PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 911  ocen
7,8 10 1 911
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca
ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Wiem ale boyer wyglada na swoj wiek jak ja zobaczylam w otchlani to myslalam ze ma ponad 30. A w blondzie bym jej dala 30 rowne. Garcia nie wyglada na starsza niz jest bo jest taka szczupla I delikatna na buzce. W sumie ona najmlodsza w serialu :)

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Co ty Boyer to wygląda jak aniołek który właśnie spadł na ziemie,ten jej uśmiech to czysta magia.A graciela np.teraz gdy gra chorą bez tapety na twarzy już tym bardziej wygląda na swój wiek nawet na 60 l,teraz widzimy ile daje makijaż u starszych babek :D.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Wygladala jak aniolek na poczatku serialu teraz juz tak nie, co nie zmienia faktu ze wyglada na swoj wiek. W ciemnych wlosach tez wyglada jak aniolek ? Oj Chyba nie:)

ocenił(a) serial na 8
Monalia

W ciemnych włoskach wygląda jak aniołek z różkami :D.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Juz predzej :)

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Szkoda że nie ma jeszcze podane w jakiej teraz nowej telce zagra. :)

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Nie bede ogladac juz jak ona bedzie grala zwlaszcza w ciemnych wlosach wole inne obejrzec narazie ogladam to I wloska n. Czssem tez kotke jak mam czas. Nawet zA glosem ogladam teraz w necie bo ciulowa pora w tv.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Eh,Monisi nie dogodzisz :P,ja za to kotki i Włoskiej n nie oglądam bo nie podobają mi się główne bohaterki.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Nie lubisz brunetek? I komu tu nie dogodzi? :d livia i maite sa piekne a w realu jeszcze bardziej :)

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Nie chodzi o to że nie lubię,po prostu one mi nie podeszły,mają taki specyficzny sposób grania w serialach ;).A w realu nie wiesz jak wyglądają bo ich nie widziałaś :P.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Widzialam zdjecia to tak pol realu bez tapety to one sa takie same a inne niektore calkiem inne albo maja pryszcze

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Dokładnie,jak nie raz pokazują w necie te wszystkie gwiazdy przyłapane bez makijażu,to wyglądają gorzej niż my zwykli ludzie ;).

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

No tak znam wiele ladnych zwyklych ludzi wiec niewiem to ma byc wogule..:d

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Ja też nie,ale jest plus że my zwykli ludzie żeby być ładnymi nie potrzebujemy jakiś tam operacji plastycznych żeby wyglądać jak te gwiazdy :D.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

No tak operacji nie trzeba szkoda zdrowia ryzykowac ale zadbac o siebie troche trzeba:)

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Nom dbać o siebie,to nie jest zaraz kłaść się na stół operacyjny i operować się ;).

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

no oczywiscie, ze nie :) Ale to nie tylko gwiazdy glupieją, nawet spotkalam sie z prostymi ludzmi w niemczech, ktorzy siedzieli juz tam chwile i kasa odbila do glowki, ze tez rozwazali jakies operacje plastyczne, zwlaszcza dziewczyny :)

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Nom widzisz głupota ludzka nie zna granic,ale jak ktoś ma poukładane w głowie to nawet kasa mu nie poprzewraca w głowie ;).

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Dokladnie ;)

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Perroni też miała operację jak się skończy ZGS nie będzie co oglądać a do tej nowej telki z Sanchezem to się chyba nie doczekamy. Póki co na razie oglądam tureckę telkę Ezel.

ocenił(a) serial na 8
Cherry21

Ja się dziś właśnie wqrzyłem że TV4 jej nie puści po kotce tylko za to Moja nadzieja ;/.A te aktorki to chyba wszystkie miały jakieś operacje upiększające,ale cóż ich życie ;).

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Takie czasy niestety wszystkie chcą wyglądać jak Barbie może w tym roku puszczą LI ale pewna też nie jestem.
Włoszki nie oglądam Brito mi na nerwy działa a drugiej telki z nią też nie będę oglądać.
Lubię jak się coś w serialu dzieje a nie smęty głównych bohaterów. Dobrze, że jakaś życzliwa osoba tłumaczy seriale na yt bo nie znam tureckiego.

ocenił(a) serial na 8
Cherry21

Dokładnie Barbie które później szukają Kena ;).Ja też tej Brito całej nie lubię choć naturalnie wygląda.A nie wiesz czy można zobaczyć na YT LI z polskim tłumaczeniem?.

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Na yt niestety nie przynajmniej na razie.

ocenił(a) serial na 8
Cherry21

Szkoda,pewnie pojawią się dopiero w necie wtedy jak wykupi go jakaś pl tv.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Co za skandal :) ta tela co mowicie ktora ma byc po kotce to o jakiejs zakonnicy glownej bohaterce. Takiego ciulstwa nie da sie ogladac :) oni juz chyba na leb upadli :)

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Co to za serial LI ?

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Li to jest Lo imperdonable :D.Nom dziadostwo puszczają w tej tv,a w ogóle TV4 teraz sam szajs puszcza,którego się oglądać nawet nie da.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Wiem wlasnie poczawszy od dzikiego serca. Jedynie Wloska lubie jest taki zabawny ten serial, bo ta kotka to szajs jedno i to samo w kolko, ale ogladam czasem bo lubie maite :)

ocenił(a) serial na 7
Cherry21

Perroni miala Chyba tylko na biust, moze nie jest Jakas idealna, ale ma piekny usmiech :)

Monalia

Lubię Maite jest taka naturalna,ma słodki uśmiech,świetnie tańczy bachatę.Uwielbiam jej piosenki :)

Monalia

Wg mnie Boyer nie jest ładna, ale to kwestia gustu ,ma za dużo operacji,a i tak nie poprawiły jej urody.

ocenił(a) serial na 7
Anais17

ja tez lubie maite, ma taki pociagajacy ten usmiech i jest sympatyczna, pozatym super ma piosenki, ostatnio slucham vas a querer volver. To jej piosenka z kotki ;D
boyer mnitez sie nie podoba ma taka gebe jak poczkowaty gumis , ale w tym serialu wiele lepiej wyglada niz np w otchlani czy teresie. bez makijazu jak ja pokazali to wygladala jak jakis paszczur ;D

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Zmieniając trochę temat szkoda, że LQLVMR już się skończyło. Tak wiem to już prawie tydzień trochę szkoda może telka nie była wielkich lotów ale zakończenie jednak nietypowe a na koniec zamiast ślubu był pogrzeb. Szkoda tylko, że Mediny nie załatwili a JL tak skończył.

Jeśli komuś się nudzi a lubi oglądać seriale kryminalne gorąco polecam turecki serial Ezel. Głównym motywem jest zemsta głównego bohatera.
http://www.filmweb.pl/serial/Ezel-2009-597111
Odcinki dostępne na yt z polskimi napisami sama przez tydzień obejrzałam prawie 30 odc. Za głosem serca to przy tym pikuś.

ocenił(a) serial na 7
Cherry21

Skoro tak mowisz to napewno fajny serial :) ale ja niecierpie tych morusow turasow ogladac.. juz w polsce nawet ich nie brakuje..

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Ja tak uważam nie każdy musi się ze mną zgadzać poza tym to tylko serial. Moim zdaniem Cyganie są dużo gorsi od Turków. Co do tureckich seriali to właśnie Ezel i Karadayi trzymają w napięciu może kiedyś nasza tv je puści. Uwierz mi, że znudziły mi się już te wszystkie brazylisjko-meksykańskie telenowele gdzie w kółko wałkowany jest ten sam temat.

ocenił(a) serial na 7
Cherry21

maz racje cyganie to juz wogule ;) ale za turasami tez nie przepadam ;) Mnie tez sie znudzily te meksykanskie seriale jedno i to samo wkolko. jak wloszka sie skonczy to przerwa wogule od tych tasiemcow. A na pulsie to juz odkad lo que la vida be romo sie skonczylo to juz nic nie ogladam.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

U mnie w mieście jest trochę Cyganów i Rumunów czasami zaczynają zaczepiać ale nigdy nie wiem o co im chodzi. Co do telenowel mam tak samo i dlatego zaczęłam oglądać Ezela a tam non stop się dzieje akcje, pościgi, strzelaniny a co najważniejsze zemsta za wyrządzone krzywdy. Odcinków nie jest tak dużo bo tylko 71. Na razie na yt przetłumaczonych jest 45 w tygodniu pojawia się 1 odc. Na początku też sceptycznie podchodziłam do tego serialu ale obecnie uważam, że to najlepszy serial jaki do tej pory oglądałam. Przy nim nawet Prison Break wymięka.

ocenił(a) serial na 7
Cherry21

A glowni bohaterowie sa jacys czy wszyscy sobie rowni? U mnie w miescie tez jest duzo cyganow i innych morusow, a niemcy to juz prawie cale opetane tymi albanami :D

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Wyślę ci w pw o czym jest serial. Co do Niemiec to prawda a w większych miastach to pełno jest różnych narodowości.

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 8
Monalia

Mam nadzieję, że już dostałaś bo wysłałam jakąś godzinę temu.

ocenił(a) serial na 7
Cherry21

Tak odpisalam. Po kotce ma byc ten serial z zakonnica.. :D im sie juz w tych lbach poprzestawialo. :D zeby jeszcze zakonnice gorszyc , do czego to doszlo xd

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Takie czasy w końcu mamy władzę jaką mamy :) Nie wiem czy to odniesie sukces jednak niewątpliwie temat kontrowersyjny żeby tylko nie zdjęto go z anteny za sprzeczność z nauką kościoła :)

ocenił(a) serial na 7
Cherry21

Wszystko mozliwe ale takiego badziewia nie zamierzam itak ogladac xd apropoo ogladasz kotke?

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Nie oglądałam tylko Za głosem serca a ty?

ocenił(a) serial na 7
Cherry21

Ogladam bo lubie maite. Ale juz sie konczy niedlugo I dobrze:) wloska n. Tez ogladam bo lubie livie chociaz w innych telach lepiej grala.

Monalia

Ja też oglądam kotkę, bo lubię Maite.Dobrze ,że się kończy , ostatnio za dużo absurdów.Włoskiej narzeczonej nie oglądam Livia jest irytująca. Pedro to taki,, ciapek'' szału nie robi. Przyznaje że Livia, gra o wiele lepiej w Oblicza Miłości.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Moni sprawdź maila ;).

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

teraz Ty sprawdz meila; )