PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180714
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Odkąd się skończył tęsknie trochę za postaciami..łatwo było się w ten serial wciągnąć i mimo że z sezonu na sezon było coraz gorzej to zapisał się w pamięci i pozostanie na długo.

użytkownik usunięty
karola3_filmweb

Ja skończyłam oglądać chyba w połowie 3 sezonu,i to nie chodzi tylko o to że już mi sie nie podobał itd.Serial lubiłam ale poźniej wszytsko tak pogmatwali,że jak nie widziałam 2 odcinków to już normalnie nie wiadomo o co chodzi...Poźniej oglądałam jeszcze 6 sezon,ale tak jak mówie fajny dla mnie był do pewnego momentu,poźniej wszystko pogmatwane,ale też troche mi tęskno xD

ocenił(a) serial na 8
karola3_filmweb

a może żeby przypomnieć sobie Losta pisałbym tu własne odcinki i je zamieszczał,własna historia ci sami bohaterowie co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 10
kacperowski20

Myślę, że szybko by Ci się znudziło albo byś się wypalił, ale z drugiej strony nie znam Cię, więc nie powinienem z góry oceniać ;]

ocenił(a) serial na 8
aqu32

Bardzo lubię,zwłaszcza wymyślać zagadki kryminalne pisać kiedyś pisałem odcinki Fali Zbrodni miałem nawet bloga założyć i tam pisać: D

ocenił(a) serial na 10
kacperowski20

So give it a try! Każdy powód by trochę rozruszać forum (poza kolejnymi wyborami top bohatera ;] ) jest dobry. Powodzenia :)