PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180357
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

no juz przegiecie, ja wiem ze fajny serial itd ale robicie z tego telenowele, to takie gadanie samotnych ludzi, ruszcie tylki i poszukajcie sobie kogos do towarzystwa, nie bedziecie w tym serialu, to nie dzieje sie w rzeczywistosci, tak podchodzac mozna rozchorowac sie psychicznie ;)

ocenił(a) serial na 10
thx147_2

jak nie chcesz tu wchodzic i gadac o LOST to po prostu tu nie wchodz...

ocenił(a) serial na 9
jacussss889

Dokladnie, znajdź sobie jakieś towarzystwo, a nas psychicznie chorych zostaw w spokoju :)

Chmielu_4

Nieczje skąd sie biorą tacy ludzi. o co mu chodzi przecież niemusi czytac tego co piszemy. niemuszi tu wogóle wchodzi. to przecież niejest pod przymusem.więc go nieczaje. chyba raczej on musi sie leczyć. :/:/:/:/

Logan_Cole

dokladnie,pozatym czemu zakladasz odrazu ze nie mamy zadnego towarzystwa?;/ ja osobiscie nie chcialabym sie z takimi osobami jak ty przyjaznic..;/ moze nawet kazdy z nas ma duzo lepsze towarzystwo od twojego..;/ jak ci cos nie pasi, to kurde, sie stad wynies i tyle..!;/ i nie wyskakuj z takimi tekstami!!

Logan_Cole

dokladnie,pozatym czemu zakladasz odrazu ze nie mamy zadnego towarzystwa?;/ ja osobiscie nie chcialabym sie z takimi osobami jak ty przyjaznic..;/ moze nawet kazdy z nas ma duzo lepsze towarzystwo od twojego..;/ jak ci cos nie pasi, to kurde, sie stad wynies i tyle..!;/ i nie wyskakuj z takimi tekstami!!
pozdro dla 'psychcznie chorych' czyli wg mnie FANOW LOSTA!!! KOCHAM LOST!!!:]

agusia_x

a czy ja nie jestem fanem losta? bez przesady, ale nie chcialem WAS obrazic;
mozna rozmawiac o filmie/serialu ale sami powiedzcie czy w taki sposob jest dobrze? pytania w stylu "ohh czy kate bedzie doktorkiem czy z sawyerem" to troche przezywanie tego jakby to byla rzeczywistosc :/ nie obrazcie sie ale nie robmy z losta kolejnej telenoweli

ocenił(a) serial na 10
thx147_2

wiesz obrarzasz tych co lubią Lost
a jak ci sie nie podoba to spadaj:):)

HAL1996

spoko, tylko ze mozna byc slepym fanem czegos, albo lubic cos ale oceniac to obiektywnie; taka jest roznica; ja uwielbiam ten serial, mimo to widze jaki robi glupawy ;)

ocenił(a) serial na 5
thx147_2

thx147 masz rację!
A ludzie zaraz Cię opluwają...
Szkoda, a mogło być miło!

ocenił(a) serial na 10
blyskotliwa_bestia

A ja uważam, że nie ma razcji, bo przecież można być fanem serialu i go przeżywać, a forum jest właśnie po to aby pisać takie duperelki, każdy pisze to co chce byle z kulturą. Czyli rację mają wszyscy. =]

użytkownik usunięty
Ellisey

Ja myśle, ze takie tematy sa bez sensu ... Wcale nie uważam, ze nie masz racji, ani nie chce na Ciebie naskakiwać, ale boli Cie to, ze inni się podniecają serialem? Jeżeli chcą niech to robią, Ty przecież nie musisz ... Chodz po prostu o to, ze tematy, które potępiają ogólnie lubiane produkcje po prostu wywołują niemiłą atmosfere i wydaje się, jakby były stworzone dla prowokacji ...
Z drugiej strony, jeżeli komuś nie podoba sie, ze ktoś obraża serial i zadaje głupie pytania, to po co wszczynać bezsenswoną polemike, zamiast po prostu zignorowac temt, który prędzej czy później odejdzie w zapomnienie, gdyż spadnie na pozycje tysięczną, bo już niedługo chyba tyl e tematów będziemy mieli, nie móiąc już o tym, ze połowa z nich sie powtarza nawet 10 razy ... ale nie o tym jest temat ...
Pozddrawiam =)