PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 911  ocen
7,8 10 1 911
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca
ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

to jest nic teraz dopiero jest o 14.10 a od ponidzialku o 14.30 . Tez nie mogli wynalezc lepszej pory..

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Dokładnie,najlepiej niech puszczą w nocy.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Juz bym wolala Wieczorem kolo 20, 21 zeby puscili. Wiecej Nic juz nie Ogladam na pulsie

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Jak dla mnie to najlepiej tak po 18,no ale nic nie poradzimy.Na szczęście już zostało mało odc.do końca,więc się jakoś przemęczymy ;).

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

No Tak po 18 najlepsza pora jak na zime bo nic innego ciekawego nie ma w tv. Dobrze ze juz koniec prawie to jakos sie przemeczymy.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Ja teraz tylko czekam na ten serial http://www.filmweb.pl/serial/Lo+imperdonable-2015-737689 :D.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

skad wiesz ze jest fajny? Znowu gra medina i maria na czele. Sanczes glowny bohater on kojarzy mi sie jako zla postac a any brendy juz nie lubie ogladac po dzikim sercu sie zawiodlam.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Ja właśnie chce oglądać ze względu na Ivana.Bardzo polubiłem tego aktora po obejrzeniu go w serialu Burza,tak jak on zagrał tam psychola to chyba nikt by nie zagrał,tak samo Medina również postać genialna.Uwielbiam czarne charaktery w serialach,bo tylko dzięki nim coś się dzieje ciekawego :D.Ale niestety na Pulsie będzie inna telka,Oblicza miłości,ale podobno ta o której pisałem ma być na TV4 zaraz po Kotka ;).

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

no to lepiej jak bedzie na tv4 . Tam daja stale godziny popoudniowe i powtorki. Ja na puls juz nie bede nic ogladac z wyjatkiem kryminalnych zagadek. Tak sanczez gral tam niezle tego psychola, a maria i medina tez niezle graja. Ale najlepiej gra jose luis alvarez moim zdaniem i refugio. Adolfo tez nie zle, tylko zmienili ta jego postac. Ja nie lubie any brendy, wiec raczej nie bede ogladac.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

W sumie racja,trzeba przyznać że TV4 jest słowne,bo jak puszcza serial to od 1 do ostatniego odcinka o tej samej godz.Ja też lubię JL bo Alejandro łazi cały czas naburmuszony jak by mu nic nie odpowiadało i go gacie w kroku uciskały :D.Adolfo racja fajnie gra tylko mi się podobała jego rola na początku jak z kumplem Dimitrio rolowali Josefine,a ona taka naiwna im wierzyła,teraz niestety ta cała trójka za bardzo smęci,choć bez nich też by było nudno,bo Adolfo jeszcze dużo pewnie zdziała dzięki Pedro ;).

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Tak racja ten alechandro Tak chodzi dziwnie nic mu wiecznie nie pasuje taki slabeusz nieokrzesany. Co montserrat e nim widzi.. Mnie tez podobalo sie jak adolfito gral takiego gogusia i taka ciote. Az dziwi mnie ze taka ciota teraz jest takimi gangsterem i zabijaka, a jednoczesnie placze i martwi sie o najblizszych. To jakis absurd z ta jego postacia teraz.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Podobno sam Pedro zrobił z niego bezwzględnego gangstera,a teraz chciał by się zmienić ale przeszłość mu nie pozwala.A Alejandro zachował się tylko jak facet z jajami gdy wpadł uzbrojony do posiadłości JL i wyprowadził Monse siłą.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

No Alechandro jest slynny z tego, ze porywa zone sila, tym razem jej nie zmuszal. ale drazni mnie jego postac odkad wrucil po tym wypadku.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Najgorsze że na koniec to właśnie on będzie z Monse a nie JL..W ogóle mnie denerwuje że na koniec w tych wszystkich serialach na sam koniec wszyscy ci źli giną,albo idą za kratki,a ci dobrzy żyją szczęśliwie jak w bajce dla dzieci.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Mnie tez to denerwuje ze taki twardy jose Luis refugio czy monica musieli zginac, dlatego skupiam sie na finale alternatywnym tam przynajmniej Alechandro tez zginie. Adolfa tez by mogli zmienic i zostawic podobnie jak Marie czy fabiole. Montserat nie zasluguje na jose wcale, ale lepiej jak by sama zostala niz z alechandrem. Szkoda ze angelicy tez nie ma. A propo alechandra to nie sprawiedliwie ze on nie siedzial w ppudle za spalenie tego hajsu a jose luis dostal az 7 lat.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Nie wiem czy oglądałaś serial Cena marzeń,ale według mnie właśnie w nim było najlepsze zakończenie,kiedy najbardziej niepozytywna osoba Rubi przeżyła i nadal obmyślała zemstę.Nawet powstało kilka dodatkowych odcinków i cały film ale nigdzie w necie nie mogłem ich znaleźć.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

ja tez nie znalazlam tych odcinkow ale ten serial tez mial podobno jeszcze jeden abo dwa finaly alternatywne. Tez mi sie to podobalo, ale nie lubilam rubi, ale ona itak byla oszpecona, wiec fajnie to wymyslili. W dodatku glowy bohater nie byl na koncu z glowna bohaterka tylko ta druga, no chociaz ona tez byla tak jakby glowna, ale zaskoczyli mnie przyznam pozytywnie. Juz chyba raczej nie bedzie takich mocnych seriali. Ale teraz w za glosem serca ostatnio izie sie posmiac ;D cyrk na kulkach;D Od szmat jezdzą;D i wogule te podchody jose luisa , przyznam ze to bardzo zabawne ;d

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Nom co ty mówisz,Rubi była właśnie piękna,sexi kobitka,ja byłem wtedy jeszcze gówniarzem to się nią nieźle zachwycałem co odcinek,no ale każdy ma inny gust :P.A te wątki które opisałaś to faktycznie są komiczne,jak by wyciągnięte z jakiegoś serialu komediowego :D

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Nom dokladne komedia :D Tak rubi byla ladna wtedy co krecili ten serial, tylko mowie ze jej nie lubilam i na koncu ja oszpecili. A ta druga maribel tez byla ladna i nadal trzyma fason bo ta rubi juz się postarzala.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Cóż lata lecą to i się nawet Rubi starzeje,choć jak dla mnie nadal jest sexi ;D.Mam pytanko,na avatarku który masz na swoim profilu to ty jesteś? ;)

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

No Tak leca ale niektorzy sie nie starzeja np ta maribel , czy José luis, maria..

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Może i starzeją się,ale dla mnie jak aktor ma prawdziwy talent,to nie ważne ile ma lat,to i tak bardzo dobrze wypada w swojej roli.A ci którzy wymieniłaś są tego żywym dowodem ;).Dodam jeszcze Graciela na swój wiek wygląda rewelacyjnie,gra super,a do tego jeszcze super śpiewa ;).

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

ta grace tez rewelacyjnie gra i jak ja tak maluja i ubieraja te miniowy to z daleka wydawalo mi sie ze to jej corka. Ona spiewa?

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Nom też śpiewa, tu możesz posłuchać https://www.youtube.com/watch?v=BJyeWKdixGk , https://www.youtube.com/watch?v=RyVySkKGrIc&feature=related

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

calkiem niezle spiewa i wyglada :) w sumie nie jest taka stara jeszcze ona jest mlodsza o 3 lata od luis roberto guzmana ( jose luis ) dalbys wiarę ? :D

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Nom w sumie JL już wygląda z twarzy na swój wiek,jedynie jest dobrze zbudowany i to go odmładza ;).A ona ma talent aktorski i piosenkarski w pakiecie chyba ;).

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

no na 49 to on nie wyglada nawet z rysow twarzy bym mu 40 max dala a graciela wyglada na te 42-45. Ten ruli ma 40 a wyglada starzej zwaszcza na zdjeciach z poza serialu.;)

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Tylko że Graciela nie wiadomo jak wygląda bez makijażu,w tv ją wypacykują to i młodo wygląda.A Rulli faktycznie już wygląda jak facet w podeszłym wieku,ale w końcu już nastolatkiem nie jest ;).

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

No tak wypacykuja ja jak i większość aktorek boyer tez jest w serialu bardziej wypacykowana w blondzie bo w ciemnych wlosach calkien inaczej wygląda. grace pewnie tez by znacznie gorzej wygladala w ciemnych zreszta widać to w ostatnich odcinkach. Marii natomiast pasuje blond i ciemny kolor tez.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Boyer w ciemnych włosach brzydko wygląda,w ogóle jej ten kolor nie pasuje,w blondzie aż jej buźka promienieje ;).A Marii faktycznie w każdym kolorze ładnie ma uniwersalną buźkę :D.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

A co sądzisz o angelice, monice , esme, nadi, hosefinie?

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Monica zdecydowanie nie mój typ,za bardzo męski wygląd ma :D.Esmeralda ma fajną figurę z twarzy trochę gorzej.Nadia zdecydowanie numer jeden,to jest właśnie mój typ urody,słodka buźka,duże cycuszki :P i zgrabna figura :D. Hosefina i Angelica mogą być choć szału nie ma ;).

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Mi najbardziej się podoba angelica i Maria. Pozniej nadia i esme. Pozniej monika i monse.na końcu hosefina chociaż też nawet ladna teraz. Angelica lepiej wyglada na zdjęciach bo tutaj zrobili z niej umarlaka. Maria Esme i nadia są bardzo ladne moim zdaniem. Monika też ale troche ma taką chłopska figure. Monse też ale tylko w blondzie.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Dla mnie Monse i Nadia to poezja,ale to jak pisałem wcześniej nie wiemy jak w realu wyglądają np.Monse sobie cycuszki powiększyła i dzięki temu mówi dostaje pierwszoplanowe role.Kto wie co jeszcze te wszystkie aktorki sobie poprawiały żeby pięknie wyglądać ;).

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Zgadzam się Montse i Nadia są po prostu piękne. :) To co, że Montse coś w sobie zmieniła, żeby wyglądać jeszcze ładniej.

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

Też racja,najważniejsze że wyszło jej to na dobre,i ma z tego same korzyści ;).

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

No właśnie, jeśli tego potrzebowała i wyszło jej to na dobre, to chyba nie ma w tym nic złego. :)

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

No korzyści ma na pewno :) ale to jest ryzyko bo mogą być kiedyś skutki uboczne tego. Słyszałam też ze niektore sobie pośladki robiły i im sie to ruszalo i przesuwalo. To sylicon w koncu :)

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

Oj faceci :d gdyby nawet kobieta była w masce to by wam to nie przeszkadzało :d cóż ważne żeby ładnie wygladala :)

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Ważne, żeby ładnie wyglądała, ale twarz też przecież jest bardzo ważna i nie mogłaby być w masce.

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

Tak naprawdę to wiekszosc ich ma maskę w sensie ze sa wypindlowane, bo bez tego czlowiek by się wystraszył.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Aha, chyba że w tym sensie to tak. Nie no może bez przesady, że bez tego makijażu można by było się ich przestraszyć.

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

Oj mozna mozna ale nie wszystkich. Ale graciela, boyer i kilka innych byly tego przykladem. Graciele to Sam teraz widzisz zreszta. Niektorxy aktorzy np ten pindus wiliam leavy pudru tone ma w tv. Na zdjeciach juz tak nie

ocenił(a) serial na 8
Monalia

No tak, Graciela to teraz wygląda fatalnie i można by było się jej przestraszyć. Tylko to też pewnie jest jakaś charakteryzacja, żeby wyglądała jeszcze gorzej niż w ogóle bez żadnego makijażu.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Tak boyer miała operacje podobno nie tylko na biust. Ale każdy ma do tego prawo i sobie robi jak chce. Tak wczesniej nie dostawala glownych rol. Jeśli chodzi o nadie to na zdjeciach wygladala odrobinę gorzej niż tu a boyer jeszcze gorzej zwłaszcza że znowu ma te brązowe wlosy. Odnośnie nadii czyli alechandry garcii. - Czy ona jest może siostra danny garcii z gorzkiej zemsty? Gra ona też w tym nowym serialu bo nieraz widzę koncowke jak wlaczam za glosem.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Oj czy jest jej siostrą to ci nawet nie powiem,bo gorzkiej zemsty nawet nie oglądałem,ale wszystko możliwe ;).

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Są też podobne troche do siebie ale o nadii nic wiele nie pisze na filmweebie wiec niewiadomo

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Na Filmweb rzadko piszą coś więcej o aktorach,więcej info można złapać np. z Wikipedia, wolna encyklopedia.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Patrzylam właśnie i chyba nie bo inny kraj urodzenia. No ale danna jest dużo starsza nawet niewiedzialam. Ma 37 lat a alechandra 25 .

ocenił(a) serial na 8
Monalia

To faktycznie trochę różnica jest w wieku,ale Nadia nawet od Monse jest młodsza o 2l :).