PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625092}

Wodogrzmoty Małe

Gravity Falls
2012 - 2016
8,3 26 tys. ocen
8,3 10 1 26037
8,0 8 krytyków
Wodogrzmoty Małe
powrót do forum serialu Wodogrzmoty Małe

Pierwszy sezon chyba się jeszcze nie skończył, a przeglądając program TV Disney Channel i
Disney XD nie było w ogóle Wodogrzmotów Małych. Wie ktoś o co chodzi?

ocenił(a) serial na 10
Beezus688

Gravity Falls stało się od pewnego czasu "animacją specjalną", czyli swoistym autorskim projektem, którego emisja jest nieciągła i kolejne odcinki pojawiają się z dużym odstępem czasu. Tym sposobem najbliższy odcinek GF pojawi się dopiero za niecałe dwa tygodnie ;)

ocenił(a) serial na 10
Gimli_syn_Gloina

Chyba chodziło mu/jej o polską wersję, która rzeczywiście nie jest już prawie w ogóle emitowana przez polskie stacje. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest, chociaż jeśli chodzi o DC to mogę się domyślać, że po prostu wolą puszczać same sitcomy.

ocenił(a) serial na 10
TheMike

A to w takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd :) Nie śledzę polskiej emisji serialu, więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć na ten temat.

TheMike

Masz racje ;)

użytkownik usunięty
Beezus688

Pisałem na kanale Disney XD na youtube i napisali mi że 24 i 25 sierpnia 2013 pplanują maraton :D

Aha spoko. Dzięki ^^

ocenił(a) serial na 10
Beezus688

Od piątku Wodogrzmoty wracają na polski Disney XD prawdopodobnie będą też w najbliższym czasie ze 2 nowe odc po polsku.

użytkownik usunięty
filmyija

Fajnie że znowu Wodogrzmoty Małe wrócą na antene polskiego Disney XD tylko martwi mnie to że ma być maraton 24 i 25 Sierpnia a z tego co zauważyłem to po maratonie na Disney Chanel czy Disney XD zawsze puszczali jescze z tydzień 2 max a później robią przerwe tak jak do tej pory :(

użytkownik usunięty
filmyija

Już dzisiaj emitowali Wodogrzmoty Małe o 15:10 na Disney XD dzisaj o 19:40 też mają być co prawda pószczają stare odcinki takie jak "Headhunters" ale ważne że znowu jest emisja :)

użytkownik usunięty
Beezus688

Jesienią polski DisneyXD ma wyemitować nowe odcinki "Wodogrzmotów Małych" co prawda trochę późno, ale lepiej późno niż wcale :)