w 4 odcinku 2 sezonu pt. Everybody hates Hugo w 1:46 widać na kartonie od mleka obrazek zaginionego walta .... co wy na to ??
Moim zdaniem to matka Micheala albo ten przyszywany ojciec Walta dal to ogloszenie o zaginieciu. A mloeko wzieło się tam stąd ,iż ktos na jakis czas musi uzupelniac zapasy(INNI) i donosza jedzenie ze swojej siedziby.W której mają przywozone "rzeczy ze swiata".Dlatego henry znał Kinga.
Taaaak szczególnie że matka Walta nie żyje a jego przyszywany ojciec się go wyparł. Świetna dedukcja....
matka mechaela?????? przecież niepokazywali jej. skoro ci inni mają dostęp do świta to czemu siedzą na tej wyspie?
To jest przecież tyko sen Hugo. Więc teorie o zapasach dokonywanych przez 'innych' raczej nie są prawdziwe ;p A zdjęcie to pewnie tylko kolejny smaczek od twórców.
po za tym pomyślcie-dawać zdjęcie zaginionego po katastrofie lotnczej na kartony z mlekiem? Dawałem już to do ciekawostek ale nie przyjęli, nie wiem dlaczego, a dałem dokładny czas kiedy to było. Everybody hates hugo to jeden z mioch ulubionych odcinków drugiel serii. Ścieżka dźwiękowa jest the best