chaotic.blox.pl zapraszam do pobrania obu zwiastunów odcinka 2x17. Psuje się coś z komputerkiem i słychać zepsute odliczanie :D Wtedy wszystko zostaje pozamykane ogromnymi drzwiami z Lockiem i Henrym w środku ... Sam tytuł Lockedown (kwarantanna) wszystko mówi. Przytoczę cytat z amerykańskiego zwiastunu "Czasami to na co oczekujemy staje się nie oczekiwane" :) Pozdro dla fanów LOST. Czekam na 29 marca :)
hehe ;]
a tak na marginesie to filmik i jacku i sawyerze zostal usuniety przez autora;( ...albo ja mam zla strone...szkoda...:((
mogli by zostać zamknięci jack i locke. sayid został by przywódcą z aną Mr.Eko tropicielem a kate i sawyer doradcami sayida
Wielkie brawa logan za pomysłowośc... Kate i Sawyer doradcami... czy ktoś ci mówił że powinienes sie leczyc?
Nie wiadomo czy drzwi się zamkną z powodu przycisku może być jakaś inna przyczyna, może Henry okaże się innym i coś wymodzi.
No nie wiadomo. W każdym bądź razie nie pozostaje nam nic innego jak czekac na ten odcinek :)
Słychać w zwiastunie odliczanie seven, six, five ... jak sie wsłuchacie i odglos odliczania licznika ;) a przyczyną może być to, że locke'owi nie do końca udało się wyłączyć proces, który rozpoczął się w 2x14 ... :) wszystko jest możliwe ... ;] jak przedmówca rzekł pozostaje nam czekać na odcinek
zapowiada się bardzo ciekawie!!
na początku myślałem ze henry jest obcym ale w zwiastunie pokazano ze sayid,charli i anna znajduja jego balon
byc moze ze specjalnie "inni" to wykabinowali
Prosil bym autora tematu O nie spojlerowanieeee .Moglbys przynajmniej napisac na poczatku O spjlerwach. Nie kazdy lubi wiedziec co sie bedzie dzialo w nasteppnym odcinku a ty perfidnie w pierwszym zdaniu napisales "2x17 nie wcisna przycisku..."chodzi o to ze jak bys to napisal troszek dalej to nawet przegladajac tematy nawet bym tego nie zobaczyl i by byl luzz,.
ALe ty musiales sie pochwalic.
PS.Sorry ale jestesm na to szczegolnie uczulony od czasu gdy zagladalem na stronie filmweba info o SAW2 i jakis półMózg nic nie ostrzegajac napisal akonczenie tego filmu przez co mialem zepsuta cala przyjemnosc z ogladania!.