PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180720
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

a mnie zastanawia

ocenił(a) serial na 10

dlaczego Claire zostawiła małe dziecko i poszła noca za zmarym swoim ojcem; a pozniej nie chciała zeby wrocilo na wyspę, ukazujac sie Kate?????

ocenił(a) serial na 9
ewkaa6

Z tego co pamiętam to Christian ją przekonał, że lepiej będzie jeśli zostawi Aarona. Jeśli chodzi o drugą kwestię, to nie bardzo rozumiem o co pytasz.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Chodziło jej o scenę jak Claire przyśniła się Kate podczas jej pobytu poza wyspą i nakłaniała, aby pod żadnym pozorem nie zabierała Aarona z powrotem na wyspę.
Nie wiemy do końca czy Claire wówczas we śnie była jakimś proroctwem czy też zwykłym snem zestresowanej kobiety, której trochę fiksowało się w głowie pod wpływem niespodziewanego macierzyństwa - do tego cudzego dziecka. W każdym razie ten sen stał się jedną z głównych przyczyn dlaczego Kate zdecydowała się później wrócić na wyspę - wywołał w niej poczucie wobec Claire. Gdyby opuszczając wyspę Kate miała pewność, że Claire nie żyje to nigdy by się na powrót nie zdecydowała, nawet pod wpływem Jacka czy kogokolwiek innego.

ocenił(a) serial na 9
aqu32

A no tak, już pamiętam te scenę. 2 razy już LOST oglądałam, a i tak nadal nie jestem w stanie wszystkiego spamiętać.

ewkaa6

A czy obejrzałaś już serial do końca? To wcale nie był jej zmarły ojciec...