PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479106}

Wyspa Harpera

Harper's Island
2009
7,4 12 tys. ocen
7,4 10 1 11671
4,3 3 krytyków
Wyspa Harpera
powrót do forum serialu Wyspa Harpera

Dawno nie widziałam tak dobrego serialu. Każdy odcinek szokujący, juz nie wspomne o ostatnim. Nie pytajcie się wiec ludzie, czy warto ogladac, ja Wam mówie, ze tak:D
Cal i Chloe- moi ulubieni bohaterzy w historii serialów, jakby nie patrzeć.
Pozdrowienia dla fanów:)

kin1313

oby "budzac zmarlych" byl rownie dobry;p

blowingbubble

no cos ty! nic nie przebije wyspy harpera! ;)

kin1313

oby "budzac zmarlych" byl rownie dobry;p

ocenił(a) serial na 9
kin1313

dzięki :) szkoda tylko, że po angielsku.. :)

Kredka_91

Jeśli macie ochotę na drugi sezon "wyspy" i znacie angielski, przeczytajcie sobie fanowski scenariusz drugiej serii, który znajduje się na tej stronie:
http://www.cbs.com/forum/posts/list/56209.page
Fajnie sobie pomarzyć, bo drugiej serii możemy się nie doczekać.,,

ocenił(a) serial na 9
kin1313

a ja wolałabym by nie było drugiej serii, film jest świetny a druga seria może być już naciągana, jak w większości seriali.

Kredka_91

Masz rację, ale jakby sequel trzymał poziom poprzedniczki to nie miałbym nic przeciwko kontynuacji. Ktoś czytał opowiadanko z linka, który podałem? Dziewczyna zna się na rzeczy. Bardzo ciekawe śmierci.

Kredka_91

faktycznie to by moglo zepsuc wszystko...wtedy ten serial stracilby barzdo duzo w moich oczach. no ale kto wie? ;)

ocenił(a) serial na 8
kin1313

jak ktoś nie oglądał może zobaczyć wszytskie odcinki online tu http://iitv.info/wyspa-harpera/
polecam ;p xD

qubi14

ktos z was w ogole ogladal ten nowy serial? mi szczerze mowiac sie nie chcialo O_o ah...kiedys nie moglam sie doczekac wtorku...to byly piekne czasy xD

Alicja444

Heh, ja mam tak samo. "Budząc zmarłych" nie dorasta do pięt "Harper's Island".

ocenił(a) serial na 8
kin1313

No ''Budząc zmarłych'' jest dziwny, nieciekawy, nudny...itd
Nie podoba mi się, aż dziw, że powstało kilka sezonów tego badziewia.
Kto to wogóle ogląda? Amerykanie są aż tak naiwni czy co???
Serial naciągany do bólu i ... ach szkoda pisać nawet.

''Wyspa Harpera'' o niebo lepsza...

blowingbubble

dzis na polsacie bd 1 odc nowego serialu journeyman podroznik w czasie. fabula calkiem calkiem xD moze teraz na niego bd czekac z niercierpliwoscia ;)

blowingbubble

ej ten serial jest genialny! widze ze tym razem bd czekala na sobote :) na prawde polecam!