PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713334}

Z Nation

2014 - 2018
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 10986
Z Nation
powrót do forum serialu Z Nation

Lubie taki klimat filmów, nie wiem, to tylko moja ocena, ale "The Walking Dead" nie jest taki naiwny jak opisywany przeze mnie tutaj serial. Obejrzałem 6 odcinków "Z Nation" i chyba skończę przygodę z tym serialem, skoro nie przekonałem się przez tyle odcinków to trzeba szukać czegoś innego.

ocenił(a) serial na 7
robert457

Jej, bo to nie jest drugie arcyambitne Smuting Dead, tylko serial który właśnie jest pełen absurdów i głupot. Lekki. Z jajem.

Tortuga033

W opisie napisane, że horror to horror, jeśli nie to mogliby zmienić na opis: horror komedia to bym nawet nie zaczynał. Między innymi irytujące i to bardzo jest to, że w jednym odcinku zombi biegają szybko zaś w następnym są powolne jak muchy w smole, i nie jest to pojedyńczy epizod tylko zdarzyło się na przemian kilkakrotnie. Reżyser powinien trzymać się jednej wersji a nie jak akurat pasuje mu w danej sytuacji.

robert457

"że w jednym odcinku zombi biegają szybko zaś w następnym są powolne jak muchy w smole, i nie jest to pojedyńczy epizod tylko zdarzyło się na przemian kilkakrotnie" wysyłam do 1 odcinka jak chyba Mack i Andy gadaja
-szybki był
- taa chyba dopiero sie przemienił
Dziekuje...

tak tu powino byc horror ,komedia lub nawet czarna komedia.... ktos powinien to zmienic