PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180357
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Do kogo wam bardziej pasuje Kate do Jacka czy Sawyera??Bo mi do Sawyera.

Jagoshkova

wg mnie do jacka, kate po 17 odc zupelnie inaczej patrzy na jednego i drugiego, chyba juz wybrala...

agusia_x

raczej do jacka na pierwszy zut oka.kogo wybrała twoim zadniem?

użytkownik usunięty
Logan_Cole

Ja też myśle że do Jacka, od początku ich do siebie ciągnęło, a w 17 odcinku widać było ze ona nadal coś do niego ma :)

ocenił(a) serial na 10

Mi też jakos tak bardziej pasuje do Sawyera, ale coś ją ciągnie ostatnio do Jacka :P

ocenił(a) serial na 10
Magdalena_88

mi pasuje Kate do Sawera ,a Jack do Ana-Lucia Cortez
pozdro:!:!:!:!:!
zapraszamihihihihihi

HAL1996

logan-wg mnie do jacka, jak obejzalo sie 5 razy 17 odc. to to widac, jak kate ciagnie do jacka, np. przeciesz mogla sama pojsc do tego bunkra...

agusia_x

no wiesz jest w jungli było ciemno więc skoro jack szedł to czemu miałaby nieiść z nim. a to że powiedziała że ciesy że ograł sawyera to przez to że sawyer wreszcie dostał za to swoje wymądrzanie sie.wysztko co ma znalazł przywłaszczył sobie chociaż było jego.i jeszcze niechce nikomu dać nic za darmo.to mnie troche wkurza. jack by dał.

Logan_Cole

nie wiem do konca o co ci chodzi.... wiesz w tym serialu wszystko ma znaczenie: numery skrytek, najmniejsze spojrzenie, jakies drzewo czy cos, z tym drzewem to juz przesadzam, ale tu wszystko sie liczy prawda? nie wiem jak ty ale ja zauwarzylam to spojrzenie kate... nie wiem moze sie doszukuje jakichs szczegolow, no ale...

agusia_x

ona tylko sie ucieszyła mówiąc że sie cieszy że ograł sawyera i tyle. też zauważyłem że sie śmiała.jak jack odgadł jakie hurley i sawyer mają karty to sie tez śmiała. no i ztym jak mu powiedziała że przydałoby mu sie troche zabawy. i tyle.....