PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180720
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Nie wierzę,,,

ocenił(a) serial na 10

,,,wróciłem tu po kilku tygodniach, i serial spadł z rankingu na jeszcze gorsze miejsce...
dlaczego na imdb zawsze są lepsze oceny? Np. LOST ma tam ocene 8.5... polacy chyba
pochodzą od bardziej narzekającego i berdziej... nie wiem... innej gatunku małpy.... ja
rozumiem, serial może się nie podobać, ale nie można dać temu serialowi 3, co dopiero 1....

ocenił(a) serial na 9
Uknek

No bo ludzie nie potrafią w miarę obiektywnie i rzetelnie oceniać. Patrzą przez pryzmat tego czy im się film podobał, czy nie i szastają 1 albo 10 na prawo i lewo, albo jeszcze lepiej - oceniają przez pryzmat tego że nie rozumieli, albo oceniają po obejrzeniu zaledwie paru odcinków (bądź w przypadku filmów, ocena leci po parunastu minutach,albo po połowie trwania seansu) Nie biorą pod uwagę takich rzeczy jak muzyka,aktorzy,ujęcia itp. a tym jednak też trzeba się kierować przy ocenie filmu. Ja tam 1 chyba jeszcze ani razu nie wstawiłam, bo zawsze biorę pod uwagę te czynniki które wyżej wymieniłam. Jak nie rozumiem, bądź nie widziałam całości to wstrzymuję się z oceną i tyle. Jeśli chodzi o LOST, to uważam że nawet jeśli się nie podoba, to jednak na te minimum 6 gwiazdek zasługuję.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Nigdy w TV nie trafiłaś na "Zemstę niedźwiedzicy" albo "Mordercze mrówki"? :D Albo na takie polskie hiciory jak "Operacja Koza" lub "Gulczas, a jak myślisz?

ocenił(a) serial na 9
aqu32

Niestety, trafiłam ale to było dla mnie tak traumatyczne przeżycie, że wymazałam z pamięci to że widziałem te hiciory.

Uknek

Nie przejmujmy się tym głupim rankingiem, ważne, że serial jest popularny i ciągle zyskuje nowych fanów, z którymi można potem fajnie podyskutować :)

ocenił(a) serial na 10
selene85

W sumie masz rację, ale jak widzę wypowiedzi niektórych osób przeglądając archwum, to sobie myślę, że ludzie są podzieleni na 3 kategorie:
Ci mądzi, ci normalni, ci głupi. I mam wrażenie, że w tej ostatniej grupie znajduję się coraz więcej osób.Nie mowie tu o ocenie, tylko o wypowiedziach, i tyczy sie to calego internetu Polskiego narodu niepodleglego...

ocenił(a) serial na 10
Uknek

Ameryki chłopie to tym stwierdzeniem nie odkryłeś :) No i zapomniałeś dorzucić kategorii specjalnej: troll ;]

ocenił(a) serial na 10
aqu32

troll dorzuciłem do kategorii głupi, jest to główna pod-kategoria tej kategorii ;)

ocenił(a) serial na 9
Uknek

Niektórzy ludzie nawet LOST nie widzieli, tylko powtarzają zasłyszane głupoty.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

No i nie rozumiem jak można coś takiego robić! Przecie to nie logiczne, pakiego to robią....

ocenił(a) serial na 9
Uknek

No ja też nie rozumiem i nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę głupoty typu "LOST to 2 Moda na Sukces", "Ten serial nie trzyma się kupy, jest głupi i bez sensu" itd. no, ale cóż poradzić.