PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103912}

Zaginiony świat

The Lost World
1999 - 2002
6,8 4,1 tys. ocen
6,8 10 1 4148
7,0 3 krytyków
Zaginiony świat
powrót do forum serialu Zaginiony świat

3 sezon

ocenił(a) serial na 9

Dobrze sie rozpoczął. Drugi dlugo sie rozkrecal wg mnie a tu od samego początku dobry poziom. Zobaczymy jak dalej. Szkoda tylko ze to juz ostatnie epizody :(

ocenił(a) serial na 9
katiamaeve

Myslisz ze jest jakas szansa?

ocenił(a) serial na 7
monia198923

Zawsze jest jakiś cień szansy

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Gdyby któryś z wiernych fanów miał kupę kasy i zapłaciłby im tak, by nie byli stratni, to czemu nie :)

ocenił(a) serial na 9
katiamaeve

Musiałby byc nie tylko wierny ale i glupi :-) Uwielbiam ten serial ale kilkunastu milionow dolarów (gdybym miala oczywiscie ) to nie wydalabym zeby sobie obejrzec kilkanascie nowych odcinków:)

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Dlatego musiałby zastrzec, że mają powstać jeszcze ze 4 sezony. Za takie pieniądze mogliby zatrudnić lepszych scenarzystów.

ocenił(a) serial na 7
katiamaeve

To kiedy zaczynamy zbiórkę :)

ocenił(a) serial na 8
krzysiek_34_21

Trzeba by do wszystkich fanów trafić z całego świata, a z pewnością nie wszyscy znają angielski :) Gdyby petycja była w kilku językach, więcej osób by ją podpisało.

ocenił(a) serial na 7
katiamaeve

Raczej nie o samą petycje chodzi tylko o ukierunkowanie do niej linkami na różnych stronach fanów. Jest wiele tłumaczy online i samą petycje można przetłumaczyć a droga która do niej prowadzi to najczęściej angielskojęzyczne forum i to tu może być problem. Sam się starałem wstawić link na niemieckim portalu fanów ale nie wiem czy w dobrym miejscu bo znam go tyle co ze szkoły zapamiętałem a pasek narzędzie google chrom toolbar nie mogę podpiąć :(

ocenił(a) serial na 9
krzysiek_34_21

No jakby sie kazdy fan choc symbolicznie dorzucil to sadze ze to wcale nie bylo tak malo. :))) Wbrew pozorom ten serial ma do dzis duzo fanów :))

ocenił(a) serial na 7
monia198923

To trzeba by było do twórców wystąpić z taką propozycją żeby utworzyli konto na które można wpłacać pieniądze, później trzeba zrobić akcje zbiórki. Może coś z tego by wyszło

ocenił(a) serial na 9
krzysiek_34_21

Gorzej jakby wzieli kase a i tak by nic nie nakrecili :(

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Nie zdziwiłabym się, uznaliby że warto produkować tylko duże hity, a jakby mieli mało zarobić to się nie opłaca.

ocenił(a) serial na 7
monia198923

Jest taka możliwość, ale byłoby ciekawie jak by się zgodzili na taką propozycje.

ocenił(a) serial na 9
krzysiek_34_21

Tylko jeszcze pozostaje kwestia czy sami aktorzy zgodziliby sie powrocic do rol sprzed ponad 10 lat. Bo jesli z innymi aktorami to ja chyba nie jestem zainteresowana. Nie wiem czy umialabym sie przyzwyczaic do nowych twarzy. Z drugiej str 10 lat to duzooo, niektorzy napewno sie postarzali tak ze nie daloby sie tego ukryc. Patowa sytuacja musialo by cos powstac w stylu : kilka lat pozniej ... :)

ocenił(a) serial na 7
monia198923

Ostatecznie mógł by powstać film. Myślę że jest to możliwe nawet po takim czasie przecież Indiana Jones 3 powstał 19 lat po Indiana Jones 2. Teraz kwestia kasy i chęci aktorów.

ocenił(a) serial na 9
krzysiek_34_21

O własnie o tym nie pomyslalam. Film taki pełnometrażowy rowniez bylby dobrym rozwiazaniem. Najwazniejsze zeby w koncu ten serial zyskał jakies normalne zakonczenie i odpowiedzi na wszystkie pytania :)

ocenił(a) serial na 7
monia198923

Może nie na wszystkie ale na większość. Dobrym ukończeniem serialu byłby film po którym widz sam mógł by sobie wyobrazić jak się kończy, żeby nie było definitywnego zakończenia

ocenił(a) serial na 9
krzysiek_34_21

OO niee tylko nie to. Nienawidze takich zakonczen hehe:)) Teraz taka moda na takie alternatywne zakonczenia, gdzie kazdy moze sobie dopowiedziec dla siebie odpowiednie. Ja osobiscie wolalabym zeby bylo jasno i przejżyscie. Ten z tym, ta z tym, wrocili lub zostali... i zyli dlugo i szczesliwie :))) Koniec :))

ocenił(a) serial na 7
monia198923

To byłby za proste

ocenił(a) serial na 9
krzysiek_34_21

Takie zakonczenie jak Ty chcesz, to wlasnie mamy. C.D.N i mozna se dopowiedziec :))))a ja chce odpowiedzi jasnych i zwiezlych niewazne ze prostych. :)

ocenił(a) serial na 7
monia198923

Teraz mamy przerwany cykl, mi bardziej chodzi o losach po C.D.N. Żeby nie było że wrócili do domu na drzewie i się nudzili, oczywiście że chcę nakierowania widza ale żeby za niego wszystkiego nie zrobili

ocenił(a) serial na 9
krzysiek_34_21

Chciałabym napewno zeby byla cała pierwotna obsada. Super by bylo jakby wrocil Sumerlee, albo zeby chociaz pokazali co sie z nim stało dokladnie . Ale najlepiej jakby byli wszyscy razem ale bez Finn, no jakos nie moglam sie do niej przekonac, mimo ze aktorka niczego sobie.

ocenił(a) serial na 7
monia198923

I tak by większość z nas cieszyła się z przywrócenia serialu a później by się zastanawiali co można by zmienić