PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103912}

Zaginiony świat

The Lost World
1999 - 2002
6,8 4,1 tys. ocen
6,8 10 1 4143
7,0 2 krytyków
Zaginiony świat
powrót do forum serialu Zaginiony świat

Jak się kończy???

ocenił(a) serial na 6

Cześć kiedyś oglądałem ten serial i mi się bardzo podobał ale przeoczyłem ostatnie odcinki.Może mi ktoś w kilku zdaniach opisać jak zakończył się ten serial???

Seiya

ja tez poprosze

strony1984

podaj maila

ocenił(a) serial na 8
Seiya

I ja też, jeśli można. maeve@onet.pl

Mogli by zrobić Zaginiony Świat 2 albo cośtakiego.Że będzie tam np.córka Weroniki itp.

ocenił(a) serial na 9
matik11111

Jeśli można też poproszę lukkoz55@gmail.com

karolxx

jeśli komuś nie wysłałam scenariuszy do 4 serii to proszę pisać bo mogłam przeoczyć :)

Seiya

witam wszystkich jestem nowy czy tez mugbym tez dostac opis odcinkuw 4 seri

kalem88

to podaj maila :)

Seiya

grzegorz19889@gmail.

kalem88

Twój adres jest niekompletny

ocenił(a) serial na 9
Seiya

Czemu nie moge podac maila jak podaje to mi wyskakuje ze tresc niezgodna z regulaminem serwisu. Przeciez to zwykły e-mail.

ocenił(a) serial na 9
monia198923

mona1989-1989@o2

ocenił(a) serial na 9
monia198923

.pl Z góry dziekuje.:)

monia198923

wysłane :)

już tylu osobom wysłałam te scenariusze części 4 więc może ktoś podzieliłby się w końcu swoim zdaniem na ich temat :)

ocenił(a) serial na 9
Seiya

Jak tylko je przejrze ( a moze to troche potrwac z moim kalecznym angielskim:-) tak napewno podziele sie opinią. Jeszcze raz dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
Seiya

Przeczytałem już kilka stron i mam wrażenie że to opowiadanie a nie streszczenie, może się mylę. Po przeczytanie całość może zmienię zdanie.

krzysiek_34_21

może raczej krótki zarys fabuły kilkunastu odcinków które ewentualnie miałyby być nakręcone

krzysiek_34_21

zaczynają się na str 17

ocenił(a) serial na 7
Seiya

tak zgadza się ale dziś chyba nie dam rady tego przeczytać choć muszę przyznać że się czyta dość przyjemnie.

ocenił(a) serial na 8
Seiya

Przeczytałam wszystkie 16, fabuła jest wciągająca. Na ekranie prezentowałoby się to wspaniale.Szkoda że nie ma więcej, widocznie pisali scenariusz dopóki myśleli, że 4 sezon powstanie. Na Wikipedii jest info, jak miał się skończyć.

ocenił(a) serial na 7
katiamaeve

Po przeczytaniu tego wydaje mi się, że to aby ogólny zarys planowanych odcinków. Ale muszę przyznać na pewno były by ciekawe i wciągające gdyby powstały. Kilka spraw rozwiązały z poprzedniego sezony ale nie ma wyraźnego zakończenia.

ocenił(a) serial na 8
krzysiek_34_21

Nie ma zakończenia, bo zdążyli znaleźć pomysły tylko na te 16 odcinków, zanim oficjalnie było wiadomo, że 4-ty sezon nie powstanie. Na Wikipedii pisze, że mógł być nawet 5-ty, więc jeszcze dużo by się wydarzyło. Ostatecznie Weronika i Malone mieli się pobrać i zamieszkać w Avalon, a pozostali wrócić do domu. Ale przez pomyłkę przy wehikule czasu Challengera wylądowaliby w 2005 roku.

ocenił(a) serial na 7
katiamaeve

ale to streszczenie też dużo nie wyjaśnia.

ocenił(a) serial na 8
krzysiek_34_21

W trakcie pisania scenariuszy i tak by jeszcze dużo pozmieniali, zastąpili niektóre elementy innymi. Zrobiliby burzę mózgów i te 16 odcinków mogłoby wyglądać inaczej niż w streszczeniach. Ale na ten temat można już tylko gdybać.

ocenił(a) serial na 9
katiamaeve

Ja jeszcze nie zdazylam porzadnie sie wczytac w te scenariusze , brak czasu jeszcze po angielsku to ja sie wogole potrzebuje skupic, ale powiedz mi tylko co w temacie Roxton- Margerite rozumiem ze wciąz razem?

ocenił(a) serial na 7
katiamaeve

Moim zdaniem to twórcy od początku wiedzieli jak to cię ma skończyć. sezon 3 zakończył się bez wyjaśnienia wielu spraw. w streszczenie nie ma nic co się stało z zaginioną krainą. to bardziej przypomina mi opis odcinków osoby, która miała jakoś styczność ze planem odcinku.

ocenił(a) serial na 8
krzysiek_34_21

To były po prostu wstępne plany, o czym te odcinki miały być. Nie doszło to do skutku, więc chociaż te opisy udostępniono fanom. Nie sądzę, żeby w trakcie prac nad 1 czy 2 sezonem wiedzieli, jak się to wszystko skończy. A tak w ogóle to mam wrażenie że każdy sezon tworzyli inni ludzie i mieli zgoła odmienne wizje, bo są nieścisłości w wątku rodziców Weroniki. Najpierw było, że wyszli i nie wrócili, pojawiały się dowody, że byli tu czy tam: mapa, dziennik, wylądowali balonem na kraterze. Aż tu nagle wychodzi na jaw, że ojca zabito, a matka jest protektorem i pochodzi z płaskowyżu. Nie przybyli więc tam oboje w celach naukowych.

Seiya

Cześć. Proszę wyślij mi zarys fabuły odcinków czwartej serii. Mój mail majeczka15@wp no i pl na koncu:) dzieki:)

monia226

bardzo proszę:)

monia226

ok :)

Seiya

uprzedzam, że scenariusze są w języku angielskim

Seiya

com

kalem88

Seiya

dziekuje ci bardzo

kalem88

hej, mogłabym również prosić o plik ze streszczeniami 4 serii :)

monia21skow@wp.pl

i z góry dziekuje ;)

ocenił(a) serial na 10
Seiya

hej, jako kolejna osoba poproszę o streszczenie kutzner@onet.eu
pozdrawiam

użytkownik usunięty
Seiya

Hej czy i mi być mogła wysłać scenariusz czwartego sezonu.
Jeśli możesz to poproszę: Jareksz.16@wp.pl

ocenił(a) serial na 9
Seiya

Jeśli można też poproszę lukkoz55@gmail.com

użytkownik usunięty
Seiya

Ja też dołączam się do prośby nik1@vp pl

Seiya

wysłałam scenariusze kilku osobom, jeśli komuś drugi raz to przepraszam

jeśli ktoś nie otrzymał to proszę o info i maila :)

ocenił(a) serial na 7
Seiya

Poproszę również o scenariusze 4 serii:) syjka.ryznar@gmail.com

Syjka

Seiya

cześć jeśli faktycznie można to ja też dołączam sie do wspólnej prośby o scenariusz serii. brin@wp.pl
Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

brin

Seiya

Dzięki wielkie !!! :)

Seiya

Ja też mogę? student.1993@wp.pl

BOB_76

wysłane :)

ocenił(a) serial na 8
karolxx

Bardzo proszę jeśli ktoś jeszcze ma opisy odcinków z 4 sezonu o przesłanie ich mój e-mail gosiamentos(małpa)wp(kropka)pl . Z góry dziękuje.

ocenił(a) serial na 7
niemamniewdomu

Zakończenie fatalne-żal mi się zrobiło tych wszystkich postaci, i jeszcze tak marny koniec płaskowyżu, normalnie horror-zwłaszcza wyjmowanie mózgu Challengerowi i jeszcze ten trup Margerity, że to niby jej zwłoki w tej świątyni, naprawdę żałuję, serial rewelacyjnie się zapowiadał, ale w drugiej połowie III sezonu wszystko się rozwaliło, a Finn jest po prostu żałosna, tak mdłej postaci dawno nie widziałam, coś w stylu tej pustogłowej dziewczyny z "Dzień dobry TV".

ocenił(a) serial na 9
Dilofozaur

Zakończenie nie byłoby zle gdyby byl zapowiadany dalszy ciag a tak wyszlo jak wyszlo:((( Bohaterowie rzeczywiscie zle trafili, najgorzej chyba Margerite i Challenger. Ciekawe jakby to było dalej gdyby nakręcili kolejny sezon, czy by sie z tego wykaraskali :)