Cześć
Jestem ciekawy , czy i jeśli tak, to jakie inne seriale oglądacie?
Ja oglądam californationnee a wy?
ciężko znaleźć równie dobry serial... Drugiego takiego, z takimi bohaterami, z tak zagmatwaną, ale mimo to wciągającą fabułą, trudno i nie ma co nawet szukać :( LOST forever
Ja oglądam jeszcze Dextera i Battlestar Galactica, możesz spróbować jeszcze Grę o Tron, nie oglądałam tego, ale książka jest świetna.
Ja w sumie tylko LOST. Jakoś mi się nie uśmiecha ściągać całego Housa czy inny serial.
Obejrzałem pierwszy odc. Dextera i był ok , ale nie ma w nim żadnych emocji czy zagadek jak w lost, bardzo brakuje mi zagubionych:/ Sam jestem teraz zagubiony, tzn. zagubili mnie zagubieni, ja chcę na wyspę! :/
Odkąd skończyli się Zagubieni oglądam Zakazane imperium i Znudzonego na śmierć.
ja ześwirowałam na punkcie LOST!!!
oglądam cały czas.
dzis rano skończyłam ostatni odcinek 6 serii, wieczorem po trudach całego dnia rozpoczynam cykl LOST od początku i tak będę oglądać przez kolejne dwa/trzy miesiące, potem znowu i znowu aż zamkną mnie w psychiatryku :P
Ja obejrzałem 2 sezony Losta i jest zajebisty.Ściągam nastepne,bo mnie zaciekawił(nie oglądałem jakoś jak leciał w tv),a jak lubicie takie klimaty to polecam Z archiwum X i Tajemnice Smallville.
Podobno "Miasteczko Twin Peaks" ma specyficzny, tajemniczy klimat, który może się spodobać tym, których "Zagubieni" wciągnęli. Ja przymierzam się do obejrzenia "Miasteczka..." (bo jeszcze nie widziałem) w najbliższym czasie.