przestaje wierzyć w ludzi... rozumiem miejsce 121,88, 26 hehe ale nie 499! wtf? Fakt może wyjaśnienia zagadek były naciągane jednak uczucie oczekiwania na kolejny odcinek po białym "lost" na czarnym tle bezcenne! Jeżeli ktoś ściągnął od razu 6 sezonów lost to spoko może w ich mniemaniu nie zasługiwał na 10. Jednak jeżeli ktoś czekał na czwartek bardziej niż na wigilie( np ja;)) to wybór oczywisty, że jest to najlepszy serial EVER! Najgorsza była 4-tygodniowa przerwa po" KATE DAMMIT RUN" w 3 sezonie;) poezja... ;) po zakończeniu LOST łezka zakręciła się w oku. NO ale to zrozumieją tylko fani losta. Mam nadzieję jest ich jeszcze wielu;) ZDECYDOWANA DYCHA ODE MNIE ZA WSPANIAŁE EMOCJE JAKIE DOSTARCZAŁ MI LOST. I nawet mimo słabszego sezonu szóstego i kilku rozczarowaniach z tym związanych zdania nie zmienię;)
Masz rację, co prawda nie wiem jakie było zakończenie w "Incepcji", bo jeszcze jej nie oglądałam,ale masz rację co do tego że zakończenie powinno bardziej wryć się w pamięć. Już tutaj pisałam że ja wolałabym żeby finał był bardziej otwarty i tak skonstruowany, żeby można było go odebrać na wiele sposobów.
Ja nie oglądałem w tv,oglądałem nawet 7 odcinków w jednym dniu.Nigdy nie zapomnę tego serialu,szkoda że jak ktoś wyżej napisał, pozostaje taka pustka że to już koniec.