PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713334}

Z Nation

2014 - 2018
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 10986
Z Nation
powrót do forum serialu Z Nation

1 i 2 sezon sprawiły że zakochałem się w Z Nation. Byłem nawet gotów stwierdzić że jest moim ulubionym serialem. 3 sezon był trochę gorszy. Miał swoje dobre momenty i miał też sporo złych. Niestety z tego co widzę po 4 sezonie serial idzie w kierunku złych momentów. Robi się coraz bardziej kiczowaty (w stylu Sharknado) i podchodzi pod parodie już nie TWD ale samego siebie.

Trochę mi smutno z tego powodu. Dlatego to napisałem :)

ocenił(a) serial na 9
JohnnyRyper

Początki sezonów takie są. A poziom to kwestia gustu. Mi podoba się teraz tak samo jak rok temu.

JohnnyRyper

Serial od początku był kiczowaty. Ja go za to lubię. Już pierwszy odcinek z tym dzieckiem jaki był kiczowaty. Może Ci się po prostu znudził? Jeśli tak mam, to jakiś czas nie oglądam aż zatęsknię. Pomaga :)

ocenił(a) serial na 10
JohnnyRyper

Trzeba nowo wejść w klimat :) mało jest takich seriali i po roku przerwy czasem ciężko wrócić. Klucz to za dużo się nie zastanawiać tylko bawić każdym odcinkiem, smaczkami, którymi nas raczą twórcy. Widać, że jest funkcja przy tworzeniu, że mają kupę pomysłów i chęci przełamania cliché. No, bo w którym innym dziele o zombiakach znajdziesz tyle różnych wątków? Kto wcześniej wyszedł poza schemat - co jak wirus zmutuje i zombiakow nie da się zabić rozwalając czachę?