PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180884
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

I jak to w kolejny czwartek dla zainteresowanych zwiastun kolejnego 19 odcinka
http://www.sparklies.org/~lisa/lost/video/eppromos/ep2x19promo-lg.zip [www.sparklies.org/~lisa ...]

ocenił(a) serial na 10
bratrunks

oglądałam właśnie ten zwiastun i szczerze mówiąc mój angielski ze słuchu nie jest perfekcyjny, wiec czy mógłby ktoś napisac po kolei o czym oni mówią??
z góry dzięki!!
Pozdro!!!

jacussss889

A więc zaczyna się gdy Jack stoi przy tej granicy, której rzekomo mieli nie przekraczać i krzyczy "Wróciłem" Następnie Kate przeprasza Jacka za to, że go pocałowała. Następnie Jack mówi Henremu, że idzie przekroczyć linie, której nie wolno nam przekroczyć znów scena gdy już się tam znajduje i krzyczy "Słyszycie Mnie" Sawyer mówi "Wymiana więźniów, huh?" hehe Locke rysuje tą mapke, która widział po czym znów Jack krzyczy Mam waszego człowieka. Henry mówi natomiast "Nigdy nie oddam wam Walta" i kolejny raz Jack "Chcecie go spowrotem no dalej musicie tu wyjść - wiem, że mnie słyszyscie" Potem Kate woła Jacka "Poczekaj, Poczekaj" Wpadają w pułapkę, a Henry sie smieje ;) bęc cały zwiastun dla tych, którym nie chce sie sciagać i dla wytłumaczenia koledze. Pozdrawiam

ultimate

heh jack bedzie wymiatał innymi.odważny jest nawet sam poszedł do tej niby "granicy"a kate za nim gdyby nieposzła to by niezostała złapana.....