PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180720
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Czy będzie 7 sezon ? Bo nie moge się zorientować w necie piszą raz , że tak raz nie.
Pomocy . A przy okazjii lubiliście Ane Lucie ? Ja uwielbiałam !

ELIKA_

Nie będzie, ponieważ historia głównych bohaterów została definitywnie zakończona.
Chociaż nie obraziłabym się o jakąś miniserię dotyczącą mitologii i historii Wyspy czy Innych.

ocenił(a) serial na 10
ELIKA_

selene ma 100% racji, nie będzie, a Ty musisz aż taki spam robić, żeby zadać takie pytanie?

ocenił(a) serial na 10
ELIKA_

Ja tam wszystkich lubiłem, pamiętam jak prawie wszyscy wieszali na niej psy jak emitowali drugą serię w USA. Na pewno lubiłem ją bardziej niż Libby.
Co do emisji to wyżej zostało już wszystko napisane, nie będzie już nic na 100%.

ocenił(a) serial na 9
ELIKA_

No i co mieliby tam pokazać w tym 7 sezonie? Bohaterów siedzących sobie w niebie? Myśl że trochę...

Dla mnie Anna-Lucia była neutralna, były ciekawsze postacie od niej, choćby nawet Sun, czy Juliet.

Tortuga033

Haha, a czemu nie?
Odcinek pierwszy: "John Locke w Krainie Wiecznych Łowów" ;)

ocenił(a) serial na 9
selene85

Ta a następny odcinek o Jacusiu złotej rączce, który wszystko naprawiał i był za to wielbiony przez tłumy.

Tortuga033

jeszcze nie doszłam do końca 6 sezonu więc nie myślałam ;)

ELIKA_

No to niezły spoiler tu zapodaliśmy...Następnym razem ostrzegaj, że nie widziałaś do końca!

selene85

Hehe pisała na własne ryzyko ;)
A tak przy okazji... [KOLEJNY SPOJLER] trochę mnie zdenerwowało, że w ostatnim odcinku jest powiedziane, że wszyscy umarli a nie było pokazane jak.. myślałam, że samolot z Kate, Jamesem i resztą się rozbije, ale odlecieli... i nie wiadomo jak zginęli :(

xxxckxxx

No tak, ale chyba trochę głupio by wyszło, gdyby zabili wszystkich bohaterów serialu. Fajna jest ta scena, w której Jack patrzy na odlatujący samolot i tak się z tego cieszy, zabicie ich chwilę później byłoby trochę wredne, nie uważasz?
Oni pewnie umarli całe lata później w jakiś zwykły i nudny sposób, chyba nie ma sensu tego pokazywać.

selene85

No właśnie mi chodziło o to, żeby chociaż dali jakieś przebłyski, ostatnie momenty.. lubię jak wszystko jest do końca wyjaśnione.. wiem, że to typowo psychologiczna zagrywka - każdy może sobie dopowiedziec końcówkę, ale ja już tak mam, że wszystko chcę wiedziec :D

xxxckxxx

Końcówka jest idealnie dopowiedziana, tylko środka jakby brakuje ;)

selene85

nooo właśnie o to mi chodziło :D
a powiem, że.. się popłakałam jak Claire i Charlie zaczęli przypominac sobie, że się znali.. to było wzruszające :(

xxxckxxx

Mnie się najbardziej podobało spotkanie Sawyera i Juliet :)
http://www.youtube.com/watch?v=6BJiQLS_D0c

ocenił(a) serial na 9
selene85

i Locke w szpitalu, jak sobie przypomina wszystko.

selene85

okey okey jaka jest wasza ulubiona postać ? kobiec i męska