Witam... Wczoraj obejrzalem pilota i 2 odcinek... Pod koniec pilota zostaje zamordowany przez jakas dziwna sile pilot samolotu. Potem wisi tak ladnie na drzewie... Moje pytanie czy ten serial to Sci fi. ??? Bo jak sie w ktoryms odcinku okarze ze zamordowal go jakis Yeti to ja serdecznie dziekuje za takie bajki... Prosze napisac czy jest to cos Sci fi.. czy nie??? Tylko nie zdradzajcie szczegolow
Z pewnością nie zamordowało go żadne Yeti. Oglądam już 2 sezon i jeszcze się do końca nie wyjaśniło ale, mam nadzieje to że nie zdradzam zbytnio szczegółów - to swego rodzaju system ostrzegawczy wyspy. Nie jest to żaden potwór, ani nic z tych rzeczy.
Pozdrawiam ;)
Serial kręci się wokół sci-fi ale to chyba tylko podpucha. Nie wiadomo nadal czym jest "potwór" ale niedźwiadki polarne na początku uznawane za wymysł Walta można już jakoś wytłumaczyć....
po oglądnięciu 5 odcinka drugiej serii w sumie nadal do końca nie wiadomo co zabiło pilota w pierwszym odcinu serii pierwszej ale serial się rozkręca więc chyba warto oglądać