PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180720
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Nie wiem jak wy ale mi się strasznie podoba jak Sawyer ją nazwał : blondi lub jasnowłosa. Ma to coś sexownego w sobie.
:D
Także 1:0 Dla Juliet

ocenił(a) serial na 10
lovevietnam

zdecydowanie Kate

ocenił(a) serial na 9
lovevietnam

Z wyglądu Kate. Nie to że Juliet jest brzydka (bo nie jest),ale Kate zdecydowanie jest ładniejsza.
Jednak biorąc pod uwagę, całość postaci,nie tylko wygląd ale też charakter, to Juliet biję na głowę Kate.
Kate jest strasznie wku***ająca że już tak powiem, wszędzie musi być i ciągle biega to za Jackiem,to za Sawyerem. Najbardziej to mnie chyba wkurzyła jak zaraz po śmierci Juliet znowu zaczęła latać za Jamesem, nie dając mu w ten sposób czasu na żałobę.
Natomiast Juliet jest taka sympatyczna (ma taki miły wyraz twarzy),ciepła,spokojna i raczej cicha, ale jest też inteligentna i potrafi być też nieco uszczypliwa jak trzeba (dlatego uważam że lepiej pasowała do Sawyera i dobrze że to ją James ostatecznie wybrał), no i ten jej głos;)
Tak że,jak dla mnie zdecydowanie Juliet (zresztą jest jedną z moich ulubionych postaci, a Kate jedną z których najbardziej nie trawię,tak że nie może być inaczej;)).