PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180357
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Odcinek 19 jack jako Rambo 3 hehe. jack sie bawi w rambo

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

odcinek taki sobie, mozna było przewidzieć że ten koleś co leciał na końcu to Majkel i że odcinek sie tak skończy. zapowiada sie nieźle nastepny odcinek mam nadzieje, że retrospekcja bedzie z majkelem i bedzie to co on robił tyle czasu na tej wyspie (jak go nie było)

strzelba

ale to 2 sceny kate i jackiem razem były denne:/

Logan_Cole

wg mnie byly genialne ale rose i bernard.. chyba sie troche przespalam..;/ odcinek fajny, nie moge sie doczekac 20 odc. ;]

użytkownik usunięty
agusia_x

fajny odcinek, trochę mnie zdziwiło że retrospekcje o takich poostaciach, np. dawno nie było, ja wiem Jacka, czy Kate, i wogle, a sceny między Kate i Jackie, ...kurde szkoda ze nic nie wynikło z tego, jak dla mnie to oni będą pewnie ze sobą... i ciekawe co z Michaelem, i wreszcie Kate powiedziała o bunkrze...

ocenił(a) serial na 6
Logan_Cole

odcinek spoko ale bez rewelacji jakiś większych, ale już gdzieś słyszałam że 19 ma być ciszą przed burzą i od 20 ma sie do końca utrzymywać niezła akcja. A co do Kate i Jacka... to chyba już możemy się domyślić kto sie z kim prześpi;)

ocenił(a) serial na 6
aska_10

Kiepski odcinek, praktycznie nic sie nie dzieje.

Kunio_2

lipa.... no wlasnie teraz glownym "problemem" lost jest pytanie "kto z kim i kiedy" czyli dokladnie to co w latynoskich telenowelach i modzie na sukces. autorzy swoj pomysl maxymalnie rozciagaja na 3 albo i wiecej sezonow. widac kobiety tworza najwieksza publike tego serialu i pod nie sa dawkowane "emocje".... juz 10000x bardziej wole jak fish z prison break biega caly czas tymi swoimi rurami

ocenił(a) serial na 10
da_markos

zresztą popatrz na tematy które sie non stop przewijaja: "Kate i Sawyer", "czy Kate bedzie z Jackiem" po około 150 odpowiedzi czyli ludziom sie to podoba. według mnie mogli by sobie to odpuścić takie wątki i zrobic 1 góra 2 sezony z wątkami o dharmie, wyspie, innych i podobnych sprawach. wtedy lost przewyższył by prison break o głowe (nic nie mam do PB, bardzo lubie ten serial) i po drugim sezonie zakończyć lost w jakiś za***bisty sposób, najlepiej taki, którego nikt sie nie spodziewa

strzelba

no prawda prawda tez sie zgadzam za duzo to sie nie dzieje ostatnio, ale
takie romantyczne watki tylko podnasza publicznosc serialu... ale brak innych watkow tylko obniza poziom publicznosci, wiec... ;/..wiec muwi sie trudno i plynie sie dalej, mi nadal podoba sie to co jest i napewno nie przestanie..;] a co do prison break-nie znam tego ale kazdy pochwala ten serial, wiec chyba sobie tez obejze;]

ocenił(a) serial na 6
da_markos

Chwila chwila, ja jestem dziewczyną i jakoś mi bardziej odpowiada Prison niż Lost, i to nie wcale dlatego ze sa takie sceny a nie inne, tylko poprostu PB jest najlepszy! Lost tez lubie oglądac, ale moim zdaniem jest coraz słabszy (mam nadzieje że się to zmieni), a PB pomimo kilku wpadek utrzymuje ten sam świetny klimat!

ocenił(a) serial na 10
strzelba

nastepny odcinek to bedą flashbacki any-lucii

Novy

20-24 maja byc 'burzą'... moze w tych odcinkach cos sie zmieni, tak zeby przynajmniej koniec byl jakis ok...

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

nie zgadzam się myślę że lost jest lepszy od PB

ocenił(a) serial na 5
agusia_x

Wlasnie o to chodzi w serialach...
Final kazdego z sezonow zawsze jest burza :)

ocenił(a) serial na 10
tomian

Wlasnie obejrzalam:D mi sie ten odcinek podobal. Zwlaszcza, ze jestem za parea Jack+Kate... w koncu cos w tej sprawie ruszylo :D

Krywolcia

podobno oni na koniec beda razem, a kate i sawyer sie pokluca i na zawsze ze soba skoncza;]

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

i to mnie cieszy, a skąd masz ta informację??

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

aha a kate i jack będą razem na koniec 2 sezonu czy mówisz tu ogólnie o końcu serialu??

jacussss889

lost-forum.com
mozna sie duzo dowiedziec;]

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

Agusia stronka rewelacja. Wiele wyjasnia - fajnie ze sa tam opisane wywiady z tworcami i aktorami ( polecam spoilej o 22 odcinku )

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Powoli juz zaczyna mnie nudzic ten serial. Pierwsza seria super a teraz robi sie coraz gorzej nic dziwnego ze traca ogladalnosc. Szkoda a bylo tak fajnie. Teraz wszyscy jacys dziwni i tylko sie kloca i bija najpierw Said najlepszy kumpel Jacka, Lock taki spokojny nie wadzi nikomu a teraz i Jackowi sie we lbie poprzewracalo i Lock zwariowal na punkcie bunkra, o reszcie nie wspominajac ,,, szkoda fajny serial byl.

ruda91

a co do odcinka 22:
spoiler
podobno bedzie swietna scena z jackiem i sawyerem, jak pobija sie o kate;]

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

agusia albo ktoś inny możesz podac więcej tych spoilerów na temat jacka i kate bo przyznam ze mój angielski nie jest za dobry. Z góry dzięki!!

jacussss889

jack zrobił z siebie idiote kiedy kate powiedziała że go przeprasza że go pocałowała ten jego txt "ja nieżałuje" skoro nie to czemu sam jej niepocałuje?ale w tej sieci musiało jej lub im byc przyjemnie.i jack lepiej szczela dziwnie gdzie sie tak nauczył szczelać ?

Logan_Cole

heh ciekawe jak Dominic Managan znosił tą scene kiedy jack i kate byli w tej sieci przciśnięci mocno do siebie.pewno kilka razy ją powtarzali i wogóle.......?

Logan_Cole

podobno sie oboje niezle bawili;]krecac to z siecia;]
przeciesz na koniec jak jack wyjechal z tym I'm not, to sie tak na siebie gapili, kate sie wyprostowala i nadbiegl miecheal. wiec chcieli sie pocalowac o co chodzi?
a co do Dominica: to oni sa razem czy nie?

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

Co do dominica: mysle, ze profesjonalni aktorzy potrafia odzielic prace od zycia prywatnego, wiec mysle ze dominic nic na to.
A co do bohaterow, to rzeczywiscie mogli sie obmacywac bez rzadnych ceregieli i chyba im sie to podobalo. A ta ostatnia scena: strasznie mnie to wkurzylo, bo oni juz prawie sie pocalowali a tu ten michael z krzakow wyskakuje... tak niewiele brakowalo... nie mial kiedy wyskoczyc?!

ocenił(a) serial na 10
Krywolcia

no mnie tez to zdenerwowało, ale mam nadzieję że niedługo będą mieli kolejną okazję do tego ;)

jacussss889

no, czyli powoli mamy kolejna telenowele ktorej tlem jedynie jest wyspa i jej zagadki.... gdyby akcje umiescic w miescie to bylaby powtorka z rozrywki, a tak mamy miliony widzow ;)

Krywolcia

no tak w końcu troche ról ma juz za sobą .ale jego ukochana dla której...... w takiej scenie.bu

Logan_Cole

w 22 jack i sawyer sie pobiją i jestem 100% pewny że sawyer mu pożądnie dowali. bo było widać jak jack przyszedł na plaże po kate to ona była juz szczęsliwa a sawyer był zazdrosny odrazu by go pobił tylko niechciał żeby było widać że mu na niej zależy.ale w 22 puszczą mu nerwy i jack bedzie płakał. hehe

Logan_Cole

nie no raczej plakal nie bedzie...;/
oboje sobie niezle dowala widac ze sa blisko pobicia sie juz od lockdown, kiedy grali w pokera..;]

agusia_x

ale po sawyerze widać że sobie z jackiem poradzi.jack to taki spokojny lekarzyk.sawyer to taki lekki bandzior i ma więcej mięsni. więc pobija sie sawyer wygra i kate bedzie znim.

Logan_Cole

gdzie wogóle pisze że sie pobiją o kate?? mi sie wydawało że o broń której sawyer niebedzie chciał dać jackowi.

Logan_Cole

lost-forum.com duzo spoilerow
a co do bojki...no nie wiem wystarczy spojrzec na budowe jednego i drugiego...

agusia_x

nom idać że sawyer jest bardziej umięśniony pozatym pewno umi sie lepiej bić bo napewno nieraz sie bił. a jack ...spokojny doktorek. gdzie on by sie tam bił t OSTATECZNOŚĆ

Logan_Cole

a jak z ethanem sie bil?
i nie powiedzialabym ze sawyer jest lepiej umiesniony...

agusia_x

chociaż ostatnio jack naprawde nielubi sawyera. a teraz wcale jak bedzie chciał tą broń.chociaż sawyer sie raczej zgodzi bo chodzi o mechael'a i walta więc...ale jak sie bedą bić to sie założe o 100 że sawyer mu dołoży kate wróci całkiem do sawyer'a. heh.

Logan_Cole

no nie wiem czy sawyera wzruszy to ze chodzi o micheala i walta.. jego nie bardzo rusza los innych.. jednym slowem dran i tyle;/ i kate raczej do niego nie wroci...

agusia_x

nie no sawyer napewno da mu broń i może nawet bedzie chciał znimi iść przecież troche sie polubili na tej tratwie. zresztą jeszcze chodzi o walta dziecko więc myśle że sawyer nie jest aż taką świnią.no niewiem czy kate niewróci znowu coś poczuje do niego jeszcze większe uczucie i trach...... a ana już dopilnuje jacka i ....... chociaz wątpie.

Logan_Cole

dobra tam to juz bez roznicy...;] a tak apropo caly czas nie wiem za kim jestes jack i kate czy sawyer i kate?

agusia_x

kurcze 4 osoba która sie o to pyta. jestem za kate i jackiem oczywiście ale pisze to co widze co sie dzieje w tym filmie fakty.chce żeby byli razem ale widze co sie między nimi dzieje w filmie .więc...