PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625092}

Wodogrzmoty Małe

Gravity Falls
2012 - 2016
8,3 26 tys. ocen
8,3 10 1 26037
8,0 8 krytyków
Wodogrzmoty Małe
powrót do forum serialu Wodogrzmoty Małe

Ile....

ocenił(a) serial na 9

Ile macie lat?

ocenił(a) serial na 10
Michf123

23 a ty?

ocenił(a) serial na 9
rei_hino17

Mam 20 lat, myslałem, że jest ze mną cos nie tak bo oglądam bajkę.Uwielbiam ją, jej tajemnice itp.

ocenił(a) serial na 9
Michf123

https://www.youtube.com/watch?v=eRVo0epXPBk&list=PLWdTF5Fulcwe8OFZiOeNuiG0A0rjmH _tR
ci faceci mają po 30 parę lat mają żony itp. :)
ja 21. :)

ocenił(a) serial na 9
nieznajomy43

Ja 26, oglądam razem z mężem (trzydziestolatkiem). Nigdy nie jest za późno na Dippera i jego Sister :)

ocenił(a) serial na 9
Michf123

21 i jestem absolutnie zakochany w tej kreskówce; idealny przykład dla tych TRÓ CN fanów, którzy ciągle tylko "STARE BAJKI DOBRE, TERAZ GÓWNO"

ocenił(a) serial na 10
HankMoody

zgadzam się z tobą stare bajki na CN były fajne teraz niektóre też są fajne i niewiem czemu ludzie tak nie cierpią nowych programów na CN

ocenił(a) serial na 8
angelina563

Prosta odpowiedź.Ludzie dorośli i przestały ich takie rzeczy śmieszyć.Oceniają wszystko 1 kątem.I myślę że to może być nostalgia.

ocenił(a) serial na 9
Michf123

Ja mam 16 :O xD

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 9
Michf123

20, prawe 21.
I Gravity Falls to nie jedyna kreskowka ktora ogladam.
Avatar the Last Airbender, My Little Pony: Friendship is Magic, no i Family Guy, oral masa nostalgicznych kreskowek.
Strasznie mnie wkurza fakt ze ludzie nie pozytywnie oceniaja innych dlatego ze ci ogladaja kreskowki, fakt faktem, animacja nie jest tylko dla dzieci, i sa kreskowki dla doroslych, ale nawet te skierowane dla dzieci, jesli sa dobrze zrobione, sa dobrym materialem, nie wazne czy ktos ma 5 czy 45 lat.
Moim zdaniem jesli cos jest dobre, to jest dobre nie zwarzajac na gatunek, grupe wiekowa, czy rok produkcji, i ludzie powinni otworzyc sie i patrzyc na naprzyklad historie, zadecydowac czy to ich interesuje, po czym sprawdzic czy podoba im sie dana rzecz, i wtedy ocenic, czy jest dobra czy nie, kreskowka musi byc dobrze narysowana, musi miec dobra historie, no i nieraz te dla dzieci sa o wiele bardziej inteligentne niz te dla doroslych.
Moim zdaniem My Little Pony: Friendship is Magic (serio zobaczcie, zaskoczycie sie pozytywnie) jest przykladem bardzo dobrze zrobionej kreskowki, z moralem i lekcja dla najmlodszych no i z ciekawa historia, Avatar The Last Airbender, i mysle Gravity Falls tez (nie wypowiem sie na temat Korry, bo nie widzialem, a dopiero zaczynam ogladac, mowie jak mi sie wydaje.)
Tak wiec, szczerze, jesli wstydzisz sie ze ogladasz Gravity Falls bo to kreskowka, nie dziwie sie, ale nie powinnienes/powinnas sie wstydzic, wstydzic sie powinny osoby ktore nie ogladaja czegos dlatego ze to kreskowka.

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 8
Michf123

21 :)

ocenił(a) serial na 9
Luke.admin

32 i domagam się 12-ego odcinka, bo zacznę tupać nogami! :)

ocenił(a) serial na 8
Michf123

22 i z tego co widziałam na pyrkonie - jestem jednym z tych "młodszych" fanów xD

ocenił(a) serial na 10
Michf123

25... :P

Michf123

23 lata :) Dobra kreskówka to dobra kreskówka, tyle. Nieważne czy skierowana do dzieci czy dorosłych.

ocenił(a) serial na 9
Michf123

36 :P

Michf123

ja mam 21 i kocham gravity falls. ta bajka to nowotwór :D

ocenił(a) serial na 10
Michf123

ja 20 i uwielbiam Gravity falls

Michf123

25 ;)

Michf123

22 :)

InuSama

o lol już to kiedyś komentowałam XD gdziemójmózg

Michf123

ooo jestem jednym z młodszych :P 19 lat xD

ocenił(a) serial na 10
Michf123

Fafnaście :)

ocenił(a) serial na 10
Michf123

Niecałe 20. :)

Michf123

27 xDDD

Michf123

ja mam 15, a tu wszyscy piszą że po 20-30 lat. Czuję się za młody na Wodogrzmoty xdddd :D

ocenił(a) serial na 9
Michf123

18 ^^

Michf123

19 i nadal bardzo lubię oglądać bajki (filmy animowane), a z seriali to tylko Wodogrzmoty Małe i Fineasza i Ferba.

Michf123

20, mój mąż 30 i oboje jesteśmy fanami :D

ocenił(a) serial na 10
Michf123

Uff...a już się bałam, że jestem za stara na kreskówki, teraz bezwstydnie mogę je oglądać :D

ocenił(a) serial na 9
Michf123

29 i pół :) Serial jest świetny :D

ocenił(a) serial na 9
Michf123

25 i Gravity Falls zajęło #1 na mojej liście najlepszych kreskówek jakie widziałem. Wykopało Alfreda J. Kwaka z pierwszego miejsca.

ocenił(a) serial na 8
Michf123

28 i dziś 1 odcinek XD

ocenił(a) serial na 10
Michf123

A ja 30 i obejrzałam ładnie ostatni

ocenił(a) serial na 10
dark_angel_1989

Właśnie miało być eh ten slownik