W odcinku 215 w momencie (25 min 07 sek) jak Zehra wychodzi z pokoju do kuchni pojawia się dalsza część filmu od momentu jak Omer siedzi u siebie w gabinecie i przychodzi Hedije.
W oryginale Zehra wpada podniecona do kuchni i mówi:
-Boże, co mam teraz zrobić?
-Co będzie jeśli powie to oczym myślę?
otwiera okno aby ochłonąć
-Ale to chyba nie prawda, to nie możliwe!
-Ale co jeśli by tak było?
Wchodzi do kuchni Omer
Zehra zmieszana zaczyna szukać po szafkach szklanki aby napić się wody
Pomiędzy nimi zaczyna się dialog
Omer znów próbuje Zehrze powiedzieć że ją kocha
Zechra nie wie jak się zachować
Zanim Omer powiedział najważniejsze słowo wchodzi Hedije
Omer po chwili wychodzi i mówi Zechrze że czeka na nią jak skończy w kuchni
Zechra mówi pod nosem:
-Co ja mam zrobić?
I po tym jest dopiero scena w której Omer jest w swoim gabinecie
Montażysta nie czuje filmu albo nie wie o co chodzi.
Obcina sobie film bo chyba zbliża się za kilkanaście odcinków koniec sezonu 1 i kombinuje ile wyciąć z serialu aby ostatni odcinek miał ok 40 minut.
totalna żenada
jeszcze jeden taki numer a napiszę to Kurskiego, opiszę całą sytuację i poprzednią (bo to już taki drugi raz kiedy bardzo ważny fragment jet wycięty) i poproszę aby tego jełopa wypierdzielił z roboty
To co zauważyłem opisałem w filmweb. Opisałem dwie lub trzy sytuacje w których coś wycięto, z tego dwie bardzo istotne dla fabuły i sensu filmu. Ostatnio zdarza się że wycinają kwestie ale przenoszą ją do wcześniejszego lub późniejszego odcinka w taki sposób że wszystko ma sens.
Natomiast ostatnio to już przeszli siebie!!!
Pomineli cały odcinek 371 czego dowodem jest VOD. Myślałem że tylko numer odcinka został pomylony ale sprawdziłem. BRAKUJE !!! ostatnie 4m:57s 392 odcinka wersji oryginalnej oraz początkowe 37m:50s odcinka 393 wersji oryginalnej tylko fabuły, bez wstępu i zakończenia filmu.
Na dodatek w momencie filmu bardzo istotnym, kiedy jest szansa że Zehra wybaczy Omerowi.
Nic tylko bić BRAWO !!!
Jak wiesz w których odcinkach pozamieniali fragmenty i przenieśli do innych, to możesz podać numery (pytam z ciekawości ) - jeśli oczywiście Ci się chce
Właściwie nie dziwię się że niektórzy nie mogą zaskoczyć niekiedy o co chodzi w filmie skoro ciągle się coś wycina lub przenosi w inne miejsce. W głównym poście opisałe chyba z 5 sytuacji kiedy coś wycięto.