No i stało się, Polsat zacząl juz teraz na poważnie walkę o widza. Postanowił puszczać po dwa odcinki DH oczywiście w tym samym czasie co Lost.Ciekawe co ta to wierni widzowie obu wspaniałych seriali??
wirna widzka uwielbiające lost i przepadająca za DH bedzie dalej ogladac lost oprocz tych odcinkow ktora udalo jej sie po dlugich mekach sciagnac :) jak one beda leciec wtedy mejbi wrzuce polsat
Choć całe "Lost" mam na płytach, i tak będę oglądał w telewizji. DH sobie nagram, w końcu kasety są trzygodzinne ;)
Po pierwsze - Polsatowi może to wyjść jedynie na gorsze ponieważ wyniki oglądalności mówią same za siebie. Tzn: Pierwszy odcinek Lost (o 20:20) ma o około 500 tys. mniej widzów niż drugi (21:10) czyli większym zagrożeniem dla Lost jest "Pensjonat pod Różą" (który ogląda ponad 3 mln osób) niż DH, którego ogladalność w porywach osiąga 2 mln.
Po drugie - jedynie 29 grudnia Polsat puści dwa odcinki DH bo Pensjonat pod Różą ma przerwę. A od 5 stycznia w miejsce Pensjonatu wejdzie Klinika Samotnych Serc (20:00) i od razu potem DH (równo o 21:00!)
Masz rację nie zauważyłem ze to tylko runda jednorazowa ;p
Ale mimo wszystko zastanawia mnie skąd masz informacje na temat oglądalnośći seriali
mam dostęp do szczegółowych cotygodniowych raportów AGB Nielsen Media Research :)
Które zresztą podsyłasz leflerowi z chaotic.blox ku uciesze ogółu :) Ciekawe, jak wypadło "Lost" w ostatni czwartek...
Co ty mccoy probujesz osiagnąć? I po ci ci taki temat? :] JUż była jedna runda co kto woli, a ty nadal ... Eh ...
A ja jutro wybiore jednak DH.A streszczenie Losta przeczytam sobie ze stronki gwroty.