PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Witam... Wczoraj obejrzalem pilota i 2 odcinek... Pod koniec pilota zostaje zamordowany przez jakas dziwna sile pilot samolotu. Potem wisi tak ladnie na drzewie... Moje pytanie czy ten serial to Sci fi. ??? Bo jak sie w ktoryms odcinku okarze ze zamordowal go jakis Yeti to ja serdecznie dziekuje za takie bajki... Prosze napisac czy jest to cos Sci fi.. czy nie??? Tylko nie zdradzajcie szczegolow

ocenił(a) serial na 10
swiergolx

Z pewnością nie zamordowało go żadne Yeti. Oglądam już 2 sezon i jeszcze się do końca nie wyjaśniło ale, mam nadzieje to że nie zdradzam zbytnio szczegółów - to swego rodzaju system ostrzegawczy wyspy. Nie jest to żaden potwór, ani nic z tych rzeczy.
Pozdrawiam ;)

użytkownik usunięty
swiergolx

Serial kręci się wokół sci-fi ale to chyba tylko podpucha. Nie wiadomo nadal czym jest "potwór" ale niedźwiadki polarne na początku uznawane za wymysł Walta można już jakoś wytłumaczyć....

ocenił(a) serial na 10

po oglądnięciu 5 odcinka drugiej serii w sumie nadal do końca nie wiadomo co zabiło pilota w pierwszym odcinu serii pierwszej ale serial się rozkręca więc chyba warto oglądać

użytkownik usunięty
semirhage

Dopiero 2 sezon sie zaczal... zobaczymy, moze to jak mowila Rouseau ze to system obronnny wyspy.