M JAK MIŁOŚĆ CZY LOST? JA KIEDYŚ UWIELBIAŁAM M JAK MIŁOŚĆ, ALE TERAZ CHYBA WOLE LOST. A WY???
Nie. To nie żart. Wiem, że te filmy są całkiem różne gatunkowa, ale i tak przecież można wyróżnić najlepszy, prawda?
Zdecydowanie i bezapelacyjnie !!! LOST !!!
To pytanie, to chyba pytanie retoryczne , prawda ? :)
porównywać Lost z takim polskim badziewiem jakim jest M jak milosc ,ty chyba rzeczywiscie jaja sie robisz :D:D:DLost jest bez porownania leprze od jakiegos tam m jak milosc!!!!!
Jajca sobie kobita robi :) I jeszcze posiada nick mojej ulubionej postaci w LOST :)
Chyba nie trzeba sie zastanawiać?? Moim zdaniem M jak miłość jest zalosne :/ (ogladalam wiec wiem) LOST i jeszcze raz LOST
,,te filmy są całkiem różne gatunkowa, ale i tak przecież można wyróżnić najlepszy, prawda?"
Moim zdaniem to forum jest bez sensu. Sama piszesz ze sa to rozne gatunki w takim razie jak mozna je porownywac?? To tak jakby porownac Taksowkarza z Ace Ventura.
Pzdr
ROTFL :) M jak miłość, oczywiście! Bracia Mroczkowie są dUżO bArDzIeJ KoFFaNi nIż JaCk i SaWyEr bUzIaCzKi =**
(joke ;) )
Specjalnie chciałam zobaczyć Wasze zdanie. Kiedyś M jak Miłość było lepsze. Teraz coś się zepsuło, a Lost są po prostu zaj******. Wiecie może, czy drugi sezon też będzie pokazywany w TVP1, bo niestety nie mam AXN?
Rozumiem jakby ktoś chciał porównywać "Surface" do "Invasion" na przykład, albo "Medium" do "Ghost Whisperer", ale to? ręce opadają...
Nie wiem o co Wam wszystkim chodzi... Przecież ja tylko chcialam poznac Wasze zdanie. Kurde, dlaczego zawsze tak musi być!
Wiecie, mozna postawic pytanie: co jest lepsze - Lost czy Alias (ja osobiscie wole Aliasa), a nie porownywac Losta do jakiejs polskiej telenoweli (bo to pozostaje bez komentarza :P).
Lost tak sie ma do MJM jak Brazylia z wyspami owczymi w piłce nożnej.
Żałosne.
Nie ma co porównywać,M jak miłość to(moim zdaniem)brednia i nudziarstwo a LOST jest świetny,to zupełnie co innego.