Mam 20 lat, myslałem, że jest ze mną cos nie tak bo oglądam bajkę.Uwielbiam ją, jej tajemnice itp.
https://www.youtube.com/watch?v=eRVo0epXPBk&list=PLWdTF5Fulcwe8OFZiOeNuiG0A0rjmH _tR
ci faceci mają po 30 parę lat mają żony itp. :)
ja 21. :)
Ja 26, oglądam razem z mężem (trzydziestolatkiem). Nigdy nie jest za późno na Dippera i jego Sister :)
21 i jestem absolutnie zakochany w tej kreskówce; idealny przykład dla tych TRÓ CN fanów, którzy ciągle tylko "STARE BAJKI DOBRE, TERAZ GÓWNO"
zgadzam się z tobą stare bajki na CN były fajne teraz niektóre też są fajne i niewiem czemu ludzie tak nie cierpią nowych programów na CN
Prosta odpowiedź.Ludzie dorośli i przestały ich takie rzeczy śmieszyć.Oceniają wszystko 1 kątem.I myślę że to może być nostalgia.
20, prawe 21.
I Gravity Falls to nie jedyna kreskowka ktora ogladam.
Avatar the Last Airbender, My Little Pony: Friendship is Magic, no i Family Guy, oral masa nostalgicznych kreskowek.
Strasznie mnie wkurza fakt ze ludzie nie pozytywnie oceniaja innych dlatego ze ci ogladaja kreskowki, fakt faktem, animacja nie jest tylko dla dzieci, i sa kreskowki dla doroslych, ale nawet te skierowane dla dzieci, jesli sa dobrze zrobione, sa dobrym materialem, nie wazne czy ktos ma 5 czy 45 lat.
Moim zdaniem jesli cos jest dobre, to jest dobre nie zwarzajac na gatunek, grupe wiekowa, czy rok produkcji, i ludzie powinni otworzyc sie i patrzyc na naprzyklad historie, zadecydowac czy to ich interesuje, po czym sprawdzic czy podoba im sie dana rzecz, i wtedy ocenic, czy jest dobra czy nie, kreskowka musi byc dobrze narysowana, musi miec dobra historie, no i nieraz te dla dzieci sa o wiele bardziej inteligentne niz te dla doroslych.
Moim zdaniem My Little Pony: Friendship is Magic (serio zobaczcie, zaskoczycie sie pozytywnie) jest przykladem bardzo dobrze zrobionej kreskowki, z moralem i lekcja dla najmlodszych no i z ciekawa historia, Avatar The Last Airbender, i mysle Gravity Falls tez (nie wypowiem sie na temat Korry, bo nie widzialem, a dopiero zaczynam ogladac, mowie jak mi sie wydaje.)
Tak wiec, szczerze, jesli wstydzisz sie ze ogladasz Gravity Falls bo to kreskowka, nie dziwie sie, ale nie powinnienes/powinnas sie wstydzic, wstydzic sie powinny osoby ktore nie ogladaja czegos dlatego ze to kreskowka.
22 i z tego co widziałam na pyrkonie - jestem jednym z tych "młodszych" fanów xD
23 lata :) Dobra kreskówka to dobra kreskówka, tyle. Nieważne czy skierowana do dzieci czy dorosłych.
19 i nadal bardzo lubię oglądać bajki (filmy animowane), a z seriali to tylko Wodogrzmoty Małe i Fineasza i Ferba.
Uff...a już się bałam, że jestem za stara na kreskówki, teraz bezwstydnie mogę je oglądać :D
25 i Gravity Falls zajęło #1 na mojej liście najlepszych kreskówek jakie widziałem. Wykopało Alfreda J. Kwaka z pierwszego miejsca.