Cześć kiedyś oglądałem ten serial i mi się bardzo podobał ale przeoczyłem ostatnie odcinki.Może mi ktoś w kilku zdaniach opisać jak zakończył się ten serial???
Czemu nie moge podac maila jak podaje to mi wyskakuje ze tresc niezgodna z regulaminem serwisu. Przeciez to zwykły e-mail.
wysłane :)
już tylu osobom wysłałam te scenariusze części 4 więc może ktoś podzieliłby się w końcu swoim zdaniem na ich temat :)
Jak tylko je przejrze ( a moze to troche potrwac z moim kalecznym angielskim:-) tak napewno podziele sie opinią. Jeszcze raz dzięki :)
Przeczytałem już kilka stron i mam wrażenie że to opowiadanie a nie streszczenie, może się mylę. Po przeczytanie całość może zmienię zdanie.
tak zgadza się ale dziś chyba nie dam rady tego przeczytać choć muszę przyznać że się czyta dość przyjemnie.
Przeczytałam wszystkie 16, fabuła jest wciągająca. Na ekranie prezentowałoby się to wspaniale.Szkoda że nie ma więcej, widocznie pisali scenariusz dopóki myśleli, że 4 sezon powstanie. Na Wikipedii jest info, jak miał się skończyć.
Po przeczytaniu tego wydaje mi się, że to aby ogólny zarys planowanych odcinków. Ale muszę przyznać na pewno były by ciekawe i wciągające gdyby powstały. Kilka spraw rozwiązały z poprzedniego sezony ale nie ma wyraźnego zakończenia.
Nie ma zakończenia, bo zdążyli znaleźć pomysły tylko na te 16 odcinków, zanim oficjalnie było wiadomo, że 4-ty sezon nie powstanie. Na Wikipedii pisze, że mógł być nawet 5-ty, więc jeszcze dużo by się wydarzyło. Ostatecznie Weronika i Malone mieli się pobrać i zamieszkać w Avalon, a pozostali wrócić do domu. Ale przez pomyłkę przy wehikule czasu Challengera wylądowaliby w 2005 roku.
W trakcie pisania scenariuszy i tak by jeszcze dużo pozmieniali, zastąpili niektóre elementy innymi. Zrobiliby burzę mózgów i te 16 odcinków mogłoby wyglądać inaczej niż w streszczeniach. Ale na ten temat można już tylko gdybać.
Ja jeszcze nie zdazylam porzadnie sie wczytac w te scenariusze , brak czasu jeszcze po angielsku to ja sie wogole potrzebuje skupic, ale powiedz mi tylko co w temacie Roxton- Margerite rozumiem ze wciąz razem?
Moim zdaniem to twórcy od początku wiedzieli jak to cię ma skończyć. sezon 3 zakończył się bez wyjaśnienia wielu spraw. w streszczenie nie ma nic co się stało z zaginioną krainą. to bardziej przypomina mi opis odcinków osoby, która miała jakoś styczność ze planem odcinku.
To były po prostu wstępne plany, o czym te odcinki miały być. Nie doszło to do skutku, więc chociaż te opisy udostępniono fanom. Nie sądzę, żeby w trakcie prac nad 1 czy 2 sezonem wiedzieli, jak się to wszystko skończy. A tak w ogóle to mam wrażenie że każdy sezon tworzyli inni ludzie i mieli zgoła odmienne wizje, bo są nieścisłości w wątku rodziców Weroniki. Najpierw było, że wyszli i nie wrócili, pojawiały się dowody, że byli tu czy tam: mapa, dziennik, wylądowali balonem na kraterze. Aż tu nagle wychodzi na jaw, że ojca zabito, a matka jest protektorem i pochodzi z płaskowyżu. Nie przybyli więc tam oboje w celach naukowych.
Cześć. Proszę wyślij mi zarys fabuły odcinków czwartej serii. Mój mail majeczka15@wp no i pl na koncu:) dzieki:)
hej, mogłabym również prosić o plik ze streszczeniami 4 serii :)
monia21skow@wp.pl
i z góry dziekuje ;)
Hej czy i mi być mogła wysłać scenariusz czwartego sezonu.
Jeśli możesz to poproszę: Jareksz.16@wp.pl
wysłałam scenariusze kilku osobom, jeśli komuś drugi raz to przepraszam
jeśli ktoś nie otrzymał to proszę o info i maila :)
cześć jeśli faktycznie można to ja też dołączam sie do wspólnej prośby o scenariusz serii. brin@wp.pl
Z góry dziękuje i pozdrawiam :)
Bardzo proszę jeśli ktoś jeszcze ma opisy odcinków z 4 sezonu o przesłanie ich mój e-mail gosiamentos(małpa)wp(kropka)pl . Z góry dziękuje.
Zakończenie fatalne-żal mi się zrobiło tych wszystkich postaci, i jeszcze tak marny koniec płaskowyżu, normalnie horror-zwłaszcza wyjmowanie mózgu Challengerowi i jeszcze ten trup Margerity, że to niby jej zwłoki w tej świątyni, naprawdę żałuję, serial rewelacyjnie się zapowiadał, ale w drugiej połowie III sezonu wszystko się rozwaliło, a Finn jest po prostu żałosna, tak mdłej postaci dawno nie widziałam, coś w stylu tej pustogłowej dziewczyny z "Dzień dobry TV".