PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180714
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Wciągnął mnie niesamowicie. Oglądam serial już drugi raz, ale oglądałem go kiedyś tylko w TV to dużo już się zapomniało i ogląda mi się przyjemnie. 7 odcinek drugiej serii to mistrzostwo.
P.S. Czy nie uważacie, że cena kompletu 1-6 tego serialu w języku polskim jest przerażająca? Ja kupiłem ang wersję, bo nie mam zamiaru wydawać 800-1000 zł. Ang wersję kupiłem za ok. 250 zł.

ocenił(a) serial na 10
medykydem

Coraz mniej osób kupuje oryginały (głównie w miarę bogaci pasjonaci), więc producenci, aby nie tracić za wiele, podbijają ceny. Skutek tego taki, że kupujących będzie jeszcze mniej .. i tak tworzy się zamknięte koło bez wyjscia.. uczciwa cena tego combo Lost jak na polskie warunki nie powinna być wyższa niż 300-350 zł

aqu32

Zgadzam się z Tobą. Ale zauważ, że w Irlandii czy Anglii kupisz cały zestaw za ok. 240-280 zł. Zaś w Polsce naliczyli sobie marżę około 700 zł więcej co dało wyjściową cenę 999 zł (przed premierą szukałem wszędzie). Teraz znalazłem za 800 zł. Powiedziałem "niech mnie pocałują", kupię za to wersję ang, nie będę im w tyłek tyle kasy ładował za polskiego lektora. Serial obejrzałem w TV. Teraz oglądam drugi raz na laptopie z lektorem, więc kolejnym razem oglądając go z angielskimi napisami będę wiedział o co chodzi. To jest chore, żeby serial który kosztuje ok. 280 zł w oryginalne wersji zawyżyć do ceny prawie 1000 zł!

medykydem

Ja kupiłam jakieś dwa miesiące temu komplet LOST na DVD za ok 400 zł, w Media Markt.

selene85

Też drogo, ale trafiło Ci się i tak okazja :P

medykydem

*trafiła
Teraz już widzę, że cena trochę opadła i oscyluje w granicach 400 zł. Ja dosyć dawno szukałem w necie najtańszej oferty i wtedy znalazłem najtaniej za ok. 900 zł. Pisząc ten temat nie wiedziałem, że cena spadła. Ale i tak uważam, że cena polskiej wersji jest bardzo wysoka.

ocenił(a) serial na 9
medykydem

Ja też chciałam kupić sobie Losta,ale jak zobaczyłam jakie są ceny to się przeraziłam. Dlatego ściągam z neta.

Tortuga033

Tańsze, a wcale nie gorsze rozwiązanie ;P Ja kupiłem wersję ang. bo za 240 zł wszystkie sezony to cena jak najbardziej na poziomie!

ocenił(a) serial na 7
medykydem

Jestem już po 2 sezonie a dokładnie S03E05 przede mną :))
No ceny drogie... Polski komplet około 400-450 zł. widziałam... :o

anulka88

W Empiku teraz jest po 372 zł jakby ktoś był zainteresowany.

ocenił(a) serial na 7
selene85

U siebie w Empiku byłam i nie było boxu, tylko pojedyncze sezony i tylko do 5. Na allegro widziałam jedynie cały box właśnie wtakiej scenie.

anulka88

Można zamówić przez internet z odbiorem w salonie :) http://www.empik.com/zagubieni-sezony-1-6-rozni,p1045729664,film-p

ocenił(a) serial na 7
selene85

Ooo... :) Szkoda, że wcześniej nie wyszła ta rozmowa... :PP Bo teraz już inny prezent kupiłam :)