PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180865
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Pretęsja...

ocenił(a) serial na 10

Pretęsja...
Czy na forum wszyscy po sobie tak "jeżdźą"??
Niewdzięcznie jest pisać jaki kolwiek temat na forum, bo jak coś źle zapiszesz to Ci piszą w komentarzach niewygodne uwagi, albo co gorsza zadadają Ci pytanie:
- Czy kolejne tego typu tematy są tu potrzebne??
NIEZGADZAM SIĘ ŻEBY TAK BYŁO, BO TO NIE FAIR!!!!
Ja też wejdę komuś na bloga i napisze np. że futro pisze się przez "u" zwykłe a nie przez "rz". Zobaczymy czy będzie temu komuś do śmiechu!!
Z zażaleniem
chiniec (Lost)...

ocenił(a) serial na 10
chiniec

ja po nikim nie jeżdże chocby dlatego ze nie mam prawa jazdy a rower mi sie zepsul. a chiniec, twoj post dotyczy jakiegos konkretnego postu czy tak ogolnie? jesli ktos po raz 10 powtarza ten sam temat, to wybacz ze mu to wypomne. nie zgadzasz sie? coz trudno.... nie ty tu jestes moderatorem. a jak mi na blogu napiszesz ze futro sie pisze przez "u" a nie przez "rz" to mnie chyba rozbawiasz, faktycznie :)

ocenił(a) serial na 10
chiniec

Nieprawdą jest to, co napisałeś.

Nie pisze się "pretęsja", tylko "pretensja" :)

ocenił(a) serial na 9
Mariusz_Saint

Zgadzam się w pełni z ilmare. No bo skoro dwa tematy niżej jest ten sam temat i 3 niżej znów ten sam tylko troche inaczej sformułowany no to sorry ale to lekka przesada. A są geniusze(nie będe podawac kto) którzy potrafią tworzyc w kółko i ten sam temat myśląc że w końcu ktoś powie coś nowego.

ocenił(a) serial na 10
Mariusz_Saint

Wio, chiniec, wio !! Teraz po Tobie sobie trochę pojeżdze PRETENSJA a nie pretęsja :P Ale to pewnie napisałaś specjalnie, żeby na siebie zwrocic uwage :P A tak w ogóle jaki to ma związek z Lost ?? Zaraz mogą Ci jeszcze zablokować wpis za niezgodnosć z tematem ;P

ocenił(a) serial na 10
Magdalena_88

megan, moze ona chciala zwrócić uwage na swój niezwykly, ambitny blog? :D niedlugo odwiedzimy twój blog, chiniec. oj, odwiedzimy :D:D

ocenił(a) serial na 10
chiniec

Powiem szczerze:
Z miasta ście
A dupa ście!
Jak ktoś nie rozumie znaczy że jest mało kumaty.

ocenił(a) serial na 10
chiniec

Czemu z miasta?! Ja jestem ze wsi i co :P :P Ach Viola, Boone by na pewno powiedział, że jesteś piękna kiedy się złościsz (lol2) Twoja szczerość jak na razie nie przyciąga uwagi :P

ocenił(a) serial na 10
chiniec

ja wiem ja też nie pisze bez błędów .. jeśli o to Ci chodzi
szczeże nie poprawiam innych jak napiszą źle bo wiem że ja też nie pisze bez błędnie
nigdy nikogo nie poprawiam :):P:)

pozdrawiam i plis nie rubcie takich uwag:):)