Saune zamknęła Sonia, nastawiajac ją na maxa. Aitana ich uwolniła i zrobiłą z tego niezłą aferę, to była chyba ok. 65-70 odcinka, ale dokaładnie nie pamiętam.
Chciała, żeby się tam udusili w tej saunie, jak nastawiła ją na maxa? Nie podejrzewałbym jej o coś takiego.
Z tego co zrozumiałam to dalej trwa ten wątek z tym dzieckiem Soni. I ona dalej twierdzi, że to Pedra dziecko a on jej nie chce.
No tak, dopiero ostatnio Osvaldo dowiedział się o tym dziecku i on myśli, że to może być dziecko Fabia. Pedra nie podejrzewa i dobrze. Sonia chciałaby wrobić Pedra w to, że spodziewa się jego dziecka, a on nie wie co tak naprawdę wtedy między nimi zaszło, bo był pijany.
Pedro zacznie wierzyć w domniemane ojcostwo, gdy Fidel znajdzie na nagraniu z domu ich wspólne wejście do pokoju. Sonia zrobi badanie DNA, wmówi Pedrowi, że wynik wykluczył Osvalda. Niedługo potem źle się poczuje, trafi do szpitala. Pedro zmartwiony i zaaferowany powie kuzynowi, że to jego dziecko. Sonia poroni, a wynik tak naprawdę potwierdził ojcostwo jej męża.
Czyli to było jednak dziecko Osvalda? A co będzie z Fidelem, bo Federica planowała na niego jakiś zamach, ale potem tym samochodem pojechał Pedro i miał wypadek. W dodatku jeszcze potrącił Benita.
Fidel będzie sobie żył spokojnie. Dopiero w finałowym odcinku gdy Federica ucieknie z więzienia, wywabi go z domu, aby móc tam bez problemu wejść i spróbować podpalić, pojawi się Fidel, którego uderzy w głowę i poleje benzyną. Jednak Pedro udaremni próbę podpalenia i zgarnie ją policja z powrotem do paki.
To całe szczęście, że Fidelowi nic się nie stanie i będzie do końca. To bardzo dobra i pozytywna postać. Wierny pracownik i oddany przyjaciel Pedra. A co będzie teraz z Benitem po tym wypadku? Na pewno przeżyje, ale było widać, że bardzo ucierpiał.
A jednak Ramiro_29- Sonia ma swoje za uszami. Zamknęła naszą parę z zazdrości, że jej się z Pedrem nie udało. A nastawiając ją na maxa może niekoniecznie chciała ich udusić, ale doprowadzić do tego, że jak będą wzywać pomocy wyda się ich potajmena schadzka. Udało jej się to znakomicie- gdy znalazła ich Aitana Pedro w rozpiętej koszuli trzymał w ramionach omdlałą Fio.
Najwidoczniej tak, jeszcze się przekonamy do czego Sonia jest zdolna. Większość i tak już o nich wie, nawet Sergio i Eloisa, więc pewnie nie będą jakoś zdziwieni, gdy się okaże, że byli w tej saunie razem. Aitana też już o nich wie.
Pedro odkryje zamiary Aitany w dniu ślubu i wystawi ją do wiatru, dowie się także że Vittorio wcale nie jest chory tylko udaje i "porwie" Fio z kościoła. Razem wyjadą, Pedro jej się oświadczy i będzie ich pierwszy raz. Potem wezmą ślub cywilny. Anibal będzie szantażował Dianę przez telefon, żeby zapłaciła za niego kaucję. Ona okradnie Vittoria a potem całą winę zwali na Fio. Pod nieobecność Pedra, Federica będzie truć Eloisę aż ta będzie mieć halucynacje. Wszystko po to aby podpisała spreparowany testament. Pedro wróci na ranczo jak dowie się o babci. Fio będzie mieszkać u rodziców Benita. Później ostro rozmówi się z Vittoriem.
Jak Diana zwali winę na Fiorellę to potem znowu ją zamkną? Kiedy Fiorella wreszcie zerwie z tym Vitoriem? Mało tego, że jest dla niej o wiele za stary to ją jeszcze tylko zdradza i oszukuje. :/
Nie trafi do więzienia. Wkrótce pojawi się Gianluca i jego wszyscy posądzą o porwanie Fio z kościoła. Także jak Vittorio zobaczy brak pieniędzy od razu pomyśli o nim. Fiorella zerwie z Vittoriem w dniu ślubu, bo od tego czasu cały czas będzie z Pedrem.
Gianluca przyjedzie z Włoch. Ale już nie pamiętam kim on jest, coś mi dzwoni ale nie wiem w którym kościele. Albo był kiedyś z Fiorellą albo ma coś wspólnego z Vittoriem. Musiałbym obejrzeć ponownie. Obecnie oglądam 4 telenowele a Włoską narzeczoną oglądałam w tamtym roku.
Być może był kiedyś z Fiorellą. A wiesz, kiedy on się pojawi? To sporo seriali oglądasz. :)
Od pół roku jestem w domu, na macierzyńskim to mam czas. Z resztą moja przygoda z telenowelami zaczęła się bardzo dawno temu. Pierwsza na mojej liście to Gorzkie dziedzictwo, później była Marimar, Maria z przedmieścia, Esmeralda i wszystkie po kolei na TVN-ie.
Już sobie przypomniałam, Gianluca był kiedyś chłopakiem Fiorelli. Spotka go przypadkiem w 97 odcinku w salonie sukien ślubnych.
Czyli ten Gianluca miał coś wspólnego zarówno z Fiorellą jak i z Vittoriem. To już niedługo się pojawi. Dzisiaj był 88 odcinek.
Ja oglądałam MIVAC jakoś tak do około 90 odcinka, później tyko coś tam poczytałam jak to się skończy.
Obejrzałam całą bo lubię Livię i Rona, obecnie oglądam z nim Simplemente Maria i również mi się bardzo podoba. Teraz czekam na kolejną telkę z Livią.
Ja ją zaczęłam oglądać, bo Livię widziałam w TDA i tam OK grała i chciałam ją zobaczyć w czymś innym jako protkę. Aczkolwiek nie miałam w planach MIVAC, bo nie przepadam za Jose Ronem, ale o dziwo! w MIVAC nawet mi się spodobał, ale z kolei Fiorella zaczęła mnie irytować... Sam Jose Ron mnie nie zatrzymał i nie oglądnęłam do końca. Ja teraz oglądam Un camino hacia el destino. Miałam w planach Pasion y poder oraz Antes muerta que Lichita, ale na razie nie chce mi się nadrabiać... Spodobał mi się Cristian w Sueno de amor, ale jest tam kilku aktorów, za którymi nie przepadam...
Skoro lubisz Livię to DQTQTQ oglądałaś?