PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180720
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

jakie seriale polecicie coś w stylu 90210 i pamiętni wampirów oraz PLL czy właśnie lost,oglądałam też już heroes ,są wakacje a ja nie mam co oglądać co polecacie ? :)

zzuziaaa

Lost to serial bez porównania lepszy od 90210 i tym podobnych, wybór jest prosty :)

zzuziaaa

Chociaż to, która seria bardziej ci się spodoba, może zależeć też od twojego wieku. Serie, które wymieniłaś, są przeznaczone dla nastolatków, Zagubieni są raczej skierowani do starszego odbiorcy.

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

Nie pokazujesz swoich głosów publicznie, więc trudno wstrzelić się w Twoj gust, ale pierwszy sezon Lost jeśli nie widziałaś jeszcze, to spodoba Ci się na pewno.. Dalej to już sama zdecydujesz czy kontynuować, jeśli złapiesz bakcyla to znajdziesz serial na całe wakacje. Jesteś dziewczyną, więc Desperate Housewives też powinno Ci przypaść do gustu. Serial trochę dramatyczny, trochę komediowy, ale na pewno dający mnóstwo przyjemności z oglądania :)

aqu32

lost ogladalam caly,selena85 nie jestem juz nastolatka,ale po prostu czasem lubie ogladac mlodziezowe seriale :)

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

ok, to źle Cię zrozumiałem ... To osobiście najbardziej polecam wspomniane już przeze mnie Gotowe na wszystko- raczej się nie zawiedziesz, a z takich bardziej dla młodszej widowni to całkiem przyjemnie oglądało mi się kiedyś serial Roswell z 2002 roku, możliwe, że przypadłby i Tobie do gustu

zzuziaaa

a skoro nie przeszkadza ci tematyka s-f to polecam Battlestar Galactica, Gotowe Ci się na pewno spodobają i Chirurdzy np tez powinni.

Private_Witt

gotowe na wszystko miodzio :) oglądałam-oglądam,co do chirurgów tez swojego czasu oglądałam ... :)
ale dzieki :)

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

Ja jako maniaczka seriali oprócz przez Ciebie wymienionych mogę z czystym sercem polecic: How I met Your mother i Gossip Girl, Hellcats jest nawet spoko, ale podobno nie będzie kontynuacji po 1sezonie, ostatnio się wkręciłam z Glee i Nine lives of Chloe King - też zapowiada się fajne :) Hm co by tu jeszcze... Skins - nie każdemu się spodoba, ale jak juz się wciągnie, to nie ma mocnych (osobiście polecam pierwsze 4 sezony, 5 jakoś do mnie nie przemawia, ale sa gusta i guściki :) ). Swego czasu oglądałam jeszcze One tree hill i Joan z Arkadii :)

zzuziaaa

Ja tam bym Ci Supernatural poleciła. Wprawdzie to nie jest w stylu 90210, ale może ma coś wspólnego z Pamiętnikami Wampirów. Tak czy siak, naprawdę godny uwagi.

ocenił(a) serial na 2
suicideseason

Polecam Herosów lost odradzam.

Mr_Muggles

co do plotkary ogladalam pierwsze 2 sezony reszta jakos juz do mnie nie przemowila ... :)

ocenił(a) serial na 9
zzuziaaa

Polecam również " Mentalista '' , ''Dexter" , " Bones'' , ''Gotowe na wszystko'' , ''Medium'' , ''Zaklinacz dusz'' , Nie sa to seriale podobne do Lost ale wedlug mnie tez fajne , ale to zalezy od gustu wiec bedziesz musiała sama dobrać serial.Ja tez szukam jakiegos serialu na wakacje :) Zycze powodzenia :)