PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 911  ocen
7,8 10 1 911
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca

Jak wam się podobało? Dla mnie odcinek ok ale przewidywalny, kilka razy przewidziałam co się stanie i mam nadzieję, że następne bardziej mnie zaskoczą i telka się rozkręci.Co do aktorów. .większość już gdzieś widziałam. Nie mogę się napatrzec na Boyer! Wygląda pięknie w tych blond włosach!

ocenił(a) serial na 7
ewkaa13_14

Chodzilo chyba o to ze nie zdradzila go wtedy jak byla jego zona i lose luis przyjechal po nia na chacjende. Ale dzisiaj juz przeszla sama siebie wylazac w srodku nocy do alechandra.

ocenił(a) serial na 10
Monalia

Być może, nie do końca zrozumiałam.
Dziewczyny, ale czy ze strony Jose Luisa było uczciwe to iż poślubił Montserrat mając jakiekolwiek przypuszczenia że Alejandro żyje? Postawcie się w tej sytuacji, zrobił bardzo źle tylko dlatego że chciał się zemścić na Alejandrze, wcale nie dla dobra Montserrat. Jose Luis to egoista, ja szacunku Do Alejandra i Montse nie straciłam, bo w realnym życiu kochając swojego PIERWSZEGO męża postąpiłabym dokładnie tak jak postąpiła Montserrat..

ocenił(a) serial na 7
ewkaa13_14

Jose luis nie chcial sie mscic na alechandrze. Ile mu pomogl razy. Alechandro nigdy sie mu nie odplaci zA To wszystko. Jose chcial zeby montse byla szczesliwa pozatym w koncu cieszyl sie na slub po tylu latach i wyszedl z wiezienia nie dziwie mu sie wcale. To alechandro mu ja ukradl. Jose luis nie jest egoista udwodnil To nie raz ani nie dwa. To montse jest egoistka licza sie dla niej tylko jej uczucia. Alechandro zreszta tez. Jose luis jest prawdziwym bohateterem udowodni To w ostatnim odcinku. Wiecej nie bede Tu pisac bo To bylby spoiler.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Tak, Nikki ma świetną figurę i ciekawy kształt twarzy, ale Montse też mi się bardzo podoba jako blondynka. :) Nie widziałem takich jej zdjęć bez makijażu.

jazdowicz2666

Montserrat wcale nie jest zakochana w Alejandro.
Po prostu była dla niego miła i może jej się spodobał odrobinę wizualnie.
Kocha Jose Luisa i to widać.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Nom dziś się to wyjaśniło bo wczoraj inaczej to wyglądało. ;D

jazdowicz2666

Boyerce ładnie w każdym kolorze włosów.
Pewnie w zielonym tez by ładnie wyglądała ;))

Vanessa100

Niby Montserrat zakochana jest w Jose Luisie , ale będzie zakochana w Alejandro jak kocha Jose Luisa i jest zakochana w nim a jak zobaczyła Alejandra na plaży , to od razu była wpatrzona w niego przez chwilę wydawało mi się że zakochała się ale i tak Montserrat odkocha się w Jose Luisie a zakocha się w Alejandro

Basia198930

Będzie zakochana w obu to mogę zdradzić bo już cała telkę widziałam po hiszpańsku na yt. Ale radzę oglądać bo na prawdę dużo się dzieje (no w końcu ponad 200 odcinków).

Karolina19950307

200? oooo ludzieeee, wyczuwam ogrom absurdów...

ocenił(a) serial na 10
jasmin35

Wcale nie 200, nie wiem skąd ktoś wziął taka liczbę. Oglądałam całą telenowele i uważam, że wcale się nie wlecze i nie ma "ogromu absurdów" ale to zależy co kto lubi :)

ocenił(a) serial na 10
sandia23

W takim razie ile liczy odcinków?:)

sandia23

miałam napisać prawie 200 bo ma 197

Karolina19950307

wcale nie ma 200 odcinków Za głosem serca ta telenowela ma 197 odcinków zobacz sobie na stronie telenoweli Za głosem Serca wejdź o Produkcji i tam pisze że jest 197 odcinków fakt prawie ma 200 odcinków ale tak naprawdę telenowela Za głosem serca ma 197 odcinków

pati1109

Mi się pierwszy odcinek podobał. Dobrze, że wszystko działo się z umiarem, a nie wszystko na raz, bo można by się pogubić. Obsada świetna. Wielu aktorów kojarzę z innych telek, np. Otchłań namiętności. Fajnie, że można znów ich zobaczyć. A co do Angelique jest śliczna. Ogólnie to świetnie dobrani proci. Telka zapowiada się naprawdę ciekawie. Czekam na kolejne odcinki :)

pati1109

Dziś zmieniłam zdanie co do włosów Boyer.
Ładnie jej w tym blondzie ;)

Nie podoba mi się piosenka w czołówce.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ona w piosence tytułowej najpiękniej wygląda,a w czarnych włosach w ogóle jej nie do twarzy. ;)

ocenił(a) serial na 10
jazdowicz2666

Pewnie zauważyłyście,że to jest temat ,,Wrażenia po pierwszym odcinku'' ..pierwszy odcinek dawno sie skończył a temat nadal żyje i poruszane są w nim tematy w ogóle nie na temat dlatego dodałam nowy ,,Wszystko o telenoweli,,Za głosem serca'' .Zapraszam do udzielania sie :D

pati1109

Moim zdaniem Angelique pasuje każdy kolor włosów czy blond (Za głosem serca) czy rudo-brązowy (Otchłań namiętności) czy czarne (Teresa).

eizagonzalez

Też tak uważam. Boyer w każdym kolorze włosów wygląda ładnie.

ocenił(a) serial na 10
eizagonzalez

Też tak uważam .Niektóre tak mają,że pasuje im każdy kolor włosów i tak właśnie jest z Boyer ale musze przyznać,że w tych blond podoba mi sie najbardziej :D

pati1109

Mi się podobał pierwszy odcinek czekam aż się trochę rozkręci.

ocenił(a) serial na 7
eizagonzalez

Mi się też telenowela podoba coraz bardziej zobaczymy co będzie dalej.

Mela0203

Akcja zaczęła się rozkręcać ;)

Matka Montserrat ma taki zachrypiony głos. Pasuje do czarnego charakteru ;))

użytkownik usunięty
Vanessa100

Jak na razie to matka Montse jest mvp tej telki. Dzieli i rządzi, a reszta to bliższe lub dalsze tło ;)

ocenił(a) serial na 10
pati1109

A mi się ta telenowela bardzo, bardzo, bardzo podoba. Z ciekawości przejrzałam trochę odcinków do przodu i zapewniam was, że będzie się działo:) Zarówno miedzy Montserrat & Alejandro jak i Montserrat & José Luis. To co mi się najbardziej podoba to fakt, że nie jest to typowa telenowela o biednej dziewczynie, która zostaje skrzywdzona przez bogacza, później przez całą telenowelę się nienawidzą i godzą w ostatnim odcinku. Tutaj będzie zupełnie inaczej :)

ocenił(a) serial na 10
sandia23

Pewnie zauważyłyście,że to jest temat ,,Wrażenia po pierwszym odcinku'' ..pierwszy odcinek dawno sie skończył a temat nadal żyje i poruszane są w nim tematy w ogóle nie na temat dlatego dodałam nowy ,,Wszystko o telenoweli,,Za głosem serca'' .Zapraszam do udzielania sie :D

pati1109

Telenowela jest bardzo przewidywalna, mam wrażenie że to kopia "Amor Real"- Prawdziwa Miłość tylko epoka. I imiona inne. Akcja rozgrywa się w XIX wieku, Trinidad i jego okolice. Młody lekarz Manuel (Fernando Colunga, który dopiero co odziedziczył wielką fortunę poznaje arystokratkę Mathilde (Adela Noriega), której rodzina przeżywa wielkie kłopoty finansowe. Manuel jest nią tak zauroczony, że postanawia pomóc jej rodzinie w zamian za małżeństwo z Mathilde. Dziewczyna jest jednak zakochana w żołnierzu Adolfie (Mauricio Islas) i nie zgadza się wyjść za mąż za mężczyznę, do którego czuje wstręt i uważa za nieokrzesanego, ohydnego prostaka. Dopiero po licznych namowach matki przyjmuje oświadczyny, ale w dniu ślubu Adolfo proponuje jej ucieczkę. Niestety odkrywa to rodzina Mathilde oraz Manuel i udaremniają im plany. Zazdrosny Manuel wywozi ją na wieś. Matilde źle się tam czuje, nie potrafi porozumieć się z mężem, ani z zakochaną w Manuel Antonią (Chantal Andere)- córką zarządcy majątku . Wydawało by się, że sytuację pogorszy przyjazd Adofla, który chce ponownie uciec z Mathilde. Jednak w chwili, kiedy Matilde ma szansę uciec zaczyna czuć, że Manuel jej się podoba, pożąda go, jednym słowem zakochuje się w nim. Jej brat też oddaje akt własności domu zarządcy i tak Manuel wchodzi w posiadanie domu Matilde.

falcia

To jest remake "Amor Real" :)

ocenił(a) serial na 8
kasaska2

Tego z 2003 roku? Oglądałam i kochałam tę telkę :). Tak właśnie zauważyłam straszne podobieństwo, tyle tylko, że tu akcja dzieje się w współczesnych czasach.

falcia

Meksykanie ciągle robią jakieś remaki

pati1109

Pedro to jakiś impotent, że nie chce sypiać z żoną?

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Też tak myślę,

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Co do Pedra to grubsza sprawa ale o tym to raczej w spojlerach trzeba pisać

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Gdy tylko zobaczyłam obsadę, głównych aktorów i zarys fabuły, to wiedziałam, że pokocham tę telkę. Tym bardziej, że jest to remake Prawdziwej miłości. Pierwsze odcinki mnie nie zwiodły, a od Rulli nie mogę oczu oderwać :). Piosenka z czołówki piękna. W końcu jakaś dobra telenowela w tv. Dzikie serce to porażka...

ocenił(a) serial na 10
Hadley

Zgadzam się w 110 % :)

ocenił(a) serial na 8
sandia23

Piosenkę z czołówki śpiewa Iglesias więc nic dziwnego.

ocenił(a) serial na 8
Cherry21

Nie ma dla mnie znaczenia, kto ją śpiewa. Po prostu mi się podoba. W Dzikim sercu natomiast jest tragiczna piosenka w czołówki.

ocenił(a) serial na 9
Hadley

Dziś mam maraton z telenowelą, nagrałam z całego tygodnia. Zapowiada się fajnie, scenariusz troszkę inny niż większość telenowel Televisy-ona biedna- porzucona przez ojca bądź rodziców którzy okazują się bogaci, on bogaty drań itd.
Co do Dzikiego Serca zgadzam się z większością- to porażka...Już nie chodzi o oklepany schemat bo na to już jestem nastawiona, ale cłokształt.

ocenił(a) serial na 10
ewelina84

ocenił(a) serial na 9
pati1109

Wiem, wiem, co poradzę jak ja "zacofana" i oglądam dopiero w weekendy :)

Hadley

Dla mnie obie piosenki (z Dzikiego serca i z Za głosem serca) są tragiczne, ale wiadomo - kwestia gustu ;)))

Vanessa100

Piosenka z Entrady Enrique "El perdedor" jest cudna. Idealnie pasuje do tej noveli bo to melodramat. Mój Idol. Uwielbiam jak śpiewa do telek. A sporo ich już było.

Piosenka z 'Dzikiego' tragiczna ..

ocenił(a) serial na 10
kocyk_

Ja myślę tak samo, a poza tym nie wiem czy to przypadek czy nie, ale zawsze kiedy jego piosenka jest w czołówce to telenowela okazuje się sukcesem (przynajmniej dla mnie). Tak było z CME, potem RDC i teraz Lo Que La Vida Me Robó :) dla mnie i piosenka i telenowela to cudeńko :) Ta piosenka może nie jest taka typowa jak inne, że od razu wpada w ucho, trzeba się w nią głębiej wsłuchać, może dlatego nie każdemu od razu przypada do gustu:(

sandia23

Chciałam napisać słowo w słowo to samo, naprawdę :)))
Ja uważam każdą telenowelę z piosenką przewodnią w wykonaniu Enrique Iglesiasa za sukces :))) "Kiedy się zakocham" miało przepiękną piosenkę :))) Moja ukochana "Królowa Serc" ma wspaniałą piosenkę "Bailando" :))) Tutaj piosenka mi się również podoba :))) To ballada więc ma inny klimat, ale po głębszym wsłuchaniu to przepiękna piosenka :))) Mi się bardzo podoba :))) W ogóle mam słabość do piosenek Iglesiasa :))) Przynosi szczęście telenowelom z tematem przewodnim do jego piosenki, hehe :))) Moim zdaniem "El Perdedor" to wspaniała piosenka :))) Mam gęsią skórkę słuchając jej :)))

ocenił(a) serial na 10
reinadecorazones_2015

Dokładnie, a poza tym uważam że idealnie pasuje do historii jaka jest w tej telenoweli. Ja tez uwielbiam wszystkie trzy piosenki, które wymieniłaś i nawet nie potrafię wybrać, którą najbardziej. One wszystkie tworzą idealną całość z telenowelą :)

sandia23

Popieram! :3
W ogóle posłuchałam piosenki w internecie i przeczytałam tłumaczenie w języku polskim :))) Jest ono tak piękne jakby piosenka była pisana z myślą o "Za głosem serca" :3 Zgadzam się idealnie dopasowali każdą piosenkę Enrique do "CME", "RdC' i "Lo Que La Vida Me Robó" :))) Każda piosenka idealnie nadała do tematu przewodniego i nie wyobrażam sobie innych piosenek głównych w tych telenowelach :))) Każda ma coś w sobie :))) Tak naprawdę każda jest piękna ♥ W pełni się z Tobą zgadzam :))) Naprawdę piosenki Iglesiasa skazują telenowelę na sukces :))) Przynosi im szczęście :))) Mi się bardzo podobało "CME", a "RdC" to moja ukochana telenowela :))) ♥ Natomiast "Lo Que La Vida Me Robó" z kolejnymi odcinkami mnie coraz bardziej wciąga i jestem pewna, że poziom będzie przez całą telenowelę taki sam! :3 Już ją bardzo lubię i jestem ciekawa co będzie działo dalej :)))

ocenił(a) serial na 10
reinadecorazones_2015

tez uwielbiam gdy piosenkę w czołówce śpiewa Iglesias ,wszystkie są wtedy świetne ! Jednak najlepsza jak dla mnie jest piosenka z Kiedy sie zakocham" bo telka dawno sie skończyła a ja dalej czasem nucę sobie tą piosenkę :D

W ogóle czasem dodaje jakiś nowy temat ale widze,że niepotrzebnie bo wszyscy i tak udzielają sie tutaj choć już dawno po pierwszym odcinku :D

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Fajna jest też Corazones Invencibles oczywiście z LQLVMR

pati1109

O, jak super. :))) Kocham każdą telenowelę, gdzie tematem przewodnim jest piosenka śpiewana przez Iglesiasa. :D To prawda. :))) To bardzo piękna piosenka. :))) Ja mam słabość jeszcze do piosenki "Bailando". :D Ona jest na równi z piosenką "Cuando Me Enamoro". :))) Potem mam tą piękną balladę "El Perdedor". :))) To jedna z moich ulubionych telenowel. :))) Bardzo lubię "Kiedy się zakocham". :))) To była super telenowela. :3
Haha. :))) To prawda. :))) Nadal tkwimy na dobre w pierwszym odcinku, a już dawno po. :))) Ten temat na największe wzięcie. :3 Co powiesz może, aby założyć temat "Wymiana zdań o "Za głosem serca" - rozmowy o poszczególnych odcinkach"? Tam będzie można komentować poszczególne odcinki, lub nadal będziemy w tym temacie, bo mi to tam odpowiada. :))) Mi tam się tutaj bardzo dobrze pisze. :))) Chciałabym odpowiedzieć na inne wątki, ale mam limit dobowy (jestem nowa na filmwebie) i mam zaledwie 6 postów na dzień. :(