PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180683
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

juz od 7 pazdziernika w tvn7 od poniedzialku do piatku o 15:55,czas powtorzyc seans od poczatku i wroc na wyspe.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Poważnie ? Będą to dawali od początku ? :D To coś niesamowitego bo właśnie od października planowałem to oglądać.

ocenił(a) serial na 10
Lock14

Na to wygląda :) Świetna wiadomość :D
Tylko czy TVN kiedykolwiek puszczało Lostów? Bo z tego co pamiętam to jedynie na TVP leciało? Zapewne będzie jakiś średnio rozgarnięty lektor? :P

ocenił(a) serial na 10
DaveR1

Na TVP leciało tylko, a mnie bardziej od lektora martwią reklamy. Pewnie dadzą jedną w środku odcinka.

ocenił(a) serial na 10
Lock14

Będzie od 15:55 do 16:55 czyli 1h. Odcinek trwa ok 40min wiec wychodzi jakies 15-20min reklam czyli bedą pewnie 2.

ocenił(a) serial na 10
DaveR1

A jeśli można spytać, skąd masz info ? :)

ocenił(a) serial na 10
Lock14

Sprawdziłem w programie tv na necie
:D

ocenił(a) serial na 9
Lock14

info z:telemagazyn:)

ocenił(a) serial na 9
DaveR1

nie TVN NIGDY NIE MIAL WYKUPIONYCH LOSTOW.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

No właśnie tak myślałem :)

ocenił(a) serial na 9
Mar_28

Bardzo dobra wiadomość - szkoda trochę bo godziny emisji trochę mi nie pasują. Będą jakieś powtórki?

ocenił(a) serial na 9
sandro_

co do losta to nie iwem bo program jest jak narazie do 7 a to jest piatek wiec moze ,jakies powtorki musza z rana,bo np gotowe na wszystko sa powtorki o 10:25.jak cos to napisze .

użytkownik usunięty
Mar_28

Pytanie czy LOST bedzie mieć kontynuację jak to teraz w modzie.

ocenił(a) serial na 9

czy bedize kontynuacja hmm ja nic nie iwem na ten temat ale jak tak prze i widze kontynuacje:24,prison break,z archiwum x,twinpiks to a noz moze w przyszlosci zrobia,ja bym zobaczyl bo konców straszna nie tego sie spodziewalem po loscie.