PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180391
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Nikki Paulo, Claire Charlie

użytkownik usunięty

Dobra, nie widziałam takiego tematu więc napisze. Chodzi o to, że jak zaczynał się 3 sezon
to w gazecie o nazwie Świat Seriali przedstawiali nowych bohaterów, czyli Nikki i Paulo. No i
pisało tam, że ci nowi bohaterowie zburzą relacje między Claire i Charliem. Nic takiego nie
zauważyłam w serialu, więc pomyślałam, że się pomylili, albo coś, ale w kolejnej gazecie,
nie pamiętam dokładnie, chyba Tele Świat był mały artykulik o Claire i znowu pisało coś
niepokojącego: kogo wybierze Claire, na razie Claire i Paulo są przyjaciółmi, czy to się
zmieni? Nie wiem, albo coś przeoczyłam, albo może scenarzyści zmienili plany? Czy ktoś
wie o co chodzi?

proponuje po prostu ambitniejszą prasę;p

użytkownik usunięty
Private_Witt

Wiem, wiemXD Ja po prostu się zastawaniam o co chodzi:)

ocenił(a) serial na 9

Eee z tego co pamiętam to w Lost nie ma w ogóle takich postaci jak Niki i Paulo. Podpinam się pod to co powiedział Witt, jak już chcesz koniecznie wiedzieć co będzie dalej ( pomijam że moim zdaniem takie oglądanie z czytaniem co będzie dalej jest bez sensu) wybierz jakąś porządniejszą i wiarygodniejszą prasę.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

"z tego co pamiętam to w Lost nie ma w ogóle takich postaci jak Niki i Paulo"
Zapytaj w najbliższej aptece o coś na zaniki pamięci, może te objawy da się jeszcze jakoś leczyć ;]

ocenił(a) serial na 9
aqu32

W każdym razie widocznie nie byli to ważne postacie skoro ich nie pamiętam, a nie pamiętam bo oglądałam Losta w tv z przerwami.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Owszem, nie były to ważne postaci, ale w kilku odcinkach się przewinęli :) Jeden był nawet ich centrykiem

użytkownik usunięty
Tortuga033

Jeśli uważasz, że w Lost nie było Nikki i Paulo to sobie zobacz obsadę. A w gazecie czytałam o tym po rozpoczęciu serialu. Nie widzę w tym nic złego. To nie był spoiler tylko info o nowych bohaterach.

użytkownik usunięty
Tortuga033

Nikki i Paulo - był im poświęcony cały odcinek!! Chyba 14 w 3 sezonie

ocenił(a) serial na 9

Już zostało mi to uświadomione dawno temu ;)

ocenił(a) serial na 2

Tak to właśnie jest jak się na siłe wprowadza zapychacze i nowe watki zamiast wyjaśniać tajemnice.

użytkownik usunięty
Mr_Muggles

No dokładnie. Ja w ogóle nie widzę żadnego sensu w wprowadzaniu do serialu Nikki i Paulo. Tym bardziej, że (o ile się nie mylę) oni byli tylko w jednym odcinku pokazani ?

ocenił(a) serial na 9

Właśnie doszłam do odcinków w których oni są. Mam nadzieję że szybko znikną bo mi działają na nerwy bardziej niż Jack , Michael i Kate razem wzięci.