PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625092}

Wodogrzmoty Małe

Gravity Falls
2012 - 2016
8,3 26 tys. ocen
8,3 10 1 26228
8,0 8 krytyków
Wodogrzmoty Małe
powrót do forum serialu Wodogrzmoty Małe

Teraz leci tylko na Disney XD. Tydzień temu o 12:30 był nowy odcinek, czyli ,,Fight Fighters", a dziś o tej samej porze ,,Little Dipper". Cieszę się, że wreszcie puszczają nowe odcinki, co prawda z półrocznym opóźnieniem (bo w USA miały premierę we wrześniu a mamy kwiecień), ale dobrze, że w ogóle są. Szkoda tylko, że Disney Channel już nie emituje tego serialu...

ocenił(a) serial na 10

Disney Channel z jakiegoś powodu stara się wpychać kreskówki do Disney XD. Fineasz i Ferb już poleciał do drugiej stacji, Wodogrzmoty zrobią pewnie wkrótce to samo.

użytkownik usunięty
TheMike

Już zrobiły. I to ponad miesiąc temu.

ocenił(a) serial na 9

Co za żal. :< A ja nawet nie mam DisneyXD

użytkownik usunięty
Merkura

Ja na szczęście mam, ale niestety tak jest. Szkoda, bo to naprawdę świetna kreskówka.

ocenił(a) serial na 9

No tak, no bo po co mają lecieć dobre kreskówki, jak można puścić po raz 12 Taniec rządzi. -.- A szkoda, bo lubiłam to oglądać.

użytkownik usunięty
Merkura

Ja też. ;]

ocenił(a) serial na 10

Co gorsza, od kilku tygodni nie ma nawet nowych odcinków w ogóle :(

Nie wiem co jest tego przyczyną...

ocenił(a) serial na 10
Piciambeer

Patrząc na program TV widzę, że DXD w jakieś tam dni daje 1-2 odcinki, ale to i tak strasznie mało.
A DC to w ogóle już całkowicie wyrzuciło wszystkie kreskówki od siebie. Już gorsza sytuacja jest u nas niż w USA, gdzie przynajmniej kreskówki są.
Chociaż juz raz się zdarzyło, że nie było nowych odcinków Gravity Falls od listopada do lutego, i teraz do końca tego miesiąca tekże nie będzie :/

ocenił(a) serial na 10
TheMike

Czyli pewne jest, że nowe odcinki będą? To dobra wiadomość.
Wiadomo chociaż dlaczego tak dziwnie dawkują te odcinki?

ocenił(a) serial na 10
Piciambeer

Znaczy ja miałem na myśli odcinki w USA, które miały przerwę od listopada do lutego. A co do polskich to nie wiem czemu nie puszczają i kiedy zamierzają puścić nowe.

użytkownik usunięty
TheMike

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odcink%C3%B3w_serialu_animowanego_Wodogrzmoty _Ma%C5%82e

Alex Hirsch na swoim twitterze napisał że 18.odcinek będzie się nazywał "The Land Before Swine". Ale nie wiadomo kiedy Disney go wypuści :-/

użytkownik usunięty
kreweetka

Podejrzewam, że w czerwcu albo na początku wakacji.

ocenił(a) serial na 10

28 czerwca.

użytkownik usunięty
TheMike

Czyli trafiłem. :D

ocenił(a) serial na 9

Właśnie teraz leci na Disney Channel...