PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Ciekawa jestem co Boone chcial powiedziec Jackowi,by ten przekazal Shannon.... chyba sie to juz nie wyjasni

ocenił(a) serial na 5
pati_17

A jak Ci się wydaje?

ocenił(a) serial na 10
pati_17

To oczywiste ze chcial powiedziec Jackowi zeby powiedzial Schannon ze ja ...kocha:PAle to bylo smutne;(

LeLe_2

Na pewno chcial powiedziec, ze ja kocha! Ale to tak jakby dla niej bylo oczywiste, wiec mogl powiedziec o tym, ze skontaktowal sie we wraku samolotu..

pati_17

To była dobrze rozegrana scena. Tyle razy widzieliśmy już mężnych kowbojów rzężących ostatkjiem sił: "Take care of Peggy Sue, brother...". A tu miła odmiana, nie zdążył powiedzieć czego chce dla Shannon. I dobrze, pozostaje ta odrobina dyskrecji
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Yorick

Płakałem na tej scenir. Bardzo przywiązałem się do każdego bohatera tego filmu i płakał bym gdyby ktokolwiek z nich umarł:(

ocenił(a) serial na 8
Yorick

idealny odcinek.najlepszy z serii, chyba przez ten dramatyczny motyw śmierci boone'a, a zaraz obok narodzenie nowego życia. Idealne. Przez caly odcinek powtarzałem tyko "żeby nie zginął..." ... ale to by było bez sensu :) według wierzenia jakiejś religii dusza osoby umierającej przechodzi do dfziecka rodzącego sie jednocześnie. Może to wykorzystają. na drugim miejscu na najlepszy odcinek u mnie zajmuje ten z liczbami tego grubego . Najlepsze, że nie wiadomo o co chodzi, i nic nie jest dokładnie wyjaśnione. tylko czekam do czwartku... POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW

ocenił(a) serial na 10
pati_17

a moze chcial powiedziec ze kochal ja ale tylko jako siostre :P tez moze byc ,, w kazdym razie nie dowiemy sie juz

ocenił(a) serial na 10
pati_17

mnie sie też podobał motyw, że nie zdążył.. takie inne to było ;] a nie "kocham ją" i pluj, pluj już padochnął ;) A może chciał jej powiedzieć, że nie mam jej za złe, że związała sie z Sayidem, czy wszyscy na koniec muszą mówić "i love..."?

ocenił(a) serial na 10
Nemezis87

Chciał powiedzieć ze kocha Shannon.Ten Sayid jest biedny nawet nie wiecie jak mu współczuje bo ta nadenta krowa go wykorzystuje :P

pozdrowienia :) dla fanów LOST !!!

ocenił(a) serial na 10
NaShI

jak dla mnie to Shan pod wpływem Sayida zmienia sie na lepsze... chociaz to co zrobi w najblizszych odcinkach, troche zachwialo moja wiare w jej przemiane :D

użytkownik usunięty
pati_17

fajne jest to że właśnie nie dokończył tych swoich ostatnich słów, bo myślę, że to tandetne, gdy za każdym razem w filmie widzimy że z ostanim tchnieniem przychodzą na usta słowa kocham.. chociaż może taka właśnie jest rzeczywistość i że właśnie te słowa chce się przekazać jako ostatnie. No ale wracając do Bonne'a to była naprawdę dobra scena :P też płakałam jak bóbr =p

a mi sie wydaje że chciał powiedzieć "masz gila na policzku doktorku":)hehe.że kocha Shannon na bank

ocenił(a) serial na 8
dzudo_honor

Tez sądzę, że chciał powiedzieć Shannon, że ja kocha. No bo co innego??

ocenił(a) serial na 10
pati_17

Hej savanna:) czy mogłabys mi wyjasniec o co chodziłow twoim spoilerze???:)
z gory dzieki
pozdrawiam:*

ocenił(a) serial na 6
pati_17

A moim zdaniem po prostu chciał, żeby Jack powiedział Shannon o śmierci Boona

ocenił(a) serial na 8
Phea

jak tu widze po postach, większość z was domyśliła się o co mu chodziło, ale i tak pozostanie to dla nas wielką zagadką :)
Pozdrowienia dla fanów

ocenił(a) serial na 10
pati_17

Ja to w ogóle nie zgadzam się z jego śmiercią jest niesprawiedliwa i dlaczego ten stary nie zginą? Najpierw Locke’a nie lubiłam, ale po tym jak zrobił kołyskę, dla Claire to go polubiłam a teraz znowu nie lubię go i myślę, że stary oszalał przez ten bunkier czy to coś. A Boon chciał powiedzieć, że kocha Shannon jako siostrę, ale biedak nie zdążył. Szkoda.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem