PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180884
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

gdzie jest michael???

ocenił(a) serial na 10

Jestem ciekawa gdzie jest Michael i Walt.Od kilku odcinków nic o nich nie wspominą na wyspie.Ciekawe czy obydwaj są wsród tych innych i czu Michael znalazł Walta.

ocenił(a) serial na 10
utdkutd

Oby nie było nic złego. Michael to mój ulubiony bohater i jak zginie LOST straci dla mnie na wartości :(

ocenił(a) serial na 10
Iranzilla

Michel i Walt sa pewnie przetrzymywani w ktoryms z laboratoriow Drahmy. Dla mnie moga juz chyba nie wracac, bo to najnudniejsze postacie zaraz po claire i charlim...

Krywolcia

mike pewno dalej biega po jungli i szuka walta.pewno już jest podobny do francuski.a na wolcie pewno robią badania.

ocenił(a) serial na 10
Logan_17

Wątpie aby Michaela uśmiercili. Tyle chłopak przezył, a teraz ma jeszcze samego Walta zostawić :( niemożliwe :(. Będe płakać jak ktorys z nich zginie:( to nie może być prawda nie oni a w szczegulności nie Michael...:(

ocenił(a) serial na 10
utdkutd

Charlie nudną postacią on dostarcza tyle humoru do tego serialu, że głowa mała nudny i irytyujący to jest Locke.

Rimmi87

Prawda charlie jest z*******y nie ma lepszej postaci a Locke (dsla tych którzy są do przodu z sezonem drugim) zachowuje sie terrible po prostu taka dupa wołowa że szkoda gadać, ale aktor grający go jest prześwietny. Claire rzeczewiście czasami jest żenująca, cały czas narzeka. A mike i Walt są fajni. Nic do nich nie mam. Pozdro!

ocenił(a) serial na 4
utdkutd

Miczael , Soyer i Jim są po drugiej stronie wyspy i znalezli ich pasarzerowie ogona samolotu!!
A ja od tych postaci wole Charliego (wystarczy popatrzeć na mój nick)
Tak wogule lubie terz Soyera i Locka

ocenił(a) serial na 10
Charlie_Pace

Michael jest nudnyyy, ale szkoda by było gdyby zginął :P A Walt to takie oryginalne dziecko ... ;) Ja myśle, że oni się znajdą, tak gdzieś słyszałam, że Walt ma wrócić w 3 sezonie ( tylko nie pamiętam gdzie :P)

ocenił(a) serial na 10
Magdalena_88

to ze michael był na drugiej części wyspy i ze znaleźli jego inn to było już dawno a nam chodzi o dalsze odcinki kiedy michael poszedł szukac walta po tym jak razem z tymi z ogona samolotu przyłączyli się do grupy jacka.

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

sprostowanie: michaela znależli inni pasażerowie samolotu (wcześniej napisałam że inni)

ocenił(a) serial na 4
jacussss889

Nie wszyscy oglądali np. aż 16 odcinków 2 serji!!
Ja oglądałem dopiero cztery!!
a tak wogule to to dzięki za uświadomienie mi tego o tym że muwicie o puzniejszych odcinkach!!: )

Charlie_Pace

Rozumiem, dali zły tytuł powinni dać 2x coś tam;) Ale to nie znaczy, że musisz wchodzić tutaj i to czytać - proste?