lost z minuty na minuterobi sie coraz gorszy akcja w****rwia bo nic sie nie dzieje
Zamiast się w****rwiać idź oglądać jakiegoś typowego akcyjniaka, np. Thiefa czy Prison Break i wszyscy będą zadowoleni.
zgadzam się, kolejny typpowy człowiek do kolekcji który nie wie co to jest LOST
jaaasne tylko wy wiecie..... pseudopsychologiczne retrospekcje, ktore dawno nic nie wnosza a sa najzwyklejszym wypelniaczem czasu danego odcinka. bez tego zostalaby 1min. konkretow. jeszcze w 1 sezonie w miare udalo im sie utrzymac rownowage miedzy filmem akcji a telenowela. teraz zdecydowanie obrali kierunek telenoweli. i nie zmienia tego nawet lepsze koncowe odcinki 2 sezonu (mozna sie tego spodziewac).
ewelina - zjechalas mnie juz w poprzednim poscie i wmowilas sobie ze ciebie obrazam, ja stwierdzilem ze "mozna stac sie chorym psychicznie"; prawda jest taka ze lost mial byc serialem niekonwencjonalnym, a powoli zmierza w strone telenoweli; celowe przedluzanie, sceny ktore nic nie wnosza, to ma byc lost? sory ale jesli twoim zdaniem ewelina i innych "fanow" lost ma wygladac ten serial, to nie wiem kto tu jest prawdziwym fanem
ludzie naprawde nie ogladajcie Losta skoro nie wiecie czym to jest .Chcecie telenowele ogladnijcie m jak milosc
chcecie akcje ogladnijcie rambo.
nikt was nie zmusza do ogladania losta.
Kazdy ma swoje gusta. Dla kogos dla kogo sie liczy szybkie tempo i akcja faktycznie lost nie jest dla niego.Niech oglda prison break.
To jest wlasciwy serial dla ludzi kotrzy lubia akcje tempo, bez zadnego mistycyzmu, paranormalnych zjawisk, tajemnicy, bez smaczkow typu:tajemnicze liczby pojawijce sie wszedzie, licznik odliczajacy koniec swiata, przycisk.Rozne kruczki naukowe. Jestem technikiem i jak dla mnie takie rozne kombinacje z liczbami (chocby rownianie z mapy
gdzie sa tajemnicze liczby pod pierwiastkami ), wszytskie te bunkry , tajemnica za nimi sie kryjaca to cos wiecej niz akcja w prison break.
Taki seriali jak prison break bylo wiele no i znakomity Skazani na Shawshank do ktorego PB sie nie umywa.O poziomie aktorstwa nie lepiej wspominac gdyz w PB jest zalosny.
Lost ma wiele plaszczyzn.Przygodowa,S-F, thriller,telenoweli tez jest troche nie da sie zaprzeczyc.
I jak dla mnie druga seria jest dla mnie ciekawsza. W pierwszej to byl dobry serial przygodowy z elemntami telenoweli i S-F.
W drugiej to juz raczej thriller S-F z elemntami przygodowymi.
Naprawde jest tyle seriali z akcja bez jakis glebszych "pseudopsychologicznych" bzdur tak jak to ktos okreslil wyzej.Jak uwielbiam to wieloplaszczyznowosc serialu i jak dla mnie bije na glowe inne pomimo ze tez czasami mnie wkurza zwolnione celowo tempo.
Z reszta ja tam moge poczekac tydzien czy dwa ale wreszcioe dostac odp na ciekawa zagadke.