Który z bohaterów się Wam najbardziej podoba? Wpisujcie Wasze typy. Mój typ to Sawyer.
1.Sayid- jest boski i modry był żołnierzem to jest plus +
2.Sawyer- drugi Brad Pitt:P
3.John- tajemniczy,miły,pomysłowy itd. poprostu ekstra miał najbardziej przerażajacą przeszłość ah ten jego ojciec i matka to kalectwo :(
Zapraszam do mnie na moja strone wpisujcie się fani - LOST !!
POzdrawiam :P
nikt nie lubi Jina???!!!!!!!!!!!a szkoda,bo ja go lubie najjjbardziej,no i jeszcze oczywiscie Hurley:)))))))))
1. Jack. To dobrze, że pomaga ludziom. W końcu zastanówmy się co by zrobili bez niego? Nic. Połowa ludzi tam by umarła. Jack jest wrażliwy na cierpienie innych.
2. John. Jest taki tajemniczy, ale bardzo mądry. Może wiele zrobić dla rozbitków.
Lubię też Sawyera i Sayida.
Nie lubię Shannon, Claire, Kate i Michaela.
Jack jest postacia, ktora trudno oceniac... gdybysmy byli na miejscu rozbitkow bylibysmy wdzieczni niebiosom za takiego kogos jak Jack ktory bylby nasza ostoja, przywodca,moglibysmy na nim polegac i zwrocic sie do niego o pomoc,, jednak z perspektywy kogos kto widzi to all z zewnatrz Jack moze sie wydawac za idealny.... wszystko zalezy od punktu widzenia, pozdrawiam :P
1) lubienie Jacka i Sawyera naraz jest możliwe?!
2) Jack jest samolubnym idiotą, który pomaga innym, bo czuje się niespełniony i chce tym sobie podwyższyć swoją samooceną
3) Sawyer rulez;)
A ja właśnie lubię ich obu, no może Sawyera trochę bardziej. A Jack trzyma wszystkich na wyspie razem, jest takim "spoiwem" łączącym ludzi.
Jesli chodzi o wyglad to najprzystojniejszy jest oczywiscie Jack, a z charakteru najbardziej lubie Johna Locke'a.
1. Charlie - bo jest śmieszny, ciekawy, ma brytyjski akcent, i zadziwiająco dobrze radzi sobie na głodzie:D:D:D (chociaż na początku 2 sezonu zaczął mnie denerwować, ale ta jego skrytka na statuetki mnie powaliła i znów jest nr1:D kto widział 23 psalm to wie)
2. Sawyer - bo jest przystojny, śmieszny i zaskakujący
3. Hurley - ha ha
4. Shannon - bo jest asertywna;d
5. Boone - ahhhh:(
6. Jack - do wczoraj gonie cierpiałam ale obejrzałam zwiastun odcinka 2x11 i on WRESZCIE poszedł po rozum do głowy i powiedział Kate że ma zostać kiedy ona jak zwykle wpychała się do każdej wyprawy jaką organizowali (I'll go with you):D:D:
nie lubię
1. Kate - czemu ona musi się wszdzie pchać???!!!!
2. chyba Sayd.. nie za dobrze gra i jego flashbacki są nudne
Ja tam najbardziej lubię Charliego, Jina i Hurleya oraz Sawyera.
Z dziewczyn lubię Shannon (i wcale nie ma uczuć, zobaczycie w drugim sezonie :P) I Sun :) I Claire
Ja tam lubię wszystkich ;-) najbardziej podoba/ł mi się Boone i strasznie mi szkoda, że zginął...:-(
Jak Dla Mnie:
Sawyer- niezły charakterek, co dodaje pikanterii :-D
Kate- Jej przeszłość...trochę do niej nie pasuje, ale oglądając teledyski z nią i Jackiem normalnie wymiękam:-) ogólnie bardzo lubię Evangeline, jest niezwykle zabawną i inteligentą osóbką=)
Jack- HERO, jak dla mnie spoko!
Boone- Cóż, biedaczek, brakuje mi go!:(
Shannon- kłamstwo na każdym kroku(TAK BYŁO), ale z Sayidem tworzy super parę, i podoba mi się to, że chce rozpocząć Nowe ŻYCIE :]
Sayid- widać oddany miłości...
Sun i Jin- małżeństwo z problemami, ale ich miłość musi przetrwać!
Michael- ambitny facet
Walt- inny od wszystkich, ciekawa postać...
Lock- jego poglądy zwalają z nóg, niezwykle mądra postać, pełna sekretów, ogólnie COOL!
Charlie- widać opiekuńczy, zabawny, (najbardziej podobała mi się scena z pamiętnikiem!:P )
Clarie- pasuje do Charliego, bardzo bardzo!:D
Hurley- normalna postać, niezwykle zabawna :-)
I to na tyle:)
O tak... Moim ulubionym bohaterem był Boone, pokój jego duszy. Poza tym b. lubię Sayida (jeszcze bardziej po nieszczęśliwym wypadku) i Saywera.
Nie lubię Koreańców, czyli Jin i Sun, Claire i nienawidziłam Locke'a (przez jeden odcinek, po śmierci Boone'a :) ) ale już się pozbierałam.
Może jestem dziwna, ale dla tych, którzy widzieli drugi sezon. Lubię Anę-Lucię (Boże, jak to odmieniać?).
Z wyglądu to oczywiście Sawyer :D
A moimi ulubionymi postaciami są coolka "koleś" Hurley, Sawyer (rewelacyjne teksty!!!!!!), no i Sayid :)
Moim ulubionym bohaterem jest Vincent :D:D:D:D Za najbardziej wzruszającą scene w całej pierwszej serii :D:D:D:D (Exodus I) a tak pozatem to lubie Claire, Jacka, Shanon (ze wzgłedu na drugą serie), Sun kurcze łatwiej by mi było wymienić kogo nie lubie :D:D:D:D
Moim ulubionym bohaterem jest oczywiście Boone. Jak widzę te jego piękne oczy to wymiękam. Wiadomo że jak Boone pojawia sie na ekranie to oglądalność filmu wzrasta 100 krotnie szczególnie jeśli chodzi o płeć jemu przeciwną. Dla mnie to jest facet którego tylko szukać z latarką, nie dość że przystojny to jeszcze odważny, poświęca sie dla wszystkich, pozornie cichy i mało razy sie pokazuje ale bardzo bohaterski, meski, w ogóle dla mnie ta postać zasługuje na złoty medal. Nie wiem czemu go uśmiercili wierzyłam jeszcze ze przeżyje ale jak był jego pogrzeb to myślałam że się rozpłaczę ;) Szkoda go...
Ja tam lubię Jacka i Kate i z zapartym tchem śledzę ich losy :P Wiem, że to banalne, ale chciałabym, zeby na końcu byli razem =) Ona wciąż pcha się do najniebezpieczniejszych wypraw, żeby być blisko niego ;), a on wciąż się na nią złości i krzyczy, bo nie chce, zeby jej się coś stało ;) I powiedzcie mi, czy to nie jest miłość? :D A ta scena pocałunku w drugim sezonie (odc.9) ech po prostu była wspaniała .. :P
Najśmieszniejszy jest Hurley :) ("koleś")
Pzdrawiam =)
Najsexowniejszy jest Sawyer a zaraz po nim Boone :)
A jesli chodzi o dziewczyny to Kate jest przesliczna, nie moge sie napatrzec na jej zdjecia, chcialabym wygladac tak jak ona ;) I Shannon jest tez bardzo ladna :)
dla mnie jack jakos tak w ogole nie pasowal... troche za.. nudny. Wszyscy sie zachwycaja tym sojerem ale mnie sie on jakos w ogole nie podoba. ale ze nie podoba to nie znaczy ze go nie lubie:P boone tez mi cos nie przypadl. Ale sayid... rozsadny, tajemniczy, inteligentny, a jego typ urody...... BOSKI FACET, prawie jak nie czlowiek. IDEAŁ. No bo ja zreszta lubie facetow o takim "innorasowym" typie urody:}
Muszę przyznać, że moją ulubiona postacią jest Sawyer. Nie chodzi tylko o jego urodę, ale również o inteligencję. Ma cięty żarcik ;]
Z kobiet mi najbardziej się podoba Claire, ma bardzo piękne oczy i jest takiej delikatnej urody.A jeśli chodzi o facetów to najprędziej zaprzyjaźniłbym się z Charliem.Nie lubie Locka i tej szalonej francuzki są zabardzo tajemniczy i strasznie dużo rzeczy wiedzą.
Zdecydowanie Sawyer :) Najlepszy bohater tego serialu.
Na drugim miejscu może być Charlie.
Z wyglądu to Boone. A poza tym Saiyd (też jest przystojny:P i ma fajną rolę), no i za charakter Lock:]
moim ulubionym bohaterem lost byl ten gosc- chyba Arnzt czy jakos tak który podczas wymachiwania dynamitem wybuchnął :) najbardzie podobala mi sie ta czesc Arnzta która wisiała u jacka na plecach :P
JOHN LOCKE. Cos mi sie zdaje, ze nie przypadkiem nosi to nazwisko (J.Locke-filozof, ktory ukul termin Tabula Rasa). Najbardziej tajemniczy i dwuznaczny charakter. Troche przypomina mi plk. Kurtza ( wiadomo- lysy, ubrany na zielono tajemniczy wojownik w srodku dzungli). Zawsze sympatyczny i usmiechniety, ale co rusz daje znac o sobie jego mroczna czesc osobowosci. Mysle, ze odegra kluczowa role w calej serii.
Lubie wszystkich ale najbardziej:
-Charlie-zabawny,dzielnie sie trzyma bez dragów(chociaż wiem co będzie w drugim sezonie),zaopiekował sie Claire,chce sie zmienić
-Sawer-z jednej strony taki czarny charakter ale jednak dobry,miał ciężki życie.No i ma najlepsze teksty
-Shannon-w każdym serialu musi byc jakaś wredna osoba.Ma ciekawy,nieprzesłodzony charakter,zmienia sie na lepsze
-Sun-dobra,nie zwiała od męża choć było jej ciężko
-Hurley-wymiata,można sie pośmiać;)))
A nie przepadam ostatnio za Jackiem i Kate,wkurzaja mnie jakoś tym że pozuja na takich przywódców,wszedzie sie pchają
Sawyer. Boski inteligentny przystojny i wredny. Wszytko na co lecą babeczki :P
A z kobiet Kate.Piekna, z pokręconą przeszłością, niebezpieczna a jednocześnie czuła. Kto oglądał jak opiekowała się Sawyerem, to wie o czym "mówię". Drażni mnie natomiast Ana-Lucia. Babke trzebaby do czubków zamknąć.
wszystko na co leca babeczki??? O, nie na pewno nie!!! Ja zdecydowanie wole ułożonych, porządnych, uczciwych i dobrych mężczyzn niż wrednych i bezczelnych, wiec na pewno nie wszystkie na to leca!!!!!
oczywiście Sawyer jest the best... i z wyglądu, i z charakteru, a jego teksty powalają po prostu :P z facetów lubię jeszcze Boone'a (no tego to raczej lubiłam, czas przeszły...), Sayida (najlepszy dialog na wyspie: Sayid i Sawyer o dziku), Charliego i Jina (dialogi z Jinem są zabójcze, ten koreański... ;P)... Z dziewczyn fajna jest Shannon (przynajmniej ma charakterek), Libby i Sun. Nie znoszę Jacka, wkurza mnie Kate i Ana-Lucia. A reszta to zależy od sytuacji...
ja osobiście lubię Claire , Locka, Sayida, nie lubię Kate i Sawyera którzy są niewiadomo czemu bardzo lubiani przez prawie wszystkich, ja jakoś nie lubię takich bandytów (lol). Lubiłem Charliego ale zrobił się trochę chamski, mimo wszystko wierzę, że się zmieni.
ja cenie Locka i Eco są inteligentnymi i myślącymi bohaterami lubie też tego grubasa (niezły dude z niego) i ta koreanka jest miodzio :D. jin jest w porządku. Nie lubie doktorka nerwowy jakiś sie stał i w ogóle od początku mnie wnerwia :P