PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180720
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Żaden inny

ocenił(a) serial na 10

Może mało widziałem ale nie zanam innego serialu, który mógłby tak wciągać jak Lost. Ciakawość co będzie dalej prześladowała mnie przez ładnych parę lat. To prawda że ostatnie dwa sezony były mniej zapierające dech ale to tylko dla tego że oczekiwaliśmy końca a wszystko co raz bardziej przypominało nonsens. Gdyby twórcy wszystko zamknęli w 4,5 sezonach raczej nie było by zarzutów o celowe wydłuzanie. Ale w dzisiejszych czasach liczy się kasa i oglądalność choć wielu wierzy że cały serial to arcydzieło wykształtowane od początku do końca a potem zrealizowane.Wiele seriali jest przedłużane na chama, myśle że nie powinniśmy tak mówić o Zagubionych. Niestety to długa historia dla wytrwałych widzów i taka już jest. Zgadzam się to arcydzieło czegoś podobnego nigdy się nie da stwożyć. Może i są seriale co podobnie wciągają ale już żaden nie będzie taki jat Lost.
Pozdrawiam fanów.

ocenił(a) serial na 10
Mateoz555

Hm, wiecie co, nie rozumiem dlaczego sporo osób uważa, że sezony 5 i 6 są słabsze. Sam sądzę, że 5 sezon jest najlepszym sezonem. 6 też był dobry, na równi z innymi. Dlaczego uważasz, ze 6 sezon jest zły?

ocenił(a) serial na 10
Uknek

6 sezon nie może być nudny bo jest częścią całości i odpowiedzią, a ja nie stwierdziłem że jest nudny czy zły. Chyba wszystko jest jasne co wyżej napisałem. Stwierdzam że część widzów już ochłonęła po pierwszych sezonach i przywykliśmy do nowych niespodzianek. To jest tzw. mniejsze zapieranie dechu. Ale tu chyba wychwalamy ten serial a nie wyciągamy nie prawdziwe informacje z komentarzy innych.