Do kogo wam bardziej pasuje Kate do Jacka czy Sawyera??Bo mi do Sawyera.
wg mnie do jacka, kate po 17 odc zupelnie inaczej patrzy na jednego i drugiego, chyba juz wybrala...
Ja też myśle że do Jacka, od początku ich do siebie ciągnęło, a w 17 odcinku widać było ze ona nadal coś do niego ma :)
Mi też jakos tak bardziej pasuje do Sawyera, ale coś ją ciągnie ostatnio do Jacka :P
mi pasuje Kate do Sawera ,a Jack do Ana-Lucia Cortez
pozdro:!:!:!:!:!
zapraszamihihihihihi
logan-wg mnie do jacka, jak obejzalo sie 5 razy 17 odc. to to widac, jak kate ciagnie do jacka, np. przeciesz mogla sama pojsc do tego bunkra...
no wiesz jest w jungli było ciemno więc skoro jack szedł to czemu miałaby nieiść z nim. a to że powiedziała że ciesy że ograł sawyera to przez to że sawyer wreszcie dostał za to swoje wymądrzanie sie.wysztko co ma znalazł przywłaszczył sobie chociaż było jego.i jeszcze niechce nikomu dać nic za darmo.to mnie troche wkurza. jack by dał.
nie wiem do konca o co ci chodzi.... wiesz w tym serialu wszystko ma znaczenie: numery skrytek, najmniejsze spojrzenie, jakies drzewo czy cos, z tym drzewem to juz przesadzam, ale tu wszystko sie liczy prawda? nie wiem jak ty ale ja zauwarzylam to spojrzenie kate... nie wiem moze sie doszukuje jakichs szczegolow, no ale...