PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180357
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Sluchajcie w odinku drugim 2 sezonu gdy Sawyer znalzał sie w wodzie i chciał podpłynąc do tratwy , to nagle jest ujęcie z pod wody i przed kamera dośc szybko przepływa rekin ,,,,,,, jak sie dokladnie wpatrzycie ale tak dokładnie i róbcie szybkie pauzy ,,, na końcu jego ogona , prawie przed płetwą ogonową jesr umieszczony znak Dharmy !!! na jego ogonie ,, to niesamowite i dające do myślenia... powiecie że nie ma tam tego , na poczatku ciężko to zauważyć ,ale trzeba sobie rozjaśnić wszystko na max , w monitorze i w karcie i dokładnie klatkowac to ujęcie podaje czas tego momentu ( 34:29 ) tylko cięzko to uchwycić bo w ciągu tej 29 sekundy prawie cały rekin przepływa przed ekranem hehe ale warto sie potrudzić ,, ja w to nei wieżyłem , bo kolega to zauwżył i mi o tym opowiadał ja go wziełem za głupka ........ ale później kopara mi opadła ... :)

___PREDATOR___

No racja kumpel ma dobre oko. na allplayerez bez problemu przed chwilą widziałem

ocenił(a) serial na 10
___PREDATOR___

a czytałeś ciekawostki z filmwebu dotyczące tego filmu, ta informacja jest juz chyba od 3 miesięcy