Czy będzie 7 sezon ? Bo nie moge się zorientować w necie piszą raz , że tak raz nie.
Pomocy . A przy okazjii lubiliście Ane Lucie ? Ja uwielbiałam !
Nie będzie, ponieważ historia głównych bohaterów została definitywnie zakończona.
Chociaż nie obraziłabym się o jakąś miniserię dotyczącą mitologii i historii Wyspy czy Innych.
selene ma 100% racji, nie będzie, a Ty musisz aż taki spam robić, żeby zadać takie pytanie?
Ja tam wszystkich lubiłem, pamiętam jak prawie wszyscy wieszali na niej psy jak emitowali drugą serię w USA. Na pewno lubiłem ją bardziej niż Libby.
Co do emisji to wyżej zostało już wszystko napisane, nie będzie już nic na 100%.
No i co mieliby tam pokazać w tym 7 sezonie? Bohaterów siedzących sobie w niebie? Myśl że trochę...
Dla mnie Anna-Lucia była neutralna, były ciekawsze postacie od niej, choćby nawet Sun, czy Juliet.
Ta a następny odcinek o Jacusiu złotej rączce, który wszystko naprawiał i był za to wielbiony przez tłumy.
Hehe pisała na własne ryzyko ;)
A tak przy okazji... [KOLEJNY SPOJLER] trochę mnie zdenerwowało, że w ostatnim odcinku jest powiedziane, że wszyscy umarli a nie było pokazane jak.. myślałam, że samolot z Kate, Jamesem i resztą się rozbije, ale odlecieli... i nie wiadomo jak zginęli :(
No tak, ale chyba trochę głupio by wyszło, gdyby zabili wszystkich bohaterów serialu. Fajna jest ta scena, w której Jack patrzy na odlatujący samolot i tak się z tego cieszy, zabicie ich chwilę później byłoby trochę wredne, nie uważasz?
Oni pewnie umarli całe lata później w jakiś zwykły i nudny sposób, chyba nie ma sensu tego pokazywać.
No właśnie mi chodziło o to, żeby chociaż dali jakieś przebłyski, ostatnie momenty.. lubię jak wszystko jest do końca wyjaśnione.. wiem, że to typowo psychologiczna zagrywka - każdy może sobie dopowiedziec końcówkę, ale ja już tak mam, że wszystko chcę wiedziec :D
nooo właśnie o to mi chodziło :D
a powiem, że.. się popłakałam jak Claire i Charlie zaczęli przypominac sobie, że się znali.. to było wzruszające :(
Mnie się najbardziej podobało spotkanie Sawyera i Juliet :)
http://www.youtube.com/watch?v=6BJiQLS_D0c