beznadziejny bezfabulowy serial opierajacy sie glownie na ufolych czy tez innych kogo to bawi ?????chyba ....no dobra oszczędz wam tego
Ooooo kolejny debil ubóstwiający Desperate Housewives który nie lubi Lost. Po pierwsze naucz się pisać a po drugie po h... ty to piszesz co? Skoro i tak zostaniesz zjechany? Nie wiem może sadomasochiści lubią być zjeźdzani na forach... Skoro cię to podnieca ok ale pomyśl o wizycie u specjalisty...
niema takie ocpji na tym forum żeby za takie zaśmiecanie odrazu wyrzucić. jestem tu od niedawna i zbyt niewiem. ale jak widze takie wypowiedzi to mnie skręca.tylko nieweim czemu takim ludziom sie niepodoba taki ekstra film jak lost!!!
Prawdę mówiąc ja też nie przepadam za LOST gdy usłyszałam wiele pochlebnych opini o tym serialu to postanowiłam go zobaczyc. No cóż trochę się zawodłam. No ale każdy ma swoje gusta i guściki. Nie zamieżam kwestionować co lubicie a czego nie i mam nadzieję że nie będziecie kwestionować moich gustów. Tym bardziej że o nich się nie dyskutuje:) Pozdrawiam
CZLOWIEKU GDZIE TY W LOSCIE MASZ UFO CO???
jak ufo to tylko w twoim mozdzku juz nie chodzi o to ze sie zle wypowiadasz, tylko ze mowisz o czyms o czym nawet nie masz pojecia!! i po hugo nastepny temat??zastanowiles sie przynajmniej po co pisac 'beznaziejny...bezfabulowy..go wniany...' ;/ rzygac sie widzac takich ludzi..;/
najlepiej nic nie pisac i ignorowac... wiec proponuje nie wiem zamkniecie da sie? najlepiej nie pisanie i tyle...
.
a wy sie troche opanujcie,jak ktos sie nabija albo pisze cos nie tak o lost odrazu jak te hieny sie na niego rzucacie, wescie sie zastanówcie co wy robicie bo niedługo dojdzie do tego ze bedziecie zabijac w imie lost :/ p.s. ja juz mam dość serdecznie tego serialu dłużyzna sie robi jak kluchy spagetti,wole bardziej inteligentne seriale. dlatego opuszczam to forum przenosze sie na PB. pozdro peace
Foczka - nie sil się na obiektywizm, oszczędź sobie tej hipokryzji ;) Jak jakiś geniusz rozpoczyna rozmowę "ey dzieciatka", to rzadko to nastawia mnie (i zapewne wiele innych osób) pozytywnie do rozmówcy :)
"wole bardziej inteligentne seriale. dlatego opuszczam to forum przenosze sie na PB"
Choć lubię PB, to do inteligentnych seriali bym go raczej nie zaliczył ;) Chcesz coś inteligentnego, to zamiast akcyjniaka zainwestuj swój czas w "Rome", "Deadwood", "OZ" czy "House, M.D."...