PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180720
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

dlaczgo ??

ocenił(a) serial na 9

zastanawia mnie dlaczego 6 oceanic wybrała tą trójkę (Charlie, Boone i Libby) która niby
ocalała, ale nie przeżyła.

prosze o odp jeżeli to było w jakimś odcinku bo możliwe iż przeoczyłam :) a jeżeli nie ma
odp w odcinkach to jak myślicie :)

ocenił(a) serial na 10
maslo26

Zaplątałeś to pytanie tak, że nie wiem w sumie o co pytasz ;] Kiedy ocaleni zwani jako Oceanic 6 wybrali jakąś "trójkę" ?

aqu32

Chodzi chyba o to, że na konferencji po uratowaniu mówili, że katastrofę przeżyły jeszcze 3 osoby, ale nie dotrwały do ratunku.

A czemu? Eee bo tak? Mi się wydaje, że tu nie ma co wyjaśniać. Wzięli pierwsze lepsze osoby, żeby ubarwić historię i ją uprawdopodobnić. A poza tym te osoby już nie żyły, więc nie było by prawdopodobieństwa, że też ktoś ich uratuje i powrócą.

ocenił(a) serial na 9
DarkHunter

DarkHunter właśnie o to mi chodziło : ) dzięki bardzo : ) a ja myślałam że jednak tam jest jakiś ukryty sens : P
aqu32 faktycznie jak teraz to czytam dochodzę do wniosku że trochę pokręciłam pytanie, sorry : )

a i jeszcze jedno, w 4 odcinku 4 serii w flash forwardach Kate pod koniec (po wyjściu z sali sądowej) rozmawia z Jackiem (gadu-gadu) i jak ona go do siebie zaprasza to coś tam że on nie chce przyjść i ona mu mówi że wie czemu nie chce zobaczyć dziecka. I właśnie : dlaczego Jack nie chciał zobaczyć Aarona?

ocenił(a) serial na 10
maslo26

Jack po tym jak dowiedział się, że Claire jest jego przyrodnią siostrą nie mógł zaakceptować tego, że Kate zabrała Aarona z wyspy i traktuje go jak swojego prawdziwego syna. Spór wokół Aarona oraz obietnica Kate wobec Sawyera były głównymi przyczynami tego, że będąc już w LA, Kate i Jack nie wzięli ślubu.

ocenił(a) serial na 9
aqu32

dzięki bardzo za wyjaśnienie : )
pozdrawiam : )

ocenił(a) serial na 10
aqu32

Kiedy zatem Jack dowiedział się, że Claire jest jego siostrą? Bo mi się wydawało, że dopiero w tym "niby-czyśćcu" w realnym życiu nie miało to miejsca. Czy coś przegapiłem/zapomniałem?

ocenił(a) serial na 10
Davidoff_Novothny

Na pogrzebie ojca, który odbył się zaraz po odnalezieniu Oceanic 6, powiedziała mu o tym matka Claire.