PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180904
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

SPOILER!!! [2x23/24]

ocenił(a) serial na 10

fajnie, ostatni odcinek to beda flashbacki Desmonda (szczerze to tego sie nie spodziewalem), dodatkowo umra 2 osoby (z trailera do odcinka 20 mozna sie spowdziewac ze jedna z tych osob to Ana-Lucia, chociaz niczego nie mozna byc pewnego), Desmond spotkal sie z Libby w swojej przeslosci; pojawi sie Kevin (qmpel Desmonda), Eko bedzie chcial znalesc dynamit (ciekawe po co?), no to tyle, pozdro

Novy

a no i tytul to Live Together, Die Alone... nawiazujace do tego co powiedzial jack w whita rabbit- cos tam cos tam we will live together or if its not we will die alone (?okolo?)

ocenił(a) serial na 5
Novy

Troche dziwnym wydaję się to że chcą uśmiercić postac A.L , szczerze mówiąc liczyłem na 'więcej' w wykonaniu Michelle Rodriguez :-/

tomian

ona ma zginac podobno dopiero w trzecim sezonie, ale moze te dwa groby na zdjeciach to byly dla any i henrego?

agusia_x

Na 100 % zginie Libby, która przechodzi do jakiegoś sitcomu, i prawdopodobnie Sayid.

ocenił(a) serial na 10
ultimate

Sayid? Ehhh... to szkoda... mi by nie przeszkadzało, gdyby zginęli Rose i Bernard...

Kapi_Aleks

biedny hurley co facet zrobi zalamie sie..
nie raczej nie sayid.. fajnie by bylo gdyby to byla libby i ana;]
najprawdopodobniej bedzie to henry bo jak on zaczyna dusic ane to wkurzony micheal do niego szczela i som dwa trupy;] i nic im nie powie... bedzie jeszcze tylko wystepowal w finale we flashbakach desmonda, wiec ginie.

Novy

ja mysle ze usmierca Sayida bo rzadko sie juz pokazuje w filmie wiec chyba to bedzie koniec jego kariery w tym filmie
a szkoda... szkoda...

ocenił(a) serial na 10
agusiahehe

podobno mają uśmiercic libby i bernarda (ma on umrzec na atk serca czy coś w tym rodzaju)

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

Any nie uśmiercą, bo jej postać wniosła dużo do serialu, moim zdaniem uśmiercą Libby (niestety, pozytywna postać, ja nawet ją lubie) i Rose (albo Bernarda)