PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625092}

Wodogrzmoty Małe

Gravity Falls
2012 - 2016
8,3 26 tys. ocen
8,3 10 1 26037
8,0 8 krytyków
Wodogrzmoty Małe
powrót do forum serialu Wodogrzmoty Małe

Bo bardzo chciałbym obejrzeć z polskim dubbingiem, ale póki co nie widzę nowych. ,,Summerween" miało premierę w USA 5 października 2012, a my mamy za niedługo czerwiec. 9 miesięcy spóźnienia? Bez przesady. Poza tym mogliby już wyemitować w Polsce odcinki takie jak: ,,Boss Mabel", ,,Bottomless Pit!" i ,,The Deep End", chociaż jeszcze te trzy, bo na więcej na razie nie ma co liczyć. Mam nadzieję, że do wakacji doczekamy się chociaż ,,Summerween". Serial jest naprawdę świetny, więc nie wiem czemu Disney Channel z niego zrezygnowało. Szkoda, wielka szkoda...

ocenił(a) serial na 10

Spróbuj napisać na kanale youtube Disney Channel lub Disney XD. Może odpowiedzą ci. Choć mówiąc szczerze nie zdziwię się jeśli powiedzą po prostu "W czerwcu nie planujemy nowych odcinków Wodogrzmotów Małych." :/

użytkownik usunięty
TheMike

Nie, bo pewnie będzie tak jak mówisz. Wolę poczekać. Chociaż wiem, że szybko to nie nastąpi.

użytkownik usunięty

W sierpniu 24 i 25 sierpnia będzie maraton na poskim DisneyXD :) pisałem na ich kanale na youtube :)

użytkownik usunięty

Wielkie dzięki. Jak dowiesz się czegoś więcej to daj znać. :)

użytkownik usunięty

Spoko napewno naposze bo też jestem wielkim miłośnikeim tej kreskówki :)

użytkownik usunięty

To dobrze. ;]

użytkownik usunięty

Nowe odcinki Wodogrzmotów Małych mają być dopiero na jesieni :)

użytkownik usunięty

Chyba żartujesz! ,,Sumerween" miało w USA premierę piątego października, a my mamy czekać aż rok, by łaskawie nam go puścili z polskim dubbingiem? Nie, no to jest po prostu żałosne.

użytkownik usunięty

Wiesz nasz polski niewyraże się publicznie jaki Disney Chanel czy Disney XD woli pusczać według mnie tandetne seriale na Disney Chanel nonstop leci "Powodzenia Charlie" , "Violetta" itp Tylko jescze na XD pusczają Wodogrzmoty tylko niewiem poco znowu pusczają te stare odcinkim takie jak "Headhunters" czy "The Hand That Rocks the Mabel" dziwne też jest to że wogule w tygodniu nie emituja tych prawie nowych odcinków które miały premiery w kwietniu ale i tak to jest dziwne bo pewnie po 24 i 25 sierpnia pusczą z 2 tygodnie jescze emisje a później będzie znowu przerwa dwa miechy i dopiero na jesieni i może pusczą ze 2 odcinki typu "Summerween" i "Boss Mabel". Może jescze dlatego przeciągają to tak do jesieni żeby pierwszy sezon w USA się skonczył chociaż sam niewiem zresztą od premiery pierwszego odcinka w Polsce nieminoł nawet rok tylko zaledwie kilka miesięcy no cóż patrząć na to polski Disney Chanel i XD woli pusczać seriale które wymuszają u widza humor :/

użytkownik usunięty

Po pierwsze nie rób tylu błędów ort. (,,niewyraże, wogule, niewiem, nieminoł", itd. i wiele literówek), bo czytać jest trudno.
Po drugie to prawda, na Disney Channel ,,Austin i Ally", ,,Nadzdolni" czy ,,Jessie" lecą po 5 razy dziennie, a ,,Powodzenia, Charlie!" aż 7. Co do ,,Violetty" się nie zgodzę, bo dwa razy to wcale nie dużo, a powiedziałbym nawet, że to norma (dwa odcinki - jedne premierowy, drugi powtórka), tym bardziej, że nie leci w weekendy.
Po trzecie na Disney XD ,,Wodogrzmoty" lecą dopiero od przedwczoraj, bo wcześniej były jakieś dwa miesiące temu. Za to na XD nie puszczają już w ogóle np. ,,Pary królów", a ,,Ja w kapeli" czy ,,Mr. Young" są tylko dwa razy dziennie, więc jeśli chodzi o XD to tutaj nie zgodzę się z tym, że lecą same powtórki.
Po czwarte nie mów o odcinkach z kwietnia, bo nawet z października jeszcze nie wyemitowali, więc nie ma co się spieszyć, bo na odcinki z kwietnia, podejrzewam, że jeszcze sobie z pół roku poczekasz.
Po piąte w tygodniu (pn-pt) na pewno nie wyemitują ci pięciu premierowych odcinków, bo ,,Wodogrzmoty" są takim serialem, którego premierowe odcinki są puszczane raz w tygodniu, najczęściej w soboty, więc nie masz na co liczyć.
Po szóste pierwszy sezon w USA kończy się 2 sierpnia, czyli na pewno nie jesienią.
Po siódme pisz jesienią albo na jesień, a nie ,,na jesieni".
Po ósme: ,,nawet nie rok tylko zaledwie kilka miesięcy" - 9 miesięcy to jest prawie rok, a nie ,,zaledwie kilka".
Po dziewiąte brakuje ci w tym poście ok. 28 przecinków.
Po dziesiąte ,,Wodogrzmoty" są śmieszne, więc twoje ostatnie słowa nie mają sensu, bo większość z seriali DC jest zabawna.
Wiem, że się czepiam, ale błagam cię, pisz chociaż bez błędów, bo to w oczy razi i nie da się czytać. No i nie podawaj fałszywych informacji, na które zwróciłem ci uwagę w kilku punktach.

użytkownik usunięty

W punkcie 10 niechodziło mi o Wodogrzmoty ale mniejsza z tym wiem mój błąd :)

użytkownik usunięty

Aha. Fajnie. Liczyłem na dłuższą odpowiedź, no ale ok, nie zwracaj na mnie uwagi. Przeczytałeś chociaż całe?
No i jeśli tak, to myślałem, że to co napisałem w pierwszym, siódmym i dziewiątym punkcie może choć trochę cię obchodzi.

użytkownik usunięty

Przeczytałem całe tylko nie lubię się za barozo rozpisywać bo później tak jak widziałeś paplam bzdury. ;)

użytkownik usunięty

Tsa, widziałem....

użytkownik usunięty

Jescze ciekawostką jest to poco robili tak długą przerwe w emisji skoro i tak nowe odcinki będą na jesieni :/

użytkownik usunięty

Jak dla mnie odcinki z np. października powinny być emitowane co najwyżej dwa miesiące po premierze w USA, czyli u nas pod koniec zeszłego roku, a nie powinniśmy na nie czekać prawie rok.

użytkownik usunięty

Też mnie to denerwuje że trzeba czekać tak długo. Ale nic na to nie poradzisz ;(

użytkownik usunięty

No niestety. :c

użytkownik usunięty

Zresztą i tak cudem jest to że wogule wyemitowali odcinki takie jak "Fight Fighters" czy "Little Dipper".

użytkownik usunięty

Człowieku! Błagam cię! Litości! ,,W ogóle" pisze się osobno i przez ó zamknięte! I rada na przyszłość: ,,nie" z czasownikami pisz ZAWSZE osobno (chyba, że piszesz ,,nienawidzę", ale to wyjątek). I ostatnie: przed ,,a", ,,ale", ,,lecz", ,,jednak", ,,natomiast", ,,toteż", ,,zatem", ,,dlatego", ,,aby", ,,by", ,,że", ,,żeby", ,,bo", ,,gdyż" i ,,ponieważ" ZAWSZE DAWAJ PRZECINEK! Wiem, strasznie się czepiam, ale po prostu nie mogę patrzeć na takie błędy. ,,nieminoł" - czy to cię nie razi w oczy?!

użytkownik usunięty

NIENAWIDZE ORTOGRAFI !!!!!!! ;]

użytkownik usunięty

Właśnie widzę. Ale zrozum, że niektóre twoje wypowiedzi czasami naprawdę ciężko jest przeczytać. Poza tym ja, wręcz przeciwnie, mam ortograficzną, że tak to ujmę, ,,alergię", dlatego gdy widzę jakiś błąd, to zawsze muszę go poprawić.

użytkownik usunięty

Dobra będę starał się pisać bezbłędnie wczoraj pisałem przy zgaszonym świetle, więc nieczepiaj się.:)

użytkownik usunięty

Przy zgaszonym świetle? xd Ok, niech ci będzie... ;p

użytkownik usunięty

Co do odcinków z kwietnia to chodziło mi że prawie wogule prawie nie emitują odcinków takich jak "Fight Fighters" czy "Littele Dipper" bo te chyba miały już emisje w Poslce!!!

użytkownik usunięty

Miały, miały, ale te najnowsze zawsze na początku pomijają. Ale wiesz, zaczęli dopiero w poniedziałek, od pierwszego odcinka, a mamy środę, więc cierpliwie poczekaj do końca.

użytkownik usunięty

Teraz cierpliwie pozostaje mi czekać do jesieni :)

użytkownik usunięty

Na nowe odcinki.

użytkownik usunięty

Wiem. ;)

ocenił(a) serial na 9

Możliwe, że odcinek 20 będzie 2 sierpnia, ale szczerze w to wątpię ponieważ na potwierdzenie mam tylko ten link http://subtitlesbank.com/pl/subtitles/movieid-102606/#season_1 .

ocenił(a) serial na 9
nieznajomy43

a co do odcinków w polskiej telewizji to najprawdopodobniej czekają na koniec sezonu.

użytkownik usunięty
nieznajomy43

Jak dla mnie powinni już dawno wyemitować większość odcinków.

użytkownik usunięty
nieznajomy43

Ale mi chodziło o odcinki z polskim dubbingiem! To, że ,,Gideon Rises" w USA będzie 2 sierpnia, wiem już od miesiąca. Przecież to jest nawet na wikipedii.

ocenił(a) serial na 8

To już wiadomo ;D
"DisneyXDpl 5 dni temu

@theMorfeusszz w trakcie maratonu nie będziemy emitować nowych odcinków, odcinki 13-20 pojawią się u nas w listopadzie. Pozdrawiamy!"

użytkownik usunięty
Waltzu

No chyba sobie z nas żarty robią! 13 miesięcy spóźnienia?! Tego jeszcze nie było... A może lepiej pozostawię to bez komentarza.

ocenił(a) serial na 10
Waltzu

A co z odcinkiem 12?

ocenił(a) serial na 8
TheMike

Być może administrator kanału się po prostu machnął odpowiadając na pytanie

ocenił(a) serial na 10
TheMike

Myślę że będzie podczas maratonu. Jak sprawdzałem to w sobotę i w niedziele będzie po 6 odcinków