PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180720
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Cześć

Jestem ciekawy , czy i jeśli tak, to jakie inne seriale oglądacie?

Ja oglądam californationnee a wy?

rigodon123

Nic innego ciągle tylko LOSTa ;p

ocenił(a) serial na 10
rigodon123

ciężko znaleźć równie dobry serial... Drugiego takiego, z takimi bohaterami, z tak zagmatwaną, ale mimo to wciągającą fabułą, trudno i nie ma co nawet szukać :( LOST forever

rigodon123

Ja oglądam jeszcze Dextera i Battlestar Galactica, możesz spróbować jeszcze Grę o Tron, nie oglądałam tego, ale książka jest świetna.

ocenił(a) serial na 9
selene85

Ja w sumie tylko LOST. Jakoś mi się nie uśmiecha ściągać całego Housa czy inny serial.

ocenił(a) serial na 10
selene85

Obejrzałem pierwszy odc. Dextera i był ok , ale nie ma w nim żadnych emocji czy zagadek jak w lost, bardzo brakuje mi zagubionych:/ Sam jestem teraz zagubiony, tzn. zagubili mnie zagubieni, ja chcę na wyspę! :/

ocenił(a) serial na 10
rigodon123

Odkąd skończyli się Zagubieni oglądam Zakazane imperium i Znudzonego na śmierć.

ocenił(a) serial na 10
rigodon123

ja ześwirowałam na punkcie LOST!!!
oglądam cały czas.
dzis rano skończyłam ostatni odcinek 6 serii, wieczorem po trudach całego dnia rozpoczynam cykl LOST od początku i tak będę oglądać przez kolejne dwa/trzy miesiące, potem znowu i znowu aż zamkną mnie w psychiatryku :P

użytkownik usunięty
rigodon123

Ja obejrzałem 2 sezony Losta i jest zajebisty.Ściągam nastepne,bo mnie zaciekawił(nie oglądałem jakoś jak leciał w tv),a jak lubicie takie klimaty to polecam Z archiwum X i Tajemnice Smallville.

ocenił(a) serial na 10
rigodon123

Podobno "Miasteczko Twin Peaks" ma specyficzny, tajemniczy klimat, który może się spodobać tym, których "Zagubieni" wciągnęli. Ja przymierzam się do obejrzenia "Miasteczka..." (bo jeszcze nie widziałem) w najbliższym czasie.

ocenił(a) serial na 8
rigodon123

Mentalista, Monk, Przyjaciele