zastanawia mnie dlaczego 6 oceanic wybrała tą trójkę (Charlie, Boone i Libby) która niby
ocalała, ale nie przeżyła.
prosze o odp jeżeli to było w jakimś odcinku bo możliwe iż przeoczyłam :) a jeżeli nie ma
odp w odcinkach to jak myślicie :)
Zaplątałeś to pytanie tak, że nie wiem w sumie o co pytasz ;] Kiedy ocaleni zwani jako Oceanic 6 wybrali jakąś "trójkę" ?
Chodzi chyba o to, że na konferencji po uratowaniu mówili, że katastrofę przeżyły jeszcze 3 osoby, ale nie dotrwały do ratunku.
A czemu? Eee bo tak? Mi się wydaje, że tu nie ma co wyjaśniać. Wzięli pierwsze lepsze osoby, żeby ubarwić historię i ją uprawdopodobnić. A poza tym te osoby już nie żyły, więc nie było by prawdopodobieństwa, że też ktoś ich uratuje i powrócą.
DarkHunter właśnie o to mi chodziło : ) dzięki bardzo : ) a ja myślałam że jednak tam jest jakiś ukryty sens : P
aqu32 faktycznie jak teraz to czytam dochodzę do wniosku że trochę pokręciłam pytanie, sorry : )
a i jeszcze jedno, w 4 odcinku 4 serii w flash forwardach Kate pod koniec (po wyjściu z sali sądowej) rozmawia z Jackiem (gadu-gadu) i jak ona go do siebie zaprasza to coś tam że on nie chce przyjść i ona mu mówi że wie czemu nie chce zobaczyć dziecka. I właśnie : dlaczego Jack nie chciał zobaczyć Aarona?
Jack po tym jak dowiedział się, że Claire jest jego przyrodnią siostrą nie mógł zaakceptować tego, że Kate zabrała Aarona z wyspy i traktuje go jak swojego prawdziwego syna. Spór wokół Aarona oraz obietnica Kate wobec Sawyera były głównymi przyczynami tego, że będąc już w LA, Kate i Jack nie wzięli ślubu.
Kiedy zatem Jack dowiedział się, że Claire jest jego siostrą? Bo mi się wydawało, że dopiero w tym "niby-czyśćcu" w realnym życiu nie miało to miejsca. Czy coś przegapiłem/zapomniałem?