Moim ulubionym odcinkiem jest epizod 15 sezonu 2 (Urlop Macierzyński). Bardzo spodobały mi sie flashbacki Claire: były już po rozbiciu samolotu, nie tak jak zwykle przed wypadkiem. Odcinek wytłumaczył też jedną rzecz: co działo się z Claire gdy zabrał ją Ethan.
A jaki jest WASZ ulubiony odcinek?
A mi podobają się wszystkie. Każdy na swój sposób zaskakuje. Bohaterowie mają i te dobre i te złe wspomnienia. Każdy odcinek czymś nas zaskakuje. Czekam na 2x18 Dave, 2x19 S.O.S, 2x20 Two For The Road, 2x21 Nie ma jeszcze tytułu :P, 2x22 "Three Minutes" i 2x23 który kończy sezon i wyjaśni co działo się z Michalem :) Cały LOST jest świetny jako serial, więc wybacz, że nie umiem wybrać ulubionego odcinka ...
Moim ulubionym odcinkiem jest "Walkabout" - to czwarty odcinek pierwszego sezonu, z Locke'iem. Jeden z najlepszych scriptów Davida Fury'ego (obecnie czuwa on na piątą serią "24 godzin"). Na drugim miejscu "Deus ex machina" (1x19), a na trzecim - nie, nie "Orientation" :) To 2x17, czyli "Lockdown" :)
moje ulubione odcinki to : 1x20 (śmierć Boone'a) trzyma w napięciu,myślimy że Jacek złota rączka...naprawi wczystko a tu lipka Boone umiera(smutne) i 2x17 za to że cholernie nastawia do czekania na 18 odcinek :P
Mój ulubiony odcinek to jak na razie "Lockdown", a John jest jednym z moich ulubionych postaci. Zaraz potem Exodus i odcinki z Desmondem.
mój ulubiony to też "Lockdown" normalnie usówam z dysku film po obejżeniu a tego sobie zostawiłam, drugi (który był do niedawna najlepszy) to "Psalm 23"