PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180884
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

http://lost-media.com/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=1026 [lost-media.com/modules. ...] ale skoro miał być o Rose i Bernardzie to czemu jest tak mało zdjęć z nimi ???? odrazu na początku są 3 jackai kate ciekawe co tam robią chyba od 17 odcinka są w tej jungli....

Logan_Cole

:D
mi sie wydaje ze poszli 'ratowac' ane charliego i sayida... jak sie juz dowiedzieli ze tam moze byc pulapka to poszli... ciekawe czy ktos wogle stamtad wroci...;/
podobno wkrotce maja przekroczyc ta linie narysowana przez brodacza, mozliwe ze wlasnie teraz (?)...

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

fajne zdjęcia hehehehe!!!!!!!!już sie nie mogę doczekac 19 odc!!!!!!!!

agusia_x

tylko poco kate poszła z jakiem?myślałem że jack pójdzie z lockiem. a tu patrze 3 foty jacka i kate. Przecież locke jest lepszym tropicielem niż kate.

Logan_Cole

ale lock sie zamknal we wlazie w 17 odc.;] wlasnie,ciekawe co znim, ale jakos mnie to nie interesi;] za to 19 nie moge sie doczekac;];];]

agusia_x

więc jack poszedł szukać charliego , any i Sayida podrodze przyczepiła sie doniego kate a locke został sam z henrym .jęsli drzwi zostaną zmknięte to chyba locke da rade je otwarzyć jakimś cudem.

Logan_Cole

zapewne otworzy, bo nie siedzialby tam przez 3 odcinki...
a znajac jacka, i znajac kate, pewnie 'wpadli' na siebie w dzungli i poszli razem bo wczesniej jack nie pozwolil kate isc.
ciekawe co zrobi henry?...

agusia_x

wtredy nie wpadli na siebie niepozwolił jej iść a ona go nieposłuchała. teraz napewno jej niepozwoli znim iść