PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

02-09

ocenił(a) serial na 5

W jakie dni jest puszczany Lost w stanch?Ktoś może wie, bo nie mogę się doczekać kolejnego odcinka 2-09!

ocenił(a) serial na 5
blyskotliwa_bestia

Wiem i już ściągam!W czwartek po 18 można już zacząć szukać!powodzenia!

ocenił(a) serial na 10
blyskotliwa_bestia

Po 18stej to ja już byłem pare godzin po oglądaniu.

ocenił(a) serial na 10
blyskotliwa_bestia

odcinki są w necie w czwartek już przed 6 rano. czyli 2h po emisji w USA.

Andy_20

No ja dzisiaj wyjatkowo pozno - o 15.30 obejzalem ale normalnie tak kolo 11 jak wstane to sie zabieram (gostek z sieci wstaje raniutko i odrazu zasysa a po 10 juz udostepnia)

ocenił(a) serial na 5
blyskotliwa_bestia

FAjnie wiedzieć, że są wcześniej!u mnie na hubach w dc nie ma tak wcześnie.Jakim programem ściągacie?

ocenił(a) serial na 10
blyskotliwa_bestia

BitComettttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttt - nazwa programu była za krótka na posta.

blyskotliwa_bestia

Tylko i wylacznie Azureus. Najlepszy klient sieci bit torrent. Stronka na poszukiwania Lost'a?? www.mininova.org.
pozdro

ocenił(a) serial na 10
blyskotliwa_bestia

BTW TEn odcinek wrył mnie w fotel, co wy na to ? :) Poprostu szok!

ocenił(a) serial na 10
___PREDATOR___

Mnie troche zniechęcił do Kate. To co zrobiła jest lekko nienormalne i jeszcze latała jak wariatka po wyspie, irracjonalnie się zachowując.

ocenił(a) serial na 10
brovar

Mnie nie zraził, ale jeszzce bardziej przyciągnął. Podoba mi się fakt że jednak nie jest taka "święta" jak by się mogło wydawać ( podobno do tej pory to ona nic wielkiego nie zrobiła ) a tu jeszcze ten koń, dziwne, bo na końcu go dotyka, czyli on istnieje. I ten film co go złożył Lock, i ta wiadomość na komputerku do micheal'a , co raz więcej tajemnic a co raz mniej wyjaśnień, poprostu zajefajnie :)

ocenił(a) serial na 10
___PREDATOR___

A i mam smutną wiadomość ( wkur**** się na makasa jak się dowiedziałem) ( o ile to prawda ) że 10 odcinek 2 sezonu dopiero UWAGA!!! w STYCZNIU,...FUCK!

ocenił(a) serial na 10
___PREDATOR___

Mam nadzieję, że to opóźnienie jest spowodowane faktem, że odcinki są pokazywane jeszcze w trakcie kręcenia serialu, a nie z powodu jakichś kłopotów na planie? O_o

Mariusz_Saint

Kłopotów jeszcze nie ma ale minionej nocy 2 aktorki aresztowali za jazdę po pijaku :(
Napiszę po rolach bo nie chce mi sie sprawdzać pisowni nazwisk :P
Ana-Lucia i Libby :(
Mimo, że co do postaci Any mam mieszane uczucia szkoda by było jakby poszły za ###
Bo serial trochę by stracił.

Mariusz_Saint

Kłopotów jeszcze nie ma ale minionej nocy 2 aktorki aresztowali za jazdę po pijaku :(
Napiszę po rolach bo nie chce mi sie sprawdzać pisowni nazwisk :P
Ana-Lucia i Libby :(
Mimo, że co do postaci Any mam mieszane uczucia szkoda by było jakby poszły za ###
Bo serial trochę by stracił.

ocenił(a) serial na 10
___PREDATOR___

Next Episode:
Wednesday, Dec. 7, 9/8c
"Everybody Hates Hugo"
Disturbing memories from Hurley's past cause him to struggle with a task he's assigned inside the hatch. Meanwhile Sawyer, Michael and Jin discover the identities of their captors, and Claire uncovers a shocking piece of information about the fate of the raft.

czyli kolejny odcinek normlanie za tydzien :)

nie wprowadzaj w blad ;)

ocenił(a) serial na 10
goofy3

Przecież "Everybody Hates Hugo" to powtórka! Ten odcinek był już pokazywany 12 października.

Nowe odcinki dopiero 11 stycznia! DOTARŁO???