PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180683
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Serial przypadł mi do gustu.jedno mnie tylko nurtuje gdzie wszyscy zagubieni posiali swoje telefony komórkowe. może ktoś zna odpowiedz na to pytanie.

ocenił(a) serial na 10
McCoy

mysle ze na srodku pacyfiku mogliby i tak nie miec zasiegu;] no chyba ze ktoras z sieci sie nadzwyczaj postarala:D

ocenił(a) serial na 10
McCoy

W samolocie nie można mieć telefonów komórkowych... i tyle

lihol

w samolocie można mieć telefony komórkowe. tylko trzeba mieć je wyłączone tak mówią przepisy. a w "zagubionyc" nie ma komOrek bo pwnie ..hmmm.. scenarzyści to przeoczyli?

ocenił(a) serial na 10
kosmitka_

Jest jedna komórka , babka w pierwszym odcinku chodzi po wyspie , naciska na komórkę i mówi - "nie ma zasięgu ?"

ocenił(a) serial na 10
lihol

Również przecież Boone próbuje się połączyć (przechodzi obok niego Jack). Trzeba uważnie oglądać jak sie chce czepiać pierdół ;)

ocenił(a) serial na 6
klakson

Większość pasażerów powinna je jednak mieć przy sobie. Mogliby również wykorzystać baterie telefoniczne do radia którym próbuja sie połączyć. Myśle że komóry nie zostały uwzględnione w serialu bo bardzo ułatwiłyby życie bohaterom.;-)

ocenił(a) serial na 10
McCoy

Zostały uwzględnione właśnie w scenie z Boonem. Skoro on nie mógł złapać zasięgu to nikt nie mógł. Po co pokazywać jak przez telefon próbuje się połączyć każdy członek obsady - dla jaj? A poza tym jestem już w trakcie oglądanie II sezonu i wierz mi że na tej wyspie z pewnością żaden telefon by nie działał bo bohaterowie ....... dalej byłby spoiler.

ocenił(a) serial na 10
klakson

Popieram klaksona. Scena z komorka juz byla i nie bylo powodu zeby powtarzac ten sam watek z kazdym z osobna.

ocenił(a) serial na 6
brovar

No ok. Mimo wszystko uważam że serial jest ciekawy i juz nie moge sie doczekać kolejnych odcinków.Pozdrawiam wszystkich fanów serialu

ocenił(a) serial na 10
McCoy

;)