Ten serial jest najlepszą produkcją filmową jaką kiedykolwiek widziałem! Ciągłe napięcie, mnóstwo akcji, ale też momenty zabawne czy trochę romantyczne - Lost zawiera w sobie mnóstwo gatunków, od sci-fi, poprzez katastroficzny, przygodowy, aż po dramat. Tutaj każdy odcinek jest wciągający, każda scena przemyślana. Mnóstwo tajemnic, sekretów, zagadek. Nie można przeoczyć ani sekundy bo można się pogubić. Serial dla naprawdę ambitnych i wymagających osób.
No lepiej bym tego nie opisał :] Serial EPICKI, na zawsze wpisał się w historię współczesnej kinematografii. Szkoda, że się skończył i że nigdy nie powstanie żaden inny serial, chociażby w ułamku rekompensując widzom jego odejście.
Serial całkiem przyjemny, szczególnie pierwsze sezony, ale ludzie nie używajmy określenia epicki( wzięło się pewnie od epic final). Apokalipsa, armagedon to będzie epickie zjawisko:D
a w ogól takie słowo istnieje w polskim języku? wg mnie epicki wiąże się z epiką, czyli gatunkiem literackim i nie ma nic wspólnego z rozmiarem czegoś..
Lost 4ever!
Zgadzam się całkowicie. Chociaż uważam, że te wszystkie zagadki to tylko jeden z elementów tego dzieła. Dla mnie jest to przede wszystkim serial o ludziach i relacjach między nimi. Fenomenalnie wykreowane, wyjątkowe postacie, świetna gra aktorska, genialna wielowątkowa fabuła, rewelacyjny soundtrack no i ten niesamowity klimat wyspy, coś wspaniałego. Właściwie wszystko tu jest idealne. Bez wahania 10/10.