PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Ile ten serial ma odcinków, serii, bądź ile ma powstać. Bo obejrzałem to co dotychczas leciało na AXN i szczerze mówiąc trochę to się wlecze, przez tyle odcinków daleko to nie zaszło, i ma się wrażenie, że to dopiero początek.

ocenił(a) serial na 10
donZabol

pierwszy sezon ma 25 odcinków tyle, że ostatni jest podobno dwugodzinny, a drugi sezon chyba narazie 11... ale skoro Cię nudzi pierwszy sezon to raczej drugi też będzie... chyba, że czekasz na pierwszą krew;)

Nemezis87

Może nie tyle co nudzi, bo ogląda sie dobrze, ale jest nakręcony w tak, żeby jak najbardziej to rozciągnąć. A ciekaw jestem co z tego później wyjdzie.

ocenił(a) serial na 10
donZabol

narazie chyba muszą przedstawić głównycg bohaterów... dlatego przez te retrospekcje się tak ciągnie... ale zobaczymy, z czasem pewnie będzie więcej teraźniejszości niż przeszłości

ocenił(a) serial na 8
donZabol

Nie narzekaj :):) Dobrze jest. Może być tyle odcinków, bo mało ilością nie można się nacieszyc. No duzą moze tez nie zeby sie to tak nie wlekło. Ale dobrze jest. Retrospekcje, troszke terazniejszosci - super :)

PS Jak nazywa się odcinek 25 1 sezonu?!

ocenił(a) serial na 10
Dream

Odcinek 25 jest połączony z odcinkiem 24 i noszą nazwę "Exodus" (odpowiednio część 2 i część 3, część pierwsza "Exodusu" jest samodzielnym odcinkiem).

ocenił(a) serial na 6
Mariusz_Saint

z tego co mi wiadomo to w 2 sezonie narazie nagranych zostało tylko 9 a nie jak podano wczesniej 11 odcinkow ;)

ocenił(a) serial na 10
Siomer

odcinkow pewnie jest wiecej niz 11, w usa w tek chwili leci 9ty z 2go sezonu

ocenił(a) serial na 10
donZabol

nagranych zostalo 11 napewno, bo do tylu sa zdjecia promocyjne i tyle jest zapowiadanych do emisji, co do nastepnych nie wiadomo. ale prawda jest ze wyemitowano tylko 9 (10 na abc bedzie w styczniu )

ocenił(a) serial na 10
ilmare

producenci już zapowiadali że planują 4-5 sezonów, czyli coś 120 - 150 odcinków, wszystko będzie zależeć od Nas czyli od widzów, kury znoszącej złote jaja szybko się nie zabija, i dobrze bo to jeden z nielicznych programów, dla którego biorę pilot do ręki ;)

ocenił(a) serial na 10
aqu32

tak po za tym Wesołych ,zdrowych i pogodnych oraz Do Siego 2006 życzę wszystkim wizutującym strony filmwebu :)

ocenił(a) serial na 10
aqu32

Podziękowoł :) Ja jeszcze dodam, że wyczytałem gdzieś, że twórcy wyznaczyli sobie maksymalną liczbę sezonów - sześć.

ocenił(a) serial na 8
Mariusz_Saint

Serial sie skonczy jak bohaterowie przypomna sobie wszystko z przeszlosci. Wiec troche to potrwa.